Vælg en side

Udforsk Australien & New Zealand

National Geographic Oplevelsestur i Australien og NZ

Udforsk Australien & New Zealand

Fra Sydney til Queenstown – 22 dage

Du behøver ikke vælge mellem Australien og New Zealand. På 22 dage får du det hele.

Tag med og oplev ikoniske Sydney, fashionable Melbourne og hyggelige Auckland. Solopgang over sagnomspundne Uluru, oldgamle regnskove, gletsjere, ørken, varme kilder, storbyer, kunst og kultur – denne tur er fyldt med variationer.

Turen byder på flere eventyr, unik adgang til lokale oplevelser, en masse frihed og garanti på god komfort.

Det er også muligt at deltage på en kortere version af denne tur:

Dag 1-12 (kun Australien): Fra 32.700 kr per person.
Dag 13-22 (kun New Zealand): Fra 20.800 kr per person.

Kontakt os for mere information, hvis du er interesseret i en af disse ture.

Rejsefakta

Pris: fra 53.600 kr per person

Prisen inkluderer:

 • Hotel (20 nætter), båd (1 nat, sæsonafhængigt)
 • 21 morgenmad, 3 frokost og 3 aftensmad
 • Bådtur i Sydney havn
 • Byvandring i Sydney og Melbourne
 • Tur i Daintreee regnskoven fra et aboriginsk perspektiv
 • Se solopgangen over Uluru
 • Raglan havnecruise
 • Besøg ‘glow worm’ grotter
 • Byvandring i Christchurch
 • Naturskøn togrute med Tranz Alpine toget
 • Gondoltur i Queenstown
 • Wilderness dagscruise (vinter) og overnatningstur (sommer) i Doubtful Sound
 • Fly, som angivet i programmet
 • Al transport mellem destinationerne og til/fra inkluderede aktiviteter

Højdepunkter:

 • Sejltur gennem Jauraki Gulf Marine Park på en delfin- og hvalsafari
 • Lær mere om Maori myter og traditioner
 • Oplev de geotermiske mysterier i Rotorua
 • Naturskøn togrute med Tranz Alpine toget
 • Slap af i en lodge i regnskoven
 • Sejltur gennem Doubtful Sound
 • En unik oplevelse med repræsentanter fra Jirrbal Rainforest folket
 • Privat guidet tur i et forskningsakvarium
 • Sejltur i solnedgangen
 • Sydney
 • Oplevelse i «Red Centre» og solopgangen over Uluru
 • Vinsmagning, tappet lige fra kilden

Eksklusivt med National Geographic Journeys:

 • Madtur i Melbourne og tre-retters frokost med en kulinarisk ekspert.
 • Besøg til James Cook University Research Aquarium
 • Janbanbarra Jirrbal Rainforest kulturoplevelse i Tully
 • Mød en Maori og oplev et kulturelt show og måltid
 • Delfin- og hvalsafari

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly t/r Danmark – Australien/New Zealand
 • Måltider, der ikke er angivet i rejseplanen
 • Valgfrie aktiviteter
 • Evt. Visum
 • Rejseforsikring og rejsevaccinationer
 • Drikkepenge til guider og chauffører

Dagsprogram

Dag 1: Sydney

Ankomst til valgfri tid. Der er ingen planlagte aktiviteter denne dag. Ankom gerne til hotellet inden kl. 18:00, da der vil være et fælles informationsmøde på hotellet, hvor du møder gruppen for første gang.

Dag 2: Sydney

Hvad med at starte dagen med en byvandring sammen med rejselederen for at orientere dig lidt i storbyen? Derudover kan du udforske den havn, som Sydney er så kendt for, med operahuset som det perfekte udgangspunkt. Om eftermiddagen går du ombord på en privat båd til en afslappende sejltur i solnedgangen med grillmad.

Dag 3: Sydney – Port Douglas

Vi flyver nordpå til Cairns og kører ad kystvejen mod Mossman kløften. Her får vi en lærerig tur i Daintree regnskoven sammen med en lokal aboriginer. Han deler sit folks historie med os ved at fortælle om overlevelsesteknikker og deres traditionelle levevilkår.

