Vælg en side

Iconic Peru

National Geographic oplevelsestur i Sydamerika

ICONIC PERU

Fra Lima til Lima – 14 dage

Hvis du vil udfordre dig selv med at vandre Inca Trail eller lede efter eksotiske dyr i Amazonas, er denne to-ugers oplevelsestur gennem Peru perfekt til dig.

Tag toget gennem det naturskønne landskab eller gå en af verdens mest berømte vandrestier til Machu Picchu. Her vil du blive belønnet med en fantastisk kombination af ruiner, bjergtoppe og smukke skove. Dette er eventyret i Peru, du altid har drømt om!

Turen omfatter komfortable overnatningssteder, ledsaget af en dygtig engelsktalende rejseleder og egner sig til de fleste.

Iconic Peru

Rejsefakta

Pris fra kr. 19.200,- per person i dobbeltværelse.

Kontakt os for priser i enkeltværelse.

Prisen inkluderer:

 • Hotel (8 nætter), G Lodge Amazon (2 nætter), Inca Trail Camping eller Cusco stay (3 nætter)
 • 13 morgenmad, 7 frokost, 5 aftensmad
 • Transfer ved ankomst
 • 3-dagers udflugt til G Adventures eksklusive regnskovslodge
 • Tur til Sacred Valley, herunder Pisac og Ollantaytambo
 • Vælg mellem Inca Trail eller Cusco Stay
 • Guidet tur i Machu Picchu
 • Guidet tur på Taquile og Uros Island på Lake Titicaca
 • Indenrigsfly
 • Al transport mellem destinationerne og til/fra inkluderede aktiviteter.

Eksklusivt med National Geographic Journeys:

 • Lake Titicaca – frokost i en traditionel landsby
 • Traditionel Andes-oplevelse i Urubamba
 • Cusco Planetarium

Højdepunkter:

 • Oplev dyrelivet i Amazonas
 • Udforsk Cusco Planetarium
 • Vandre verdensberømte Inca Trail, eller tag toget til Machu Picchu
 • Lær kunsten at væve af lokale kvinder i en traditionel landsby

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly t/r Danmark – Peru
 • Måltider, der ikke er angivet i rejseplanen
 • Valgfrie aktiviteter
 • Evt. visum
 • Rejseforsikring og rejsevaccinationer
 • Drikkepenge til guider og chauffører

Dagsprogram

Bemærk! Vi tilbyder to alternativer til Inca Trail. Hvis Inca Trail-tilladelserne er udsolgt, vil de rejsende få mulighed for at gå Lares Trek. Rejsende, der ikke har mulighed for at gå, eller ikke ønsker at gå, kan tilbringe to dage i Cusco, før de rejser til Macchu Picchu. Inca Trail er lukket for vedligeholdelse i februar hvert år. I løbet af denne periode går de rejsende Lares Trek i stedet. Stierne kan også lukkes på andre tidspunkter af året på grund af vejrforhold eller andre omstændigheder, vi ikke er herre over. Hvis dette er tilfældet, ændres ruterne for at give rejsende den bedste og tryggeste tur.

Dag 1: Lima

Ankomst til Lima til valgfri tid. Der er ingen planlagte aktiviteter i dag, så tjek ind på hotellet og nyd byen. Repræsentanter fra G Adventures vil holde et informationsmøde om aftenen. Du kan forhøre dig om det nøjagtige tidspunkt og sted for mødet i hotellets reception.

Bemærk venligst, at mangel på varmt vand samt strømafbrydelser ikke er ualmindeligt i Peru (selv på gode hoteller og i private hjem). Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse, da dette ikke er noget vi er herre over.

Dag 2: Lima – Tambopata

Vi starter dagen med at flyve til Puerto Maldonado, hvor vi tager et kort stop for at pakke om og efterlade vores store bagage. Derefter kører vi til færgelejet for at rejse videre med båd til lodgen, der ligger ude i junglen. Undervejs kan man se forskellige fuglearter, der er typiske for denne del af området. Nyd en velkomstdrink, mens du får information om det område, du befinder dig i. Inden aftensmaden, vil der være en lille aftentur i det nærliggende område.

