Vælg en side

Iconic Thailand

National Geographic oplevelsesture i Asien

Iconic Thailand

Thailand –  15 dage

På denne 15-dages tur til Thailand vil du opleve højdepunkterne i dette fantastiske land.

Her finder du en perfekt balance mellem kulturelle vartegn og smukke strande, samt aktiviteter og afslapning. I det nordlige Thailand sejler vi ned ad Kwai floden og nyder et autentisk khantok måltid hjemme hos en lokal familie i Chiang Mai. Du får også chancen for at besøge et madmarked, hvor du selv køber ingredienser for senere at bruge dem på et madlavningskursus.

Derfter rejser vi videre sydpå mod kysten, hvor vi, ligesom de lokale, vil benytte os af «long-tail» både og «tuk-tuks». Vi tager til strandparadis som Koh Samui og Krabi, hvor du kan fylde dagene med strandture, udflugter gennem frodig regnskov og snorkle i krystalklart vand. Tag på opdagelsestur ud til en af de mange øer eller se mere af landsbyerne i en traditionel tuk-tuk.

Dette er oplevelsesturen i Thailand, du ikke må gå glip af!

Turen inkluderer komfortable overnatningssteder, ledsaget af en erfaren engelsktalende rejseleder og er egnet til de fleste.

Det er muligt at deltage på en kortere variant af denne tur:

Dag 1 – 8: Fra kr. 9.900 per person.
Dag 8 – 15: Fra kr. 12.700 per person.

Kontakt os for mere information, hvis du er interesseret i en af disse ture.

Rejsefakta

Pris fra kr. 21.800,- per person med dobbeltværelse

Kontakt os for priser på singleværelse.

Prisen inkluderer:

 • Hotel (12 nætter), lodge (2 nætter)
 • 14 morgenmad, 2 frokost og 3 aftensmad
 • Transfer ved ankomst
 • Entré til Thai-Burma krigsmuseum og togtur
 • Udflugt til Erawan nationalpark
 • Guidet tur gennem Ayutthaya Historical Park
 • Middag på en renoveret båd, der tidligere har fragtet ris
 • Bådtur i Bangkoks klonger (kanaler) og besøg til Wat Phra Kaew temple
 • Udflugt til Koh Madsum og Koh Tan
 • Indenrigsfly
 • Al transport mellem destinationerne og til/fra inkluderede aktiviteter

Højdepunkter:

 • Nyd en autentisk khantok-middag i en lokal landsby
 • Tag på en tur til Wat Chedi Luang templet og få en sludder med en munk
 • Thailandsk madlavningskursus og nyd dit hjemmelavede måltid til frokost
 • Rejs som en af de lokale i «long-tail boats» og tuk-tuks.
 • Besøg den ægte «Bridge on the River Kwai»


Eksklusivt med National Geographic Journeys:

 • Udflugt til en lille landsby med en lokal guide
 • Udforsk den frodige regnskov i Klong Phanom Nationalpark
 • Middag bestående af delikatesser fra regnskoven serveret ved bålet
 • Besøg en landsby uden for Chiang Mai og få serveret et autentisk Khantok måltid
  Mød munke ved Wat Chedi Luang Buddhist templet

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly t/r Danmark – Thailand
 • Måltider, der ikke er angivet i rejseplanen
 • Valgfrie aktiviteter
 • Evt. Visum
 • Rejseforsikring og rejsevaccinationer
 • Drikkepenge til guider og chauffører

Dagsprogram

Dag 1: Bangkok

Velkommen til Bangkok! Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til hotellet. Der er ingen planlagte aktiviteter i dag, så tjek ind på hotellet (fra kl. 14:00) og udforsk byen. Der afholdes et informationsmøde ca. kl. 18:00, hvor du møder de andre gruppedeltagere samt din rejseleder, der vil give jer information om den kommende tur. Venligst forhør jer i hotellets reception om det nøjagtige tidspunkt for informationsmødet.

Dag 2: Bangkok – Kanchanaburi

Vi rejser til Kanchanaburi, hvor vi får indblik i et stykke historie fra 2. Verdenskrig. Måske har du hørt om den berømte film “Bridge on the River Kwai”? Vi besøger den ægte vare og tager en togtur over broen. Den er massiv, majestætisk og imponerende og giver en fantastisk udsigt over floden, der løber under os.

Dag 3: Kanchanaburi – Phra Nakhon Si Ayutthaya

Om morgenen besøger vi Erawan nationalpark og et af verdens smukkeste vandfald. Tag en dukkert i det turkisblå vand, tag billeder fra toppen (1500 meter), eller udforsk regnskoven og tæl hvor mange aber, du får øje på. Derefter kører vi til Thai/Burma krigsmuseum og krigskirkegård for at lære mere om jernbanens («Death Railway») dystre historie. Over 6000 fanger er begravet på kirkegården. Om eftermiddagen rejser vi til Ayutthaya, hvor vi nyder aftensmaden på floden, ombord på en båd, der tidligere har fragtet ris.

