Vælg en side

Safari i Kenya og Tanzania

National Geographic oplevelsestur i Afrika

SAFARI I KENYA OG TANZANIA

Kenya og Tanzania – 13 dage

Det er de færreste oplevelser, der kan måle sig med oplevelsen af at se ’de fem store’, også kendt som «the Big Five».

Serengeti Wildlife Research Center ligger i Serengeti Nationalpark, og er base for mange af regionens førende dyreforskere. Her kan du møde og tale med en forsker om centerets igangværende studier. Sumpen og skoven ved Ngorongoro krateret er hjemsted for flodheste, næsehorn, elefanter, bavianer og aber, og er du heldig, kan du også se løver eller en ensom leopard gå langs krateret. Vi tager også forbi en Masai landsby, hvor du vil møde nogle af de utrolige kvinder, der bor her, og høre dem fortælle om, hvilken indvirkning projektet Masai Clean Cookstoves, støttet af G Adventures, har haft på deres liv.

Turen omfatter komfortable overnatningssteder, ledsaget af en dygtig engelsktalende rejseleder og egner sig til de fleste.

Rejsefakta

Pris fra kr. 39.900,- per person i dobbeltværelse.

Kontakt os for priser i enkeltværelse.

Prisen inkluderer:

 • Hotel (3 nætter), komfortabel safari camp (8 nætter), safari lodge (1 nat)
 • 12 morgenmad, 11 frokost og 9 aftensmad
 • Ankomst transfer
 • Safari i Masai Mara National Reserve, Ngorongoro Conservation Area, Lake Nakuru, Amboseli, Lake Manyara og Serengeti
 • Entré til Olduvai Gorge museum
 • Guidet tur og frokost i en lokal landsby
 • Al transport til/fra destinationer og inkluderede aktiviteter.

Eksklusivt med National Geographic Journeys:

 • Ubuntu cafe- og gårdrundvisning med frokost
 • Besøg hos og foredrag af Serengeti Wildlife Research Centre
 • Clean Cookstove Project foredrag
 • Forelæsning af fuldmægtig fra Kenya Wildlife Service (KWS)

Højdepunkter:

 • Gå i fodsporene på «the Big Five» i Serengeti og Masai Mara
 • Nyd daglige safariture i Kenyas førende nationalpark
 • Mød «Maasai Mamas» og lær mere om Clean Cookstoves projektet

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly t/r Danmark – Kenya/Tanzania
 • Måltider, der ikke er angivet
 • Valgfrie aktiviteter
 • Evt. visum
 • Rejseforsikring og rejsevaccinationer
 • Drikkepenge til guider og chauffører

Dagsprogram

Dag 1: Nairobi

Ankomst til valgfri tid. Du vil blive hentet i lufthavnen og kørt til hotellet, hvor du møder din guide, chaufføren, samt resten af gruppen. På denne rundtur er der maks. 6 deltagere og både guiden og chaufføren er kvalificerede safariguider. Dette betyder, at alle har vinduesplads, foruden to dygtige guider til rådighed.

Denne rundtur afdækker 3 forskellige reservater på en uge, hvilket betyder et godt tempo, så vær forberedt på en del kørsel, til tider på meget dårlige veje, men det fantastiske dyreliv gør det det hele værd.

Dag 2: Nairobi – Masa Mara

Efter frokost kører vi til den verdensberømte Masai Mara nationalpark. Med sine store åbne sletter og akacie træer, vil en tur til Kenya ikke være fuldendt uden et besøg i Masai Mara. Om eftermiddagen ankommer vi til vores komfortable camp, beliggende i hjertet af naturreservatet. Om aftenen skal du skrue op for sanserne, for nu kører vi på safari. Lyt efter kviste, der knækker, løver, der brøler, hyæner, der ler og elefanter, der blæser i trompeten. Om aftenen er vi tilbage i lejren og kan nyde udsigten udover reservatet.

Dag 3: Masai Mara

Masai Mara er kendt for at være en af verdens bedste safari destinationer. Her er der en overflod af kattedyr som geparder, løver og leoparder, samt to millioner gnuer, Thomsons gazeller og zebraer, der årligt migrerer på tværs af de store savanner på jagt efter vand. I dag vil du få chancen for at se disse fascinerende dyr på en morgen- og aftensafari. Sørg for at have god plads på kameraret eller medbring ekstra plads, for der vil blive taget masser af billeder!

Hvis du vil opleve Masai Mara fra luften, bør du udnytte chancen og tage på en luftballonsafari (ikke inkluderet).

Dag 4: Masai Mara – Lake Nakuru Nationalpark

Vi har en tidlig start på dagen med et besøg på Ubuntu café, et projekt, der er med til at give jobmuligheder til kvinder. Derefter besøger vi et marked og en gård, hvor vi får serveret en lækker frokost. Vi kører videre til safari lodgen, der ligger i Lake Nakuru Nationalpark.

Om eftermiddagen vil der være en ny safaritur, hvor vi især vil lede efter de sjældne sorte og hvide næsehorn, der bor i dette område. Så hold godt øje, for der vil også være chance for at se bøfler, impalaer og den sky leopard.

