Vælg en side

Panama

Destinationer

Panama

Der venter dig store kontraster i dette spændende land!

Med en af Mellemamerikas hurtigst voksende økonomier, er Panama et land med en optimistisk fod i fremtiden og en knap så positiv fortid. Over 25 procent af befolkningen lever stadig under fattigdomsgrænsen, selvom der kun er en arbejdsløshed på 2,5 procent. På trods af dette, er Panama et land, som virkelig bør opleves. Drømmer du om at slentre rundt på din egen ø i det fantastiske Caribien, så har du nu muligheden for at udleve din drøm. San Blas og Bocas Del Toro er to verdenskendte destinationer, der byder på strande, dykning og naturoplevelser i verdensklasse.

Vender man blikket væk fra det lækre strandliv, har Panama også et højland med frodige oaser, hyggelige små landsbyer og en lokalbefolkning, der med garanti vil møde dig med åbne arme og et bredt smil om munden. Besøger du Boquete, vil du garanteret mærke dette med det samme. Attraktioner som rafting, flotte vandreture og en sprudlende musikscene, der blandt andet byder på den årlige jazzfestival, er blot en brøkdel af de oplevelser, du vil finde i Panama. Som nævnt til at starte med er det også vigtigt at huske, at Panama byder på en af verdens vigtigste og mest imponerende konstruktioner i vor tids historie, nemlig Panamakanalen.

 

Bocas del Toro

Billeder

Bocas del Toro

San Blas Islands

Panamakanalen

Bocas del Toro

vores rejser i Panama

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Panama enten udgør det hele eller dele af rejseruten..
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Sprogkursus i Panama

Sprogkursus i Panama

Bocas del Toro er et tropisk paradis med lange strande, et stort udvalg af vandsportsaktiviteter og vigtigst af alt – en afslappet atmosfære. De perfekte omgivelser for at lære spansk!

læs mere
Panama to Nica Ways

Panama to Nica Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 9.995,-
Oplev en spændende del af Mellemamerika med dette buspas. Her får du alt fra øparadiset San Blas til zipline eventyr i Monteverdes trækroner og dagstur på Lake Nicaragua.

læs mere
Guacamole Ways

Guacamole Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 20.995,-
Er Mellemamerika din helt store drøm? Med dette buspas får du den store tur med stop i både Panama, Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Guatemala, Belize og Mexico.

læs mere
Tico Ways

Tico Ways

Buspas i Syd- og Mellemamerika
Pris fra kr. 13.995,-
Ønsker du at kombinere det nordlige Sydamerika og det sydlige Mellemamerika? Så begiv dig ud på denne spændende rejse mellem Bogota, Colombia og Costa Rica.

læs mere
Isla Caribe Ways

Isla Caribe Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 16.500,-
Er du på udkig efter en actionfyldt ferie? Så prøv dette buspas, som tager dig fra Mexico via Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua og Costa Rica til Panama.

læs mere
San Blas ø-eventyr

San Blas ø-eventyr

Oplevelsesture i Mellemamerika
Pris fra kr. 2.975,-
Hyg jer på en 4-dagestur til øgruppen San Blas i Panama – et sandt paradis. Her kan I snorkle i det krystalklare caribiske hav, eller tage på en bådtur til en traditionel lokal landsby, Kuna Yala, hvor I kan købe fine souvenirs.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os