Vælg en side

Nicaragua

Destinationer

Nicaragua

Smukt, vildt, spektakulært og anderledes! 

Nicaragua er et af Latinamerikas fattigste lande, men alligevel bliver du som rejsende mødt med fantastiske oplevelser, vulkanlandskaber, kolonial arkitektur, venlige mennesker, smukke strande og uberørte skove. 

I Nicaragua er turismen den næstvigtigste industri, og det er noget, landet satser stort på. Og det er der god grund til! Landet er velsignet med alt, hvad en rejsende kan ønske sig. 

Nicaragua har især en attraktion, der gør alle andre lande misundelige: Lake Nicaragua. En gigantisk sø, der strækker fra grænsen af Costa Rica i syd og næsten op til hovedstaden Managua, der ligger midt i landet. Her kan du besøge flotte Isla de Ometepe, hvor små landsbyer, store vulkaner, spektakulære vandreture og hyggelige mennesker vil tage imod dig med åbne arme. Lake Nicaragua har over 250 små og store øer, hvilket åbner op for uanede mængder sjov og store oplevelser. På nordsiden af søen finder du også byen Granada, der på sin egen fine vis oser af spanske vibes fra den tidligere kolonisering. Det er et stop på turen, som du helt sikkert ikke må gå glip af!  

Billeder

vores rejser i Nicaragua

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Nicaragua enten udgør det hele eller dele af rejseruten..
Kontakt os hvis du vil vide mere om turene!

Quick Utila Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris: fra 3.975kr
Er du tiltrukket af ruiner og voldsomme vulkaner? Så er dette buspas skræddersyet til dig.

Panama to Nica Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris: fra 9.995kr
Oplev en spændende del af Mellemamerika med dette buspas. Her får du alt fra øparadiset San Blas til zipline eventyr i Monteverdes trækroner og dagstur på Lake Nicaragua.

Mayan Warrior Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris: fra 11.575kr
Oplev spændende destinationer som Cancun, Caye Caulker, Leon, Monteverde og San Jose. Fyld dine dage op med ziplining, surfing, snorkling, ruiner og besøg i grotter.

Guacamole Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris: fra 20.995kr
Er Mellemamerika din helt store drøm? Med dette buspas får du den store tur med stop i både Panama, Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Guatemala, Belize og Mexico.

Isla Caribe Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris: fra 16.500kr
Er du på udkig efter en actionfyldt ferie? Så prøv dette buspas, som tager dig fra Mexico via Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua og Costa Rica til Panama.

Volcano Trail

Oplevelsesture i Mellemamerika
PRIS FRA 9.650 KR
krystalblåt hav fuld af liv til tropiske regnskove og junglemusik. Rejs gennem Guatemala, Honduras, Nicaragua og Costa Rica med andre backpackere.