Vælg en side

Discover Brazil, Argentina & Chile

National Geographic oplevelsestur i Sydamerika

Discover Brazil, Argentina & Chile

Chile, Argentina og Brasilien – 17 dage

Den sydligste del af Sydamerika byder på nogle af kontinentets mest livlige og spændende kulturer. Få det bedste med fra denne fantastiske region på denne hæsblæsende tur, der tager dig fra Chile til Argentina og videre til Brasilien.

Turen er en perfekt kombination af guidede udflugter og fritid til at gøre lige, hvad du vil. I løbet af 17 dage får du mulighed for at nippe til vin i Santiago, danse tango i Buenos Aires og slappe af på den berømte strand Copacabana i ikoniske Rio.

Det er også muligt at deltage på en kortere version af denne tur:

Dag 1-9 (kun Chile og Argentina): Fra 18.600 kr per person.
Dag 9-17 (kun Argentina og Brasilien): Fra 19.300 kr per person.

Kontakt os for mere information, hvis du er interesseret i en af disse ture.

Opplev Det beste av Brasil, Argentina og Chile

Rejsefakta

Pris: fra 36 500 kr per person

Prisen inkluderer:

 • 16 nætter på hotel
 • 16 morgenmad, 3 frokost, 2 aftensmad
 • Transfer fra lufthavnen ved ankomst
 • Besøg ved Petrohue Falls
 • Naturskøn sejltur om bord på «Cruce de Lagos»
 • Guidet tur i Buenos Aires
 • Besøg ved både den brasilianske, og den argentinske side af Iguazú Falls
 • Guidet tur i Sao Paulo
 • Tur med Skonnert (sejlbåd)
 • Indenrigsfly
 • Al transport mellem destinationene og til/fra inkluderede aktiviteter
Eksklusivt med National Geographic Journeys:

 • Besøg et Afro-brasiliansk samfund
 • Iguazú Falls
 • Foredrag om flora og fauna
 • Tangokursus
 • Kulturvandring og frokost i Puerto Varas
 • Vinsmagning i Santiago


Højdepunkter:

 • Vinsmagning i Santiago
 • Besøge smukke Lake District i Chile
 • Tangokursus i Buenos Aires
 • Iguazú Falls
Prisen inkluderer ikke:

 • Fly t/r Danmark – Chile/Brasilien
 • Måltider, der ikke er angivet på rejseplanen
 • Valgfrie aktiviteter
 • Evt. visum
 • Rejseforsikring og rejsevaccinationer
 • Drikkepenge til guider og chauffører

Dagsprogram

Dag 1: Santiago
I dag starter eventyret. Ankomst til valgfri tid. Transfer fra lufthavnen er inkluderet i prisen. Ankommer du tidligt, kan du tilbringe dagen med at udforske Santiago, men gå ikke glip af gruppemødet om aftenen. Her vil du møde de andre gruppedeltagere, samt rejselederen, der vil give dig information om den kommende tur.
Dag 2: Santiago
Tilbring morgenen med en vinekspert. Vi besøger en lokal vingård udenfor Santiago, hvor du kan smage på forskellige vine. Hvorfor ikke deltage i en diskussion om den proces, der gør chilensk vin til en af de bedste i verden?

I dag skal vi også besøge Maipo Valley for at få et indblik i regionen, der producerer fine kvalitetsvine. Chilensk vin er blandt de mest populære vinsorter i hele verden. Kun Frankrig og Italien sælger mere vin end de gør her.

Dag 3: Santiago – Puerto Varas
I dag flyver vi til Puerto Montt, for derefter at tage videre til Puerto Varas, der ligger i det fantastiske Lake District. Udforsk landskabet og den chilenske kultur, når du besøger Puerto Montt Angelmó-fiskemarked og den naturskønne by Puerto Varas. Derefter besøger vi en lokal familie og nyder en «Curanto», en populær traditionel ret. Hyg dig med vores venlige værter og afprøv dine madlavningsevner ved at lave en salsa pebre, en chilensk chilisalsa.

Der er få områder i verden, der kan matche det chilenske Lake Districts naturlige skønhed. Nyd udsigten over snedækkede bjerge, mørkeblå og smaragdgrønne søer, ulmende vulkaner, skove og gletsjere.

Dag 4: Puerto Varas
Dagen i dag er til fri disposition. Hvorfor ikke tage en tur til Chiloé Island? Denne charmerende fiskerby er kendt for sine træhuse på pæle, kunstneriske trætage og historiske trækirker. Spis frisk fisk og lokal mad til frokost, og gå ikke glip af pingvinkolonien, der omfatter både Humboldt- og Magellan pingviner.
Dag 5: Puerto Varas – San Carlos de Bariloche
For at komme til San Carlos de Bariloche skal vi med både bus og færge. Vi besøger Petrohue Falls, og nyder udsigten fra et af verdens mest naturskønne krydstogtskibe, «Cruce de los Lagos».

