Vælg en side

Nicaragua

Destinationer

Nicaragua

Smukt, vildt, storslået og anderledes!

Nicaragua er et af Latinamerikas fattigste lande, men alligevel bliver du som rejsende mødt med fantastiske oplevelser, vulkanlandskaber, kolonial arkitektur, venlige mennesker, smukke strande og uberørte skove.

I Nicaragua er turismen den næstvigtigste industri, og det er noget, landet satser stort på. Og det er der god grund til! Landet er velsignet med alt, hvad en rejsende kan ønske sig.

Nicaragua har især en attraktion, der gør alle andre lande misundelige: Lake Nicaragua. En gigantisk sø, der strækker sig fra grænsen af Costa Rica i syd og næsten op til hovedstaden Managua, der ligger midt i landet. Her kan du besøge flotte Isla de Ometepe, hvor små landsbyer, store vulkaner, spektakulære vandreture og hyggelige mennesker vil tage imod dig med åbne arme. Lake Nicaragua har over 250 små og store øer, hvilket åbner op for uanede mængder af spændende og storeslåede oplevelser. På nordsiden af søen finder du også byen Granada, der, på sin egen fine vis, oser af spanske vibes fra den tidligere kolonisering. Det er et stop på turen, som du virkelig ikke må gå glip af!

 

Billeder

Lokale dansere

Granada

Udenfor Leon kan du sandboarde ned ad en vulkan

vores rejser i Nicaragua

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Nicaragua enten udgør det hele eller dele af rejseruten..
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Quick Utila Ways

Quick Utila Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 3.975,-
Er du tiltrukket af ruiner og voldsomme vulkaner? Så er dette buspas skræddersyet til dig.

læs mere
Panama to Nica Ways

Panama to Nica Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 9.995,-
Oplev en spændende del af Mellemamerika med dette buspas. Her får du alt fra øparadiset San Blas til zipline eventyr i Monteverdes trækroner og dagstur på Lake Nicaragua.

læs mere
Mayan Warrior Ways

Mayan Warrior Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 11.575,-
Oplev spændende destinationer som Cancun, Caye Caulker, Leon, Monteverde og San Jose. Fyld dine dage op med ziplining, surfing, snorkling, ruiner og besøg i grotter.

læs mere
Guacamole Ways

Guacamole Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 20.995,-
Er Mellemamerika din helt store drøm? Med dette buspas får du den store tur med stop i både Panama, Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Guatemala, Belize og Mexico.

læs mere
Best of Central America

Best of Central America

Oplevelsestur i Mellemamerika
33 dage – Pris fra kr. 19.950,- 
Fra ældgamle ruiner til aktive vulkaner. Tag med på denne oplevelsestur, der ligger udenfor alt andet, du før har prøvet, og opdag ekstraordinære Mellemamerika.

læs mere
Isla Caribe Ways

Isla Caribe Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 16.500,-
Er du på udkig efter en actionfyldt ferie? Så prøv dette buspas, som tager dig fra Mexico via Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua og Costa Rica til Panama.

læs mere
Volcano Trail

Volcano Trail

Oplevelsesture i Mellemamerika
Pris fra kr. 9.650,-
Krystalblåt hav, fuld af livlige fisk, til tropiske regnskove og junglemusik. Rejs gennem Guatemala, Honduras, Nicaragua og Costa Rica med andre backpackere.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os