Dag 3: Tambopata

Vi står tidligt op for at udforske junglen sammen med erfarne, lokale guider, der har deres base i Amazonas. Hold godt øje med dyreliv, når vi langsomt, men sikkert bevæger os gennem junglen. Senere tager vi en kanotur på en u-formet sø i nærheden. Om eftermiddagen kan du slappe af i hængekøjen, køle af ved den lokale badestrand eller tage med på en bådtur for at kigge efter Kaimaner.

Dag 4: Tambopata – Cusco

Vi skal desværre tilbage til civilisationen, hvilket betyder, at vi skal forlade magiske Amazonas. Men bare rolig, eventyret er langt fra slut, for nu venter Cusco, byen, der ligger i hjertet af Inkariget. I aften kan du se nattehimlen fra en anden vinkel, via teleskopet på Cusco Planetarium. Få en præsentation af den sydlige stjernehimmel samt historien om de gamle inkaers forhold til kosmos.

Dag 5: Cusco – Urubamba

Nyd en heldagstur til Sacred Valley, der omfatter både ruinerne ved Pisac og Ollantaytambo. Vi besøger også «Parque de la Papa» (kartoffelparken), der støttes af G Adventures. Dette besøg er eksklusivt for National Geographic Journeys. Her vil vi blive mødt af et landsbysamfund, der stadig holder traditionelle, lokale skikke i live. Vi vil lære mere om, hvordan både kartoffeldyrkning og vævning er vigtige støttepiller i Andeskulturen. Senere kan vi nyde en frokost i Huchuy Qosqo, en nærliggende landsby.

Anslået rejsetid: Cusco – Ollantaytambo 9-10 timer (inkluderer alle stop undervejs)

Dag 6: Ollantaytambo – Wayllabamba Camp (For dem, der går Inca Trail)

Vi rejser videre fra Ollantaytambo med bil til KM 82, hvor vandreturen Inca Trail begynder. Få blodet til at pumpe på din første dag på Inkastien. Turen er relativ enkel og er god opvarmning til de kommende dage. Vi passerer brusende floder og små landsbyer, mens vi nyder den spektakulære udsigt. Dette er blot en smagsprøve på, hvad der er i vente de næste dage.

Den fire dage lange tur er fysisk krævende, men absolut overkommelig, hvis man er i normal god form.

Anslået rejsetid: Ollantaytambo – KM 82 45 min
Anslået afstand og tidsbrug: Inca Trail KM82 – Wayllabamba Camp ca. 11 km, 5 – 6 timer

Dag 6: Ollantaytambo – Cuncani (For dem, der går Lares Trek)

Vi rejser videre fra Ollantaytambo til Lares Town med bil. Her starter turen i et roligt tempo gennem Cuncani dalen. Vi går ca. 4 km for at nå Chancachaca, hvor vi nyder en god frokost. Glem ikke at drikke masser af væske og tage hvilepauser. Vi befinder os nemlig allerede ca. 3480 moh.

Efter frokost fortsætter vi med at vandre langs stenede bjergstier, før vi efter ca. 5 km er fremme ved Cuncani, vores overnatningssted for natten, beliggende 3872 moh.

Anslået afstand og tidsbrug: Lares – Cuncani 9 km, 4,5 time

Dag 6: Ollantaytambo – Cusco (for dem, der bliver i Cusco)

Efter at resten af gruppen har fordelt sig på Lares Trek og Inca Trail, rejser vi tilbage til Cusco. Efter ca. en time ankommer vi til Moray. Dette fantastiske arkæologiske område på 3500 moh består af cirkulære terrasser og et sofistikeret vandingssystem. Lær mere om historien samt studier foretaget om dette fascinerende område. Når vi har tilbragt lidt tid i Moray kører vi videre til Maras Salt Mines, hvor du kan se tusindvis af gamle saltbassiner. Lær mere om de forskellige saltsorter og prøv det verdensberømte lyserøde salt.

Anslået rejsetid: Ollantaytambo – Cusco 1,5 – 2 timer

Dag 7: Wayllabamba Camp – Paqaymayo Camp (for dem, der går Inca Trail)

Vi starter tidligt på den stejle stigning mod Warmiwañusca, bedre kendt som ”Den døde kvindes pas”. Dette er det højeste punkt på turen på 4198 moh. Forbered dig på at skulle håndtere intenst vejr, enten i form af stegende hede eller kolde vinde omkring passet. Gå langsomt og drik en masse vand undervejs, storslåede oplevelser venter på dig som belønning! De fleste ankommer til campen først på eftermiddagen, hvor du vil få god tid til at slappe af efter en hård dag.