Dag 5: Lake Nakuru Nationalpark – Amboseli Nationalpark

Dagen starter med en morgensafari, før vi kører til Ambolesi nationalpark, beliggende ved foden af Afrikas højeste bjerg – Kilimanjaro.

Med sine sneklædte bjergtinder har du den perfekte baggrund til dit næste fotomesterværk. Uanset om du er kunstnerisk eller ej, vil du med garanti kunne vise nogle flotte billeder frem, når du kommer hjem – her er motiverne så fotogene, at du ikke kan fejle.

Dag 6: Amboseli Nationalpark

En ny dag med morgen- og aftensafari. Mellem de forskellige safariture kan du slappe af i campen og nyde udsigten over Mt. Kilimanjaro og alle dyrene, der besøger lejrens vandhuller.

Derefter vil der være et foredrag af en anerkendt repræsentant fra Kenya Wildlife Service. Der er et ønske om at sætte fokus på, hvor skadeligt snigskytter er, ikke kun for dyrearterne, men for nærområdet i det hele taget.

Dag 7: Amboseli Nationalpark – Arusha

Efter en morgensafari forlader vi Kenya og rejser ind i Tanzania. Arusha er en malerisk by, og fungerer som indgangsporten til Serengeti og de nordlige nationalparker i Tanzania. Arusha ligger ved foden af Mt. Meru, Afrikas femte største bjerg. Brug lidt tid til at udforske byen og dens travle markeder og smag eventuelt en kop eller to af den friske lokaldyrkede kaffe. Her ankommer der muligvis nye medrejsende til den næste del af turen.

Dag 8: Arusha – Lake Manyara Nationalpark

Besøg landsbyen Mto wa Mbu og tag med på en rundvisning, før der bliver serveret en god frokost hos en af familierne, der bor her. Efter frokost fortsætter vi til safari campen, der ligger lige uden for Lake Manyara Nationalpark. Fra campen har du en fantastisk udsigt over Rift Valley området. Aftenen tilbringes på safari i søgningen efter de berømte, men sky, træklatrende løver.

Dag 9: Lake Manyara Nationalpark – Serengeti Nationalpark

Eventyret fortsætter gennem Rift Valley mod Serengeti nationalpark. På vejen besøger vi en Masai landsby og møder nogle af de kvinder, der bor her. De fortæller os om deres liv og hvilke døre, der har åbnet sig for dem, efter iværksættelsen af flere forskellige projekter i landsbyen med henblik på at styrke kvindens position.

Derefter stopper vi ved Olduvai Gorge museum, før vi fortsætter til aftenens overnatningssted i Serengeti nationalpark.

Dag 10: Serengeti Nationalpark

Et af verdens mest berømte safariområder er Serengeti nationalpark. Der er en god grund til, at den er berømt – dyrelivet og naturen er spektakulær! Dette er et område, der går ind under steder, der er svære at beskrive med ord – det skal opleves.

Under den store migration er der millioner af dyr, der rejser over enorme landeområder. Gnuer og zebraer i så store flokke, at man kan blive i tvivl, om det er skovkanten, man ser i horisonten, indtil man tager et kig i kikkerten og indser, at det faktisk er millioner af dyr. Efter at have beundret dem på afstand, kører vi nærmere med safaribilen.

Dag 11: Serengeti Nationalpark – Ngorongoro

Fortsæt med at kigge efter dyr. Kørselsstrækningen ud af Serengeti til Ngorongoro er en safari i sig selv. Efter ankomst ved campen kan du slappe af med noget koldt at drikke, mens du nyder udsigten over Eyasi søen.

Dag 12: Ngorongoro – Arusha

I dag har vi en tidlig start på dagen, hvor vi kører ind til selve krateret, der står på UNESCOs verdensarvsliste. Din guide vil tage dig med ned til krateret og til de steder, hvor man bedst muligt kan se det lokale dyreliv. Hold udkig efter zebraer, gazeller, bøfler og vortesvin. Sumpen og skoven, der omgiver Ngorongoro, er hjemsted til flodheste, næsehorn, elefanter, bavianer og aber. Hold øjnene åbne og kameraet klart, måske ser du en flok løver eller en ensom leopard vandre langs krateret.

Vi nyder en frokost picnic blandt de vilde dyr, før vi kører til Arusha for vores sidste aften sammen med gruppen.

Dag 13: Arusha

Ikke klar til at rejse hjem? Tag kontakt til os og vi kan hjælpe med at forlænge dit ophold eller booke fly til en ny destination.

Billeder

Safari i Kenya og Tanzania.

Safari i Kenya og Tanzania.

Safari i Kenya og Tanzania.

Safari i Kenya og Tanzania.

Safari i Kenya og Tanzania.

Mere information

Rejsetype: National Geographic Journeys
Turen byder på adskillige eventyr, unik adgang til lokale oplevelser, en masse frihed og garanti på god komfort.