Dag 4: Port Douglas

Port Douglas er en hyggelig lille kystby. Der er ingen planlagte udflugter i dag, men vi anbefaler at tage en tur til det store barriererev for at snorkle eller dykke. Dette er det største koralrev i verden og området ud fra Port Douglas’ kyst er et af de bedste steder, med 1500 forskellige tropiske fiskearter, foruden delfiner og hvaler.

Dag 5: Port Douglas – Cairns

Tilbage i den tropiske by Cairns får vi en guidet tur «bag kulisserne» på James Cook Universitys forskningsakvarium. Akvariet er grundlagt af marinebiolog og National Geographic stipendiat Dr. Jamie Seymour. Vi får en privat rundvisning af faciliteterne og får mulighed for at se nærmere på de fascinerende skabninger, der bor her. Vi får også et kort foredrag om Jamie og hans kollegers nyeste forskning.

Dag 6: Cairns

Vi rejser til Tully for at få en autentisk og interaktiv oplevelse med de indfødte. Urfolket i Janbanbarra Jirrbal regnskoven fortæller os om traditioner og skikke. Lær om deres stærke tilknytning til naturen og hvordan de i tusindvis af år har levet i harmoni med naturen. Der vil blive serveret en traditionel frokost og efterfølgende får vi et malerkursus med en Jirrbal aborigin kunstner.

Dag 7: Cairns

I dag har du en hel dag til fri disposition. Hvad med en tur ud til det store barriererev eller svæve over regnskoven i en gondol, eller blot udforske byen? Tag en tur med Kuranda toget – en naturskøn rute, hvor skinnerne snørkler sig gennem regnskoven, over broer og gennem Barron kløften – eller hvis du er vild med adrenalinfyldte aktiviteter, kan du springe i faldskærm eller rafte.

Dag 8: Cairns – Uluru

Er du klar til at opleve noget af Australiens unikke natur? Se solnedgangen over Uluru, eventuel med en lækker drink i hånden. Her i hjertet af Australien er der tørt og ugæstfrit, og det er fascinerende at noget overhovedet kan vokse og gro her – og at nogen kan bo her!

Dag 9: Uluru

Stå op sammen med solen og se det fascinerende farvespil over Uluru. Fortsæt dagen med en tur omkring foden af bjerget med en guide og lær hvorfor stenen er hellig og hvad den symboliserer for aboriginer folket. Vi besøger også Kata Tjuta nationalpark for at se flere af disse store røde sten midt ude i ingenmandsland. Eftermiddagen er til fri disposition.

Hvad med en tur i en luftballon eller en helikoptertur over området?

Husk at tage et kig på stjernehimlen, herude er der næsten ingen lysforurening, hvilket gør stjernehimlen helt unik.

Fra november til marts er der ekstremt varmt i dette område (43-46 grader). Derfor er det vigtigt at være forberedt med masser af vand samt tøj, der kan skærme mod varmen. Hvis temperaturen er over 36 grader vil den guidede tur ved foden af bjerget ikke blive gennemført. Turen foregår tidligt om morgenen før solen og varmen bliver for hård.

Dag 10: Uluru – Melbourne

Nyd endnu en solopgang over Uluru, før vi flyver til metropolen Melbourne.

Dag 11: Melbourne

Melbourne er kendt for at have en masse god mad, hvilket vi skal teste på en guidet kulinarisk gåtur sammen med en lokal forfatter og historiefortæller. Efter frokost kan du, på egen hånd, fortsætte med at udforske nye områder i Melbourne. Der er også mange vinproducenter her.

Dag 12: Melbourne – Auckland

Klar til at opleve et nyt land? Vi flyver til Auckland, New Zealand. Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 13: Auckland

Stig om bord på en forskningsbåd og sejl rundt i Hauraki Gulf marine park for at kigge efter hvaler, delfiner og havfugle. Efter bådturen kan du benytte lejligheden – nu, hvor der er eksperter til stede – til at spørge om alt det, du måtte være nysgerrig efter at vide om bevarelsen af marinelivet. Eftermiddagen tilbringes med en kort byvandring, før du kan fortsætte med at udforske byen på egen hånd.

Turen til Hauraki Gulf marine park er vejrafhængig, da det kræver, at vi skal ud på havet.