Anslået afstand og tidsbrug: Wayllabamba Camp – Paqaymayo Camp ca. 12 km, 6 – 7 timer

Dag 7: Cuncani – Kuyoc (for dem, der går Lares Trek)

Vi starter tidligt om morgenen og går fra foden af Sicllaccasa Mountain og vandrer op til hele 4750 moh. Heroppe kan vi nyde en fantastisk udsigt over laguner og sneklædte Chicon Mountain. Når vi har nået det højeste punkt, fejrer vi det med en ofring til Andesguderne. Vi går videre i ca. 2,2 km, før vi nyder en frokost i fantastiske omgivelser. Efter frokost går vi videre i yderligere 2,6 km til dagens camp, idyllisk beliggende i nærheden af en bæk. I nat sover vi i 4114 moh.

Anslået afstand og tidsbrug: Cuncani – Kuyoc 17 km, 9 timer

Dag 7: Cusco (for dem, der bliver i Cusco)

Dagen i dag er til fri disposition. Gå en tur i den gamle del af Cusco, besøg Choco Museum eller udforsk det lokale madmarked.

Dag 8: Paqaymayo Camp – Winaywayna (for dem, der går Inca Trail)

I løbet af dagen krydser vi to pas på vejen mod Machu Picchu. Det første er Runquraqay på 3950 moh., hvor man på en god dag kan skimte det smukke, sneklædte Cordillera Vilcabamba i horisonten. Derefter vandrer vi gennem højtliggende skovområder til det andet pas, hvor vi passerer uberørte og originale inkakonstruktioner. Det højeste punkt på passet er 3700 moh. På klare dage kan man opleve en spektakulær udsigt over Urubamba Valley.

Ved 3550 moh. kommer vi til ruinerne af Phuyupatamarca – byen over skyerne. Du kan vælge at slå lejr her eller gå endnu en halv time, før du kommer til Winaywayna ruinerne, beliggende 2650 moh.

Anslået afstand og tidsbrug: Paqaymayo Camp – Wiñaywayna 16 km, 9 timer

Dag 8: Kuyoc – Aguas Calientes (for dem, der går Lares Trek)

Vi følger stien videre mod Machu Picchu. I dag har vi mulighed for at se flora og fauna, lamaer og alpakaer, der er typisk for Andesregionen. Vi går gennem Pumahuanca dalen, hvor vi møder det venlige Queschuafolk, før vi udforsker nogle traditionelle «Inca Storehouses» undervejs. Vandreturen til Pumahuanca tager ca. 3-4 timer. En god frokost venter ved ankomst. Efter frokosten kører vi tilbage til Ollantaytambo. Herfra tager vi toget videre til Aguas Calientes.

Anslået afstand og tidsbrug: Kuyoc – Punta Carretera 10-11 km, 3,5 time
Anslået rejsetid: Punta Carretera – Aguas Calientes 2 timer

Dag 8: Cusco – Aguas Calientes (for dem, der bliver i Cusco)

Vi rejser med bil til Ollantaytambo, før vi hopper på bussen til Aguas Calientes. I dag kan du møde gruppen, der har gået Lares Trek.

Anslået rejsetid: Cusco – Aguas Calientes: 3,5 time

Dag 9: Winaywayna – Cusco (for dem, der går Inca Trail)

Så er det ud af fjerene! Den sidste dag på vores vandretur starter allerede ca. kl. 3.30, så vi kan nå at se den smukke solopgang over Sun Gate. Her kan du nyde en spektakulær udsigt over fantastiske Machu Picchu og det omkringliggende område.

Vi går ned til ruinerne, hvor vi får en guidet tur, samt masser af tid til at udforske området på egen hånd. Lær om Inti Mach’ay-hulerne, Inti Watana, Soltemplet, Vandtemplet, Kondortemplet og Templet med de 3 vinduer. Tag dig tid til at slappe af og mærk energien fra dette fantastiske sted, der kan dateres tilbage til 1500-tallet. Machu Picchu er både på UNESCOs verdensarvsliste og på listen over verdens syv største vidundere. Hvis du har tid til overs, kan et besøg ved Inca Bridge være en spændende, valgfri aktivitet. Den ligger kun 15 minutter derfra.