Dag 4: Phra Nakhon Si Ayutthaya – Chiang Mai

Udforsk ruinerne af Ayutthaya Historical Park, der er listet på UNESCOs verdensarvsliste. Ayutthaya tjente som Thailands hovedstad fra det 14. til det 18. århundrede og blev derefter rangeret til en af de mest fantastiske byer i verden. Derefter rejser vi tilbage til Bangkok for at flyve videre til næste destination, Chiang Mai.

Dag 5: Chiang Mai

Efter et besøg til de lokale markeder sammen med en kok, tilbereder vi vores egen frokost på et thailandsk madlavningskursus, på en privat kokkeskole. Senere besøger vi den historiske Wat Chedi Luang, hvor der er tid til sidde ned og få en lille hyggesnak med en af de unge munke om buddhismen og det daglige liv i templet. Lyt til munkene, der messer på Doi Suthep Temple, et af de mest fantastiske templer i Thailand.

Dag 6: Chiang Mai

Brug dagen til at udforske byen eller deltag i nogle af de valgfrie aktiviteter. Senere besøger vi en lokal landsby og nyder en autentisk khantok middag sammen med en lokal familie. Dette er et «must do», når du kommer til det nordlige Thailand. Derefter får du mulighed for at snakke med lokalbefolkningen og lære om deres hverdag.

Dag 7: Chiang Mai – Bangkok

Vi flyver tilbage til Bangkok og tager på en bådtur gennem Bangkoks kanaler og besøger Wat Po, det berømte «Temple of the Reclining Buddha».

Dag 8: Bangkok

Nyd en fridag i Bangkok, hvor der er meget at se og gøre. Alt fra tempelbesøg, museer, til spabehandling og shopping – mangler du stadig ideer, tag kontakt til din guide.

Dag 9: Bangkok – Ko Samui

Blot en kort flyvetur fra Bangkok ligger tropiske Koh Samui. Når vi er ankommet til resortet tjekker vi ind og har resten af dagen til at orientere os på hotellet og afprøve dets faciliteter, hvor du eksempelvis kan tage en drink og slappe af ved poolen. Hotellet har en belejlig beliggenhed i Chaweng distriktet i gåafstand til adskillige restauranter.

Koh Samui ligger på Thailands østkyst og har alt, man kunne ønske sig på en stranddestination. Smukke, hvide strande, kokospalmer, frisk fisk og skaldyr og varmt, klart vand.

Dag 10: Ko Samui

Stig om bord på en traditionel «longtail» båd. I dag bevæger vi os lidt væk fra de større turistmasser. De uberørte øer Koh Madsum og Koh Tan venter på os og vi kan glæde os til en lokal frokost på stranden. Hvis du har lyst, kan du tage med på en inkluderet kajaktur eller snorkle i det klare vand.

Dag 11: Ko Samui – Khao Sok

Tag færgen tilbage til fastlandet og bliv kørt til hotellet, der ligger lige udenfor Khao Sok nationalpark. Hotellet er omgivet af frodig regnskov og har, i tæt samarbejde med lokalmiljøet, intenst fokus på bæredygtig drift. Om aftenen får vi en guidet tur i regnskoven og kan nyde nogle gode historier rundt om lejrbålet.

Khao Sok er en af de ældste og konstant grønne regnskove i verden og er omgivet af kalkstensklipper.

Dag 12: Khao Sok

I dag har du tid til at udforske området på egen hånd. Du kan eventuelt tage på en udflugt i junglen. Hvad med en rotur, bade i varme kilder eller blot slappe af på stranden?

Dag 13: Khao Sok – Krabi

I dag kører vi afsted til Krabi tidligt om morgen. Når vi er ankommet til Krabi går vi ombord på en longtail båd og sejler forbi mangrove skove på vej til Khao Khanab Nam grotterne for at se de ældgamle malerier og kalkstensformationer.

Senere på dagen hopper vi på en tuk-tuk for at se mere af landsbyen og besøger industriområder, herunder en gummiplantage og ser hvordan saften tappes fra træerne. Derudover besøger vi en butik, hvor de laver batik. Vi lærer om kulturen og hverdagslivet i Sydthailands landdistrikter.

Om aftenen kan du nyde en drink i solnedgangen, i de omgivelser, der har gjort Thailand så berømt. Rejselederen vil gennemgå hvilke aktiviteter, der er tilgængelige i området, så du kan planlægge, hvad du ønsker at lave de næste par dage.

Dag 14: Krabi

Brug dagen som du ønsker, hvor du har mulighed for at tage på de sidste udflugter eller blot tilbringe dagen med maksimal afslapning, eventuelt med en massage eller to.

Dag 15: Krabi – Bangkok

Vi vender tilbage til Bangkok og turen afsluttes i lufthavnen sidst på eftermiddagen.