Dag 14: Auckland – Raglan

I dag skal vi ud på en naturskøn køretur. Vi stopper på en gård, der beskæftiger sig med opdræt af ål, og hvor de fokuserer på bæredygtighed. Frokosten består af frisk mad fra gården. Efter frokost fortsætter vi mod den kunstneriske by Ragland med et stop ved vandfaldet «Brudesløret», og vi nyder udsigten, mens vi sejler i havnen.

Dag 15: Raglan – Rotorua

Har du nogensinde set selvlysende orm? I Waitomo grotten kan du se tusindvis af selvlysende orm, hvor de hænger på loftet og væggene i grotten og lyser grotten op, mens vi passerer med båd.
Om aftenen besøger vi Tamaki Maori landsbyen, hvor vi bliver budt velkommen af en «Kaumatua» (en af samfundets ældre). Efter velkomsten får vi en fortælling om de lokale myter og legender, mens vi nyder en traditionel Hangi middag.

Rotorua ligger i et vulkansk område. Her finder man aktive vulkaner med boblende mudderhuller og bassiner i forskellige farver, flere steder rundt omkring i byen. Dette er en fascinerende region med Maori kultur og historie direkte forbundet med områdets geotermiske miljø. Slap af og nyd en af de varme kilder.

Dag 16: Rotorua – Christchurch

Brug morgenen godt, for i dag flyver vi videre til Christchurch. Efter ankomst går vi på byvandring sammen med rejselederen. Resten af dagen kan du udforske området på egen hånd.

Dag 17: Christchurch – Franz Josef

TranzAlpine er en af verdens smukkeste togture. Fra vinduet har vi udsigt til det ene naturskønne motiv efter det andet, mens vi krydser alperne sydpå over til New Zealands gletsjere. New Zealands natur er fascinerende, gletsjere i den ene retning og regnskov i den anden. Her skal vi overnatte to nætter, så der er tid til at udforske.

Dag 18: Franz Josef

Her er der mange muligheder. Hvad med en helikoptertur til gletsjeren for at gå en tur på den? Eller en lidt roligere aktivitet som et bad i en varm kilde, mens du lader indtrykkene fra turen synke ind. Der er mange forskellige aktiviteter, såsom vandreture, kajaksejlads, eller du kan tage ud i naturen på et motoriseret køretøj – du bestemmer.

Dag 19: Franz Josef – Queenstown

Vi rejser gennem regnskoven langs vestkysten på vej til Queenstown. Efter ankomst, kan du nyde udsigten over byen med en aftentur i svævebanen, der fører os op til Bob’s Peak.

Dag 20: Queenstown – Doubtful Sound

New Zealands smukke fjorde er et imponerende syn. I dag skal vi på sejltur i Doubtful Sound, der er en af de mest kendte af fjordene. Med os ombord har vi en dygtig guide, der hjælper med at lede efter delfiner, sæler, pingviner og flere forskellige fugle.

Aftenen tilbringes ombord, hvor du enten kan slappe af i din komfortable kahyt eller gå ud på dækket for at beundre stjernehimlen med et glas lokalt vin i hånden.

Båden sejler forskellige ruter, afhængigt af sæson.
Om vinteren fra 18. maj – 20. september overnatter vi i Te Anau i stedet for på båden. Vi kører til søen, Wakatipu og landsbyen Manapouri, før vi går ombord på båden.

Dag 21: Doubtful Sound – Queenstown

Kast et sidste blik på udsigten og dyrelivet, før vi sejler tilbage til kajen og tager bussen tilbage til Queenstown for vores sidste nat.
Det er valgfrit, men hvad med en afskedsmiddag sammen med gruppen?

Dag 22: Queenstown

Afrejsedag.

Ikke klar til at rejse hjem? Tag kontakt til os og vi kan hjælpe med at forlænge dit ophold eller booke fly til en ny destination.

Billeder

Sydney.

Port Douglas.

Daintree Rainforest.

Great Barrier Reef.

Solnedgang over Uluru. Foto: Tourism NT

Udforsk nattelivet i Melbourne.

Termisk aktivitet udenfor Rotorua.

Franz Josef. Foto: Petr Hlavacek

Doubtful Sound.

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os

Flere oplevelsesrejser med National Geographic Journeys

Tjek ut andre oplevelsesture med National Geographic Journeys!