Efter en indholdsrig dag på et af verdens mest spektakulære steder, hopper vi på bussen, der kører os tilbage til Aguas Calientes. Her møder vi vores rejseleder, foruden de andre deltagere, der ikke har gået turen. Spis og slap lidt af, før vi tager toget tilbage til Cusco.

Anslået afstand og tidsbrug: Wiñaywayna – Machu Picchu 4 km, 1,5 time
Anslået rejsetid: Aguas Calientes – Cuzco: 3,5 – 4 timer

Dag 9: Aguas Calientes – Machu Picchu – Cusco (For dem, der går Lares Trek og dem, der bliver i Cusco)

Vi skal tidligt op i dag! Machu Picchu er bedst at opleve om morgenen og når vi er fremme venter en spektakulær udsigt over dette fantastiske område! Her vil vi få en guidet tur, samt masser af tid til at udforske området på egen hånd. Lær om Inti Mach’ay-hulerne, Inti Watana, Soltemplet, Vandtemplet, Kondortemplet og Templet med de 3 vinduer. Tag dig tid til at slappe af og mærk energien fra dette fantastiske sted, der kan dateres tilbage til 1500-tallet. Machu Picchu er både på UNESCOs verdensarvsliste og på listen over verdens syv største vidundere. Hvis du har tid til overs, kan et besøg ved Inca Bridge være en spændende, valgfri aktivitet. Den ligger kun 15 minutter derfra.
Efter en indholdsrig dag på et af verdens mest spektakulære steder, hopper vi på bussen, der kører os tilbage til Aguas Calientes. Her møder vi vores rejseleder, samt de andre deltagere, der ikke har gået turen. Spis og slap lidt af, før vi tager toget tilbage til Cusco.

Anslået rejsetid: Aguas Calientes – Cuzco: 3,5 – 4 timer

Dag 10: Cusco

Cusco betragtes for at være Perus mekka og dét med rette. Denne smukke koloniby tilbyder besøgende mange spændende oplevelser, med sine ruiner, brostensbelagte gader, museer, kirker og livlige atmosfære. Blandt de mange aktiviteter, man kan foretage sig i Cusco, kan nævnes hesteridning til arkæologiske steder som Sacsayhuaman, Tambo Machay og Puca Pucara. Rafting på Urubamba-floden og cykelture ned ad bjergene i Sacred Valley med et besøg ved en Inkaruin på vejen, er også gode alternativer.

Dag 11: Cusco – Puno

I dag rejser vi videre til Puno. På vejen kan du læne dig tilbage og nyde den spektakulære udsigt.

Anslået rejsetid: Cusco – Puno 7-8 timer

Dag 12: Puno

Nyd en guidet bådtur på Lake Titicaca, hvor vi besøger de flydende øer Uros og Taquile. Herfra rejser vi videre til Luquina samfundet, hvor vi nyder en traditionel frokost blandt de lokale. Et besøg ved Sillustani gravstedet er også en mulighed her.

Dag 13: Puno – Lima

Vi kører til Juliaca, før vi flyver tilbage til Lima. Dette er vores sidste aften i dette fortryllende land. Make the most of it!

Dag 14: Lima

Turen slutter desværre i dag, men heldigvis har du fået masser af fantastiske oplevelse og minder, du sent vil glemme! Afrejse til valgfri tid.

Billeder

Iconic Peru.

Iconic Peru.

Iconic Peru.

Iconic Peru.

Iconic Peru.

Mere information

Rejsetype: National Geographic Journeys
Turen byder på adskillige eventyr, unik adgang til lokale oplevelser, en masse frihed og garanti på god komfort.

Fysisk udfordring: Demanding
Nogle ture i højtliggende terræn eller mere anstrengende aktiviteter, men generelt egnet til de fleste rejsende, der er sunde og raske.

Serviceniveau: Upgraded

 • Superior værelse med opgraderede faciliteter
 • Privat transport
 • Adskillige inkluderede måltider og aktiviteter

Antal delagere
Maks. 16, gennemsnitligt 10

Aldersgruppe
Skal være fyldt 12 år.

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os

Flere oplevelsesrejser med National Geographic Journeys

Tjek ut andre oplevelsesture med National Geographic Journeys!