Ikke klar til at rejse hjem? Tag kontakt til os og vi kan hjælpe med at forlænge dit ophold eller booke fly til en ny destination.

Billeder

Iconic Thailand

Iconic Thailand

Iconic Thailand

Iconic Thailand

Iconic Thailand

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os

Flere oplevelsesrejser med National Geographic Journeys

Tjek ut andre oplevelsesture med National Geographic Journeys!

Safari i Kenya og Tanzania

Safari i Kenya og Tanzania

National Geographic oplevelsestur i Afrika
13 dage – Pris fra kr. 39.900,-
Det er de færreste oplevelser, der kan måle sig med oplevelsen af at se ’de fem store’, også kendt som «the Big Five».

læs mere
Explore Costa Rica

Explore Costa Rica

National Geographic oplevelsestur i Mellemamerika
14 dage – Pris fra kr. 14.300,-
Costa Rica er et lille land, men dette er ikke ensbetydende med, at det ikke kan byde på mange eventyr.

læs mere
Rwanda og Uganda – Gorillaernes rige

Rwanda og Uganda – Gorillaernes rige

National Geographic oplevelsestur i Afrika.
12 dage – Pris fra kr. 39.950 kr
Gennem Rwanda og Ugandas skove går vi på udkig efter gorillaer, chimpanser, guldmarekatte (aber) og andet dyreliv.

læs mere
Hjertet af Myanmar

Hjertet af Myanmar

National Geographic oplevelsestur i Asien.
12 dage – Pris fra kr. 18.500,-
Dette 12-dages eventyr tager dig med til landet med de gyldne pagoder.

læs mere
Udforsk Australia og New Zealand

Udforsk Australia og New Zealand

National Geographic oplevelsestur i Oceanien
22 dager – Pris: fra 63.350 kr
Tag med og oplev ikoniske Sydney, fashionable Melbourne og hyggelige Auckland. Solopgang over sagnomspundne Uluru, oldgamle regnskove, gletsjere, ørken, varme kilder, storbyer, kunst og kultur.

læs mere
Safari i Tanzania

Safari i Tanzania

National Geographic oplevelsestur i Afrika
7 dage – Pris: fra 24.900 kr
Er du klar til at tage på opdagelsesrejse? Så er dette uforglemmelige 7-dages eventyr i Tanzania perfekt til dig.

læs mere
Iconic Japan

Iconic Japan

National Geographic oplevelsestur i Asien.
12 dage – Pris: fra 35.900 kr
Japan er et land fyldt med kontraster. Dette er en fantastisk introduktion til et land, der hylder sin fortid og omfavner sin fremtid.

læs mere
Wonders of Bhutan

Wonders of Bhutan

National Geographic oplevelsestur i Asien.
10 dage – Pris: fra 25.600 kr
Enhver med interesse for buddhistisk kultur vil blive fascineret på dette 10-dages eventyr i Bhutan.

læs mere
Eksotiske Sri Lanka

Eksotiske Sri Lanka

National Geographic oplevelsestur i Asien.
11 dage – Pris: fra 12.900 kr
Sri Lanka byder på en fantastisk blanding af kulturskatte, naturoplevelser, et spændende dyreliv og smukke strande.

læs mere
Oplev det farverige Marokko

Oplev det farverige Marokko

National Geographic oplevelsestur i Afrika.
15 dage – Pris: fra 18.400kr
Dette 15-dages eventyr tager dig gennem nogle af Marokkos mest utrolige kulturelle højdepunkter.

læs mere
Fascinerende Namibia

Fascinerende Namibia

National Geographic oplevelsestur i Afrika
10 dage – Pris fra 21.900 kr
For kultur- og naturentusiaster, der er på udkig efter en lidt anderledes oplevelse, garanterer vi, at Namibia er det rette sted at tage hen.

læs mere
Iconic Peru

Iconic Peru

National Geographic oplevelsestur i Sydamerika
14 dage – Pris fra kr. 19.200,-
Hvis du vil udfordre dig selv med at vandre Inca Trail eller lede efter eksotiske dyr i Amazonas, er denne to-ugers oplevelsestur gennem Peru perfekt til dig.

læs mere
Explore India & Nepal

Explore India & Nepal

National Geographic oplevelsestur i Asien
17 dage – Pris fra kr. 19.900,-
I løbet af 17 fantastiske dage kan du opleve Nordindiens berømte Golden Triangle.

læs mere
Discover Brazil, Argentina & Chile

Discover Brazil, Argentina & Chile

National Geographic oplevelsestur i Sydamerika
17 dage – Pris: fra 36 500 kr
Den sydligste del af Sydamerika byder på nogle af kontinentets mest livlige og spændende kulturer.

læs mere
Discover Patagonia

Discover Patagonia

National Geographic Oplevelsestur i Sydamerika
Argentina og Chile – 14 dage – Pris: fra 28 800 kr
Nyd den farverige by Buenos Aires og afprøv dit dansetalent med en tango.

læs mere