Vælg en side

Discover Patagonia

National Geographic Oplevelsestur i Sydamerika

Discover Patagonia

Argentina og Chile – 14 dage

Patagonia belønner sine besøgende med en fantastisk kombination af betagende bjerge, imødekommende mennesker og lækre madretter.

Nyd den farverige by Buenos Aires og afprøv dit dansetalent med en tango. Rejs videre til Torres del Paine Nationalpark og smukke Perito Moreno, en af verdens mest storslåede gletsjere. Ushuaia, vores sydligste destination, er en by, der byder på oplevelser, du sent vil glemme.

Ekspedisjon til Patagonia

Rejsefakta

Pris: fra 28 800 kr

Prisen inkluderer:

 • Hotel (13 nætter)
 • 13 morgenmad, 1 frokost, 3 aftensmad
 • Transfer ved ankomst
 • Bariloche Circuito Chico tur
 • Naturskønt cruise ombord på «Cruce de Lagos»
 • Guidet tur i Buenos Aires
 • Indenrigsflyvninger
 • Al transport mellem destinationerne og til/fra inkluderede aktiviteter

Eksklusivt med National Geographic Journeys:

 • Tangokursus
 • Penguin Rookery & Beagle Channel udflugt
 • Foredrag om gletsjere

Højdepunkter:

 • Tangolektion
 • Lær mere om Perito Moreno af en ekspert
 • Vandre med pingviner på Martillo Island
 • Sejl med båd gennem Beaglekanalen om bord på en katamaran
 • Udforsk Ushuaia (verdens sydligste by)

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly t/r Danmark – Argentina
 • Måltider, der ikke er angivet
 • Valgfrie aktiviteter
 • Evt. Visum
 • Rejseforsikring og rejsevaccinationer
 • Drikkepenge til guider og chauffører

Dagsprogram

Dag 1: Buenos Aires

Ankomst til Buenos Aires til valgfri tid. Hvorfor ikke tage en ekstra dag eller to i denne fantastiske by, så du virkelig kan opleve, hvad mange refererer til som «Paris of the Americas»? Gå ikke glip af vigtige seværdigheder og kvarterer som Plaza de Mayo, La Boca og den berømte Recoleta Cemetary.

Dag 2: Buenos Aires – San Carlos de Bariloche

Vi hopper på flyet, der vil tage os med til den nordlige del af Patagonien. Her tager vi på en guidet tur i den naturskønne by San Carlos de Bariloche, hvor vi stopper ved nogle lokale fabrikanter med speciale i chokolade, øl og marmelade.

Dag 3: San Carlos de Bariloche

I dag kan du selv bestemme, hvad du vil lave. Vi anbefaler, at du cykler en tur, vandrer rundt i området eller udforsker byens mange butikker og restauranter. Du vil blive overrasket over lighederne mellem Bariloche og skidestinationerne i Alperne. Prøv en «beef parrillada» eller det spændende udvalg af frisk fisk. Sidst, men ikke mindst, glem ikke at teste den lokalt produceret chokolade. Bariloche er nemlig berømt for sine søde sager.

 

Dag 4: San Carlos de Bariloche – Puerto Varas

I dag rejser vi videre til Puerto Varas. For at nå hertil, skal vi med både bus og færge. Nyd udsigten fra et af verdens mest naturskønne krydstogter, «Cruce de los Lagos».

Dagens strækning tager ca. 10-11 timer. Vi kører med komfortable busser og sejler med en færge, der krydser grænsen mellem Chile og Argentina. Rejsetiden kan variere afhængigt af årstid og vejrforhold. På visse tider af året kan det også være vanskeligt at krydse med færge. I et sådant tilfælde, vil vi tage en bus over grænsen.

 

Dag 5: Puerto Varas

Dagen i dag er til fri disposition. Hvorfor ikke tage en tur du til Chiloé Island? Denne charmerende fiskerby er kendt for sine træhuse på pæle, kunstneriske tage lavet i træ og historiske trækirker. Spis dig mæt i frisk fisk eller anden lokal mad til frokost. Gå ikke glip af pingvinkolonien, der huser både Humboldt- og Magellan pingviner.

Dag 6: Puerto Varas – Torres del Paine National Park

Fra Puerto Varas flyver vi til Punta Arenas, før vi rejser videre til Torres del Paine Nationalpark. Ord kan umuligt beskrive hvor majestætisk og smuk denne nationalpark er! De, der er så heldige at opleve dette fantastiske område vil aldrig glemme, hvor smukt det er her!

Dag 7: Torres del Paine National Park

Nyd dagen sammen med den lokale guide, når vi udforsker alt, hvad Torres del Paine har at byde på. Fra uberørte turkisblå søer til gletsjere og vandfald. Denne nationalpark har det hele!

Dag 8: Torres del Paine National Park – El Calafate

I dag kan du nyde en smuk køretur til El Calafate. Undervejs har du mulighed for at se kondorer, nanduer, ørne og flamingoer. På trods af dette, er hovedattraktionen i dag Perito Moreno. Gletsjeren, der ligger ved den sydlige del af Glacier National Park, er en af verdens mest spektakulære!

Dag 9: El Calafate

Om formiddagen har du mulighed for at deltage i et foredrag af en lokal gletsjer ekspert. Derefter rejser vi til Glacier nationalpark. Her vil du opleve den fantastiske, gletsjer, Perito Moreno. Er du interesseret i at få et nærmere kig? Hvorfor ikke tage med på en bådtur, der tager dig helt hen til foden af gletsjeren.

Dag 10: El Calafate – Ushuaia

Vi flyver til havnebyen Ushuaia, der ligger i den sydligste del af det sydamerikanske kontinent. Ushuaia er verdens sydligste by, beliggende i en lille lomme langs Beagle Channel.

Dag 11: Ushuaia

Om formiddagen i dag har vi mulighed for at komme helt tæt på pingvinerne på Martillo Island. Herefter rejser vi tilbage til Ushuaia med en katamaran, der tager os gennem Beagle Channel. På denne sejltur vil vi se Les Eclaireurs fyrtårnet, Seal Island og Bird Island.

Dag 12: Ushuaia – Buenos Aires

Vi forlader denne fantastiske by og flyver til den pulserende metropol Buenos Aires. Spis en let middag på en lokal cafe, før du kridter danseskoene til en omgang tango. Hvis du vil, kan du blive og se en Milonga. Dette er en tradition, hvor både lærere og elever viser deres dansefærdigheder.

Dag 13: Buenos Aires

I dag venter en guidet tur gennem byen, mange refererer til som «Paris of the Americas». Her vil vi besøge vigtige seværdigheder og kvarterer som Plaza de Mayo, La Boca og den berømte Recoleta Cemetary. Når du har udforsket byen, kan du sætte dig til rette og hvile benene, mens du nyder en kølig drink på en af de mange fortovscaféer. Da dette er din sidste aften i Argentina, må du ikke glemme at forkæle dig selv med en ordentlig afskedsmiddag. Saftige bøffer, kylling eller chorizo parrilladas er blot nogle af de lækkerier, du kan mæske dig i.

Dag 14: Buenos Aires

Turen slutter i dag. Afrejse til valgfri tid.

Ønsker du at forlænge din tur? Hvorfor ikke tilføje Iguassu Falls på vejen op til Rio de Janeiro?

 

Billeder

Discover Patagonia
Discover Patagonia
Discover Patagonia
Discover Patagonia

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os