Dagens strækning tager ca. 10-11 timer. Rejsen foregår ombord på komfortable busser, udover en færgetur, der krydser grænsen mellem Chile og Argentina. Rejsetiden kan variere afhængigt af årstid og vejrforhold. På bestemte tider af året er det svært at krydse fjorden med færge. I dette tilfælde tager vi en bus over grænsen.

Dag 6: San Carlos de Bariloche
I dag kan du selv bestemme, hvad du vil lave. Vi anbefaler, at du tager en cykeltur, vandrer rundt i området, eller udforsker byens mange butikker og restauranter. Bariloche ligner overraskende mange af de ski destinationer, vi kender fra Alperne. Prøv en «beef parrillada» eller deres udvalg af frisk fisk. Sidst, men ikke mindst, glem ikke at prøve den lokalt producerede chokolade. Bariloche er nemlig kendt for sine søde sager.
Dag 7: San Carlos de Bariloche - Buenos Aires
Vi forlader denne fantastiske by og flyver videre til den pulserende metropol Buenos Aires. Spis en let middag på en lokal café, før du kridter danseskoene til en omgang tango. Her er det også muligt at blive til en Milonga, en tradition, hvor både lærere og elever viser deres dansefærdigheder frem.
Dag 8: Buenos Aires
I dag venter en guidet tur gennem det, som mange refererer til som «Paris of the Americas». Her vil vi besøge vigtige seværdigheder og områder som Plaza de Mayo, La Boca og den berømte Recoleta Cemetary. Når du har udforsket byen tilstrækkeligt kan du hvile dine trætte ben, mens du nyder en kølig drink på en af de mange fortovscaféer.
Dag 9: Buenos Aires
I dag kan du fortsætte med at udforske denne charmerende by. Hvorfor ikke besøge antikmarkedet i San Telmo? Eller det moderne Recoleta-området, med dets mange hyggelige caféer, museer samt den berømte Recoleta Cemetary? Dette distrikt er virkeligt et hyggeligt sted at tilbringe eftermiddagen. Eftersom dette er din sidste aften i Argentina, må du ikke glemme at forkæle dig selv med en lækker afskedsmiddag. Saftige bøffer, kylling eller chorizo parrilladas er blot nogle af lækkerierne, du kan mæske dig i.
Dag 10: Buenos Aires – Iguazu Falls
I dag venter Iguazú Falls. Vandfaldet ligger på grænsen mellem Brasilien, Paraguay og Argentina. Vi krydser grænsen til Brasilien for at få den bedste udsigt. I aften vil en lokal biolog/botaniker holde foredrag for os om regionens flora og fauna. Vi vil også lære om, hvordan de lokale planter anvendes både til medicinske og helbredende formål.
Dag 11: Iguazú Falls
I dag udforsker vi den argentinske side af vandfaldet. Her har vi mulighed for at bevæge os hele vejen til toppen af vandfaldet, henover et område, der kaldes «Devil’s Throat», den højeste og dybeste del af vandfaldet. Du kan eventuel tage på en valgfri bådtur for at se vandfaldet nedefra.
Dag 12: Iguazú Falls – Sao Paulo
Sao Paulo venter! Her vil vi udforske byen gennem gastronomi og arkitektur. Besøg nogle af byens mest berømte steder, mens en specialist vil dele sin viden om populære lokale retter undervejs.
Dag 13: Sao Paulo – Paraty
Vi kører til kolonibyen Paraty. Besøg et afro-brasiliansk samfund og få en unik kulturel oplevelse. Her vil vi også få serveret et lokalt måltid mad. Hvis du har lyst kan du tage en tur til et Cachaca-brænderi senere på dagen.
Dag 14: Paraty
I dag skal vi på sejltur med en Skonnert! De mange øer, beliggende ud fra Paraty er vores mål for dagen.
Dag 15: Paraty – Rio de Janeiro
Vi fortsætter med en privat bus videre til Rio de Janeiro, hvor vi kommer til at bo centralt ved Copacabana. Denne enorme metropol har ikke mindre end fem millioner internationale turister hvert år, der kommer for at slappe af og nippe til caipirinhas på stranden, danse samba i byens gader og bestige Corcovado Mountain for at opleve Kristusstatuen på tæt hold.
Dag 16: Rio de Janeiro
Gå på opdagelse og oplev mere af denne by på tæt hold; sol, strand og et pulserende natteliv! Hvorfor ikke tage en tur op til Kristusstatuen eller Sugar Loaf Mountain (Sukkerbjerget)?
Dag 17: Rio de Janeiro
Afrejse til valgfri tid.