Fysisk udfordring: Light
Der vil forekomme lette vandreture. Egner sig til de fleste og ikke for krævende.

Serviceniveau: Upgraded

 • Superior værelse med opgraderede faciliteter
 • Privat transport
 • Adskillige inkluderede måltider og aktiviteter

Antal deltagere:
Maks. 16, gennemsnitligt 12

Aldersgruppe:
Skal være fyldt 12 år

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os

Flere oplevelsesrejser med National Geographic Journeys

Tjek ut andre oplevelsesture med National Geographic Journeys!

Explore Costa Rica

Explore Costa Rica

National Geographic oplevelsestur i Mellemamerika
14 dage – Pris fra kr. 14.300,-
Costa Rica er et lille land, men dette er ikke ensbetydende med, at det ikke kan byde på mange eventyr.

læs mere
Rwanda og Uganda – Gorillaernes rige

Rwanda og Uganda – Gorillaernes rige

National Geographic oplevelsestur i Afrika.
12 dage – Pris fra kr. 39.950 kr
Gennem Rwanda og Ugandas skove går vi på udkig efter gorillaer, chimpanser, guldmarekatte (aber) og andet dyreliv.

læs mere
Hjertet af Myanmar

Hjertet af Myanmar

National Geographic oplevelsestur i Asien.
12 dage – Pris fra kr. 18.500,-
Dette 12-dages eventyr tager dig med til landet med de gyldne pagoder.

læs mere
Udforsk Australia og New Zealand

Udforsk Australia og New Zealand

National Geographic oplevelsestur i Oceanien
22 dager – Pris: fra 63.350 kr
Tag med og oplev ikoniske Sydney, fashionable Melbourne og hyggelige Auckland. Solopgang over sagnomspundne Uluru, oldgamle regnskove, gletsjere, ørken, varme kilder, storbyer, kunst og kultur.

læs mere
Safari i Tanzania

Safari i Tanzania

National Geographic oplevelsestur i Afrika
7 dage – Pris: fra 24.900 kr
Er du klar til at tage på opdagelsesrejse? Så er dette uforglemmelige 7-dages eventyr i Tanzania perfekt til dig.

læs mere
Iconic Japan

Iconic Japan

National Geographic oplevelsestur i Asien.
12 dage – Pris: fra 35.900 kr
Japan er et land fyldt med kontraster. Dette er en fantastisk introduktion til et land, der hylder sin fortid og omfavner sin fremtid.

læs mere
Wonders of Bhutan

Wonders of Bhutan

National Geographic oplevelsestur i Asien.
10 dage – Pris: fra 25.600 kr
Enhver med interesse for buddhistisk kultur vil blive fascineret på dette 10-dages eventyr i Bhutan.

læs mere
Eksotiske Sri Lanka

Eksotiske Sri Lanka

National Geographic oplevelsestur i Asien.
11 dage – Pris: fra 12.900 kr
Sri Lanka byder på en fantastisk blanding af kulturskatte, naturoplevelser, et spændende dyreliv og smukke strande.

læs mere
Iconic Thailand

Iconic Thailand

National Geographic oplevelsesture i Asien
15 dage – Pris: fra 21.800 kr
På denne 15-dages tur til Thailand vil du opleve højdepunkterne i dette fantastiske land.

læs mere
Oplev det farverige Marokko

Oplev det farverige Marokko

National Geographic oplevelsestur i Afrika.
15 dage – Pris: fra 18.400kr
Dette 15-dages eventyr tager dig gennem nogle af Marokkos mest utrolige kulturelle højdepunkter.

læs mere
Fascinerende Namibia

Fascinerende Namibia

National Geographic oplevelsestur i Afrika
10 dage – Pris fra 21.900 kr
For kultur- og naturentusiaster, der er på udkig efter en lidt anderledes oplevelse, garanterer vi, at Namibia er det rette sted at tage hen.

læs mere
Iconic Peru

Iconic Peru

National Geographic oplevelsestur i Sydamerika
14 dage – Pris fra kr. 19.200,-
Hvis du vil udfordre dig selv med at vandre Inca Trail eller lede efter eksotiske dyr i Amazonas, er denne to-ugers oplevelsestur gennem Peru perfekt til dig.

læs mere
Explore India & Nepal

Explore India & Nepal

National Geographic oplevelsestur i Asien
17 dage – Pris fra kr. 19.900,-
I løbet af 17 fantastiske dage kan du opleve Nordindiens berømte Golden Triangle.

læs mere
Discover Brazil, Argentina & Chile

Discover Brazil, Argentina & Chile

National Geographic oplevelsestur i Sydamerika
17 dage – Pris: fra 36 500 kr
Den sydligste del af Sydamerika byder på nogle af kontinentets mest livlige og spændende kulturer.

læs mere
Discover Patagonia

Discover Patagonia

National Geographic Oplevelsestur i Sydamerika
Argentina og Chile – 14 dage – Pris: fra 28 800 kr
Nyd den farverige by Buenos Aires og afprøv dit dansetalent med en tango.

læs mere