Safari i Kenya og Tanzania

Safari i Kenya og Tanzania

National Geographic oplevelsestur i Afrika
13 dage – Pris fra kr. 39.900,-
Det er de færreste oplevelser, der kan måle sig med oplevelsen af at se ’de fem store’, også kendt som «the Big Five».

læs mere
Explore Costa Rica

Explore Costa Rica

National Geographic oplevelsestur i Mellemamerika
14 dage – Pris fra kr. 14.300,-
Costa Rica er et lille land, men dette er ikke ensbetydende med, at det ikke kan byde på mange eventyr.

læs mere
Rwanda og Uganda – Gorillaernes rige

Rwanda og Uganda – Gorillaernes rige

National Geographic oplevelsestur i Afrika.
12 dage – Pris fra kr. 39.950 kr
Gennem Rwanda og Ugandas skove går vi på udkig efter gorillaer, chimpanser, guldmarekatte (aber) og andet dyreliv.

læs mere
Hjertet af Myanmar

Hjertet af Myanmar

National Geographic oplevelsestur i Asien.
12 dage – Pris fra kr. 18.500,-
Dette 12-dages eventyr tager dig med til landet med de gyldne pagoder.

læs mere
Safari i Tanzania

Safari i Tanzania

National Geographic oplevelsestur i Afrika
7 dage – Pris: fra 24.900 kr
Er du klar til at tage på opdagelsesrejse? Så er dette uforglemmelige 7-dages eventyr i Tanzania perfekt til dig.

læs mere
Iconic Japan

Iconic Japan

National Geographic oplevelsestur i Asien.
12 dage – Pris: fra 35.900 kr
Japan er et land fyldt med kontraster. Dette er en fantastisk introduktion til et land, der hylder sin fortid og omfavner sin fremtid.

læs mere
Wonders of Bhutan

Wonders of Bhutan

National Geographic oplevelsestur i Asien.
10 dage – Pris: fra 25.600 kr
Enhver med interesse for buddhistisk kultur vil blive fascineret på dette 10-dages eventyr i Bhutan.

læs mere
Eksotiske Sri Lanka

Eksotiske Sri Lanka

National Geographic oplevelsestur i Asien.
11 dage – Pris: fra 12.900 kr
Sri Lanka byder på en fantastisk blanding af kulturskatte, naturoplevelser, et spændende dyreliv og smukke strande.

læs mere
Iconic Thailand

Iconic Thailand

National Geographic oplevelsesture i Asien
15 dage – Pris: fra 21.800 kr
På denne 15-dages tur til Thailand vil du opleve højdepunkterne i dette fantastiske land.

læs mere
Oplev det farverige Marokko

Oplev det farverige Marokko

National Geographic oplevelsestur i Afrika.
15 dage – Pris: fra 18.400kr
Dette 15-dages eventyr tager dig gennem nogle af Marokkos mest utrolige kulturelle højdepunkter.

læs mere
Fascinerende Namibia

Fascinerende Namibia

National Geographic oplevelsestur i Afrika
10 dage – Pris fra 21.900 kr
For kultur- og naturentusiaster, der er på udkig efter en lidt anderledes oplevelse, garanterer vi, at Namibia er det rette sted at tage hen.

læs mere
Iconic Peru

Iconic Peru

National Geographic oplevelsestur i Sydamerika
14 dage – Pris fra kr. 19.200,-
Hvis du vil udfordre dig selv med at vandre Inca Trail eller lede efter eksotiske dyr i Amazonas, er denne to-ugers oplevelsestur gennem Peru perfekt til dig.

læs mere
Explore India & Nepal

Explore India & Nepal

National Geographic oplevelsestur i Asien
17 dage – Pris fra kr. 19.900,-
I løbet af 17 fantastiske dage kan du opleve Nordindiens berømte Golden Triangle.

læs mere
Discover Brazil, Argentina & Chile

Discover Brazil, Argentina & Chile

National Geographic oplevelsestur i Sydamerika
17 dage – Pris: fra 36 500 kr
Den sydligste del af Sydamerika byder på nogle af kontinentets mest livlige og spændende kulturer.

læs mere
Discover Patagonia

Discover Patagonia

National Geographic Oplevelsestur i Sydamerika
Argentina og Chile – 14 dage – Pris: fra 28 800 kr
Nyd den farverige by Buenos Aires og afprøv dit dansetalent med en tango.

læs mere