Vælg en side

Mexico

Destinationer

Mexico

Et uendeligt eventyr for sanserne!

Mexico er noget helt specielt. Luk dine øjne og smag bare på navnet. Billeder af kridhvide strande, gamle ruiner, tropiske jungler, store ørkener og ulmende sneklædte vulkaner dukker op på din nethinde. For ikke at glemme, at Mexico er et kulinarisk mekka. Tacos, dajitas, burritos, quesadillas, enchiladas, guacamole, tortillas, salsa, Corona, tequila… Listen er lang og kan fortsætte i det uendelige. Mexico ER virkelig et langt eventyr for sanserne, og det gælder ikke kun smagssansen. 

Uanset hvordan du ønsker at bruge din tid i Mexico, så vil du med garanti føle dig tilpas og mæt af storslåede oplevelser, når du vender snuden hjemad igen. Men så snart du er hjemme, vil du drømme dig tilbage til Mexicos eksotiske stillehavskyst. Det er virkelig paradis på jord! 

Billeder

vores rejser i Mexico

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Mexico enten udgør det hele eller dele af rejseruten..
Kontakt os hvis du vil vide mere om turene!

Sprogkursus i Mexico

Lær at tale spansk under solen i Mexico. Vi har kurser i hele fire byer. Tjek vores kurser ud! Der er både DELE-eksaminer og kombinerede spansk- og surferkurser.

Complete Mexico Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris: fra 5.995kr
Drømmer du om at opleve spændende Mexico? Så må du hellere læse mere om dette buspas.

Mayan Warrior Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris: fra 11.575kr
Oplev spændende destinationer som Cancun, Caye Caulker, Leon, Monteverde og San Jose. Fyld dine dage op med ziplining, surfing, snorkling, ruiner og besøg i grotter.

Guacamole Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris: fra 20.995kr
Er Mellemamerika din helt store drøm? Med dette buspas får du den store tur med stop i både Panama, Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Guatemala, Belize og Mexico.

Lolita Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris: fra 7.450 kr
Ønsker du at opleve det sydlige Mexico? Så er dette turen for dig! Du starter i den hektiske storby Mexico City og