Billeder

Discover Brazil, Argentina & Chile
Discover Brazil, Argentina & Chile
Discover Brazil, Argentina & Chile
Discover Brazil, Argentina & Chile
Discover Brazil, Argentina & Chile
Discover Brazil, Argentina & Chile
Discover Brazil, Argentina & Chile
Discover Brazil, Argentina & Chile
Discover Brazil, Argentina & Chile

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Brug skemaet herunder eller tag direkte kontakt med en af vores rejsekonsulenter.

Vil du vide mer

Vil du vide mere om Discover Brazil, Argentina & Chile?

Send os en forespørgsel, så tager vi kontakt til dig så hurtigt som mulig.

Sending

Steffen Gjødesen

Rejsekonsulent
steffen@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 26

Ohm Narasak Strobel

Rejsekonsulent
ohm@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 25

Flere oplevelsesrejser med National Geographic Journeys

Tjek ut andre oplevelsesture med National Geographic Journeys!

Safari i Kenya og Tanzania

National Geographic oplevelsestur i Afrika
13 dage – Pris fra kr. 39.900,-
Det er de færreste oplevelser, der kan måle sig med oplevelsen af at se ’de fem store’, også kendt som «the Big Five».

læs mere

Explore Costa Rica

National Geographic oplevelsestur i Mellemamerika
14 dage – Pris fra kr. 14.300,-
Costa Rica er et lille land, men dette er ikke ensbetydende med, at det ikke kan byde på mange eventyr.

læs mere

Rwanda og Uganda – Gorillaernes rige

National Geographic oplevelsestur i Afrika.
12 dage – Pris fra kr. 39.950 kr
Gennem Rwanda og Ugandas skove går vi på udkig efter gorillaer, chimpanser, guldmarekatte (aber) og andet dyreliv.

læs mere

Hjertet af Myanmar

National Geographic oplevelsestur i Asien.
12 dage – Pris fra kr. 18.500,-
Dette 12-dages eventyr tager dig med til landet med de gyldne pagoder.

læs mere

Udforsk Australia og New Zealand

National Geographic oplevelsestur i Oceanien
22 dager – Pris: fra 63.350 kr
Tag med og oplev ikoniske Sydney, fashionable Melbourne og hyggelige Auckland. Solopgang over sagnomspundne Uluru, oldgamle regnskove, gletsjere, ørken, varme kilder, storbyer, kunst og kultur.

læs mere

Safari i Tanzania

National Geographic oplevelsestur i Afrika
7 dage – Pris: fra 24.900 kr
Er du klar til at tage på opdagelsesrejse? Så er dette uforglemmelige 7-dages eventyr i Tanzania perfekt til dig.

læs mere

Iconic Japan

National Geographic oplevelsestur i Asien.
12 dage – Pris: fra 35.900 kr
Japan er et land fyldt med kontraster. Dette er en fantastisk introduktion til et land, der hylder sin fortid og omfavner sin fremtid.

læs mere

Wonders of Bhutan

National Geographic oplevelsestur i Asien.
10 dage – Pris: fra 25.600 kr
Enhver med interesse for buddhistisk kultur vil blive fascineret på dette 10-dages eventyr i Bhutan.

læs mere

Eksotiske Sri Lanka

National Geographic oplevelsestur i Asien.
11 dage – Pris: fra 12.900 kr
Sri Lanka byder på en fantastisk blanding af kulturskatte, naturoplevelser, et spændende dyreliv og smukke strande.

læs mere

Iconic Thailand

National Geographic oplevelsesture i Asien
15 dage – Pris: fra 21.800 kr
På denne 15-dages tur til Thailand vil du opleve højdepunkterne i dette fantastiske land.

læs mere

Oplev det farverige Marokko

National Geographic oplevelsestur i Afrika.
15 dage – Pris: fra 18.400kr
Dette 15-dages eventyr tager dig gennem nogle af Marokkos mest utrolige kulturelle højdepunkter.

læs mere

Fascinerende Namibia

National Geographic oplevelsestur i Afrika
10 dage – Pris fra 21.900 kr
For kultur- og naturentusiaster, der er på udkig efter en lidt anderledes oplevelse, garanterer vi, at Namibia er det rette sted at tage hen.

læs mere

Iconic Peru

National Geographic oplevelsestur i Sydamerika
14 dage – Pris fra kr. 19.200,-
Hvis du vil udfordre dig selv med at vandre Inca Trail eller lede efter eksotiske dyr i Amazonas, er denne to-ugers oplevelsestur gennem Peru perfekt til dig.

læs mere

Explore India & Nepal

National Geographic oplevelsestur i Asien
17 dage – Pris fra kr. 19.900,-
I løbet af 17 fantastiske dage kan du opleve Nordindiens berømte Golden Triangle.

læs mere

Discover Patagonia

National Geographic Oplevelsestur i Sydamerika
Argentina og Chile – 14 dage – Pris: fra 28 800 kr
Nyd den farverige by Buenos Aires og afprøv dit dansetalent med en tango.

læs mere