Safari i Kenya og Tanzania

Safari i Kenya og Tanzania

National Geographic oplevelsestur i Afrika
13 dage – Pris fra kr. 39.900,-
Det er de færreste oplevelser, der kan måle sig med oplevelsen af at se ’de fem store’, også kendt som «the Big Five».

læs mere
Explore Costa Rica

Explore Costa Rica

National Geographic oplevelsestur i Mellemamerika
14 dage – Pris fra kr. 14.300,-
Costa Rica er et lille land, men dette er ikke ensbetydende med, at det ikke kan byde på mange eventyr.

læs mere
Rwanda og Uganda – Gorillaernes rige

Rwanda og Uganda – Gorillaernes rige

National Geographic oplevelsestur i Afrika.
12 dage – Pris fra kr. 39.950 kr
Gennem Rwanda og Ugandas skove går vi på udkig efter gorillaer, chimpanser, guldmarekatte (aber) og andet dyreliv.

læs mere
Hjertet af Myanmar

Hjertet af Myanmar

National Geographic oplevelsestur i Asien.
12 dage – Pris fra kr. 18.500,-
Dette 12-dages eventyr tager dig med til landet med de gyldne pagoder.

læs mere
Udforsk Australia og New Zealand

Udforsk Australia og New Zealand

National Geographic oplevelsestur i Oceanien
22 dager – Pris: fra 63.350 kr
Tag med og oplev ikoniske Sydney, fashionable Melbourne og hyggelige Auckland. Solopgang over sagnomspundne Uluru, oldgamle regnskove, gletsjere, ørken, varme kilder, storbyer, kunst og kultur.

læs mere
Safari i Tanzania

Safari i Tanzania

National Geographic oplevelsestur i Afrika
7 dage – Pris: fra 24.900 kr
Er du klar til at tage på opdagelsesrejse? Så er dette uforglemmelige 7-dages eventyr i Tanzania perfekt til dig.

læs mere
Iconic Japan

Iconic Japan

National Geographic oplevelsestur i Asien.
12 dage – Pris: fra 35.900 kr
Japan er et land fyldt med kontraster. Dette er en fantastisk introduktion til et land, der hylder sin fortid og omfavner sin fremtid.

læs mere
Wonders of Bhutan

Wonders of Bhutan

National Geographic oplevelsestur i Asien.
10 dage – Pris: fra 25.600 kr
Enhver med interesse for buddhistisk kultur vil blive fascineret på dette 10-dages eventyr i Bhutan.

læs mere
Eksotiske Sri Lanka

Eksotiske Sri Lanka

National Geographic oplevelsestur i Asien.
11 dage – Pris: fra 12.900 kr
Sri Lanka byder på en fantastisk blanding af kulturskatte, naturoplevelser, et spændende dyreliv og smukke strande.

læs mere
Iconic Thailand

Iconic Thailand

National Geographic oplevelsesture i Asien
15 dage – Pris: fra 21.800 kr
På denne 15-dages tur til Thailand vil du opleve højdepunkterne i dette fantastiske land.

læs mere
Oplev det farverige Marokko

Oplev det farverige Marokko

National Geographic oplevelsestur i Afrika.
15 dage – Pris: fra 18.400kr
Dette 15-dages eventyr tager dig gennem nogle af Marokkos mest utrolige kulturelle højdepunkter.

læs mere
Fascinerende Namibia

Fascinerende Namibia

National Geographic oplevelsestur i Afrika
10 dage – Pris fra 21.900 kr
For kultur- og naturentusiaster, der er på udkig efter en lidt anderledes oplevelse, garanterer vi, at Namibia er det rette sted at tage hen.

læs mere
Explore India & Nepal

Explore India & Nepal

National Geographic oplevelsestur i Asien
17 dage – Pris fra kr. 19.900,-
I løbet af 17 fantastiske dage kan du opleve Nordindiens berømte Golden Triangle.

læs mere
Discover Brazil, Argentina & Chile

Discover Brazil, Argentina & Chile

National Geographic oplevelsestur i Sydamerika
17 dage – Pris: fra 36 500 kr
Den sydligste del af Sydamerika byder på nogle af kontinentets mest livlige og spændende kulturer.

læs mere
Discover Patagonia

Discover Patagonia

National Geographic Oplevelsestur i Sydamerika
Argentina og Chile – 14 dage – Pris: fra 28 800 kr
Nyd den farverige by Buenos Aires og afprøv dit dansetalent med en tango.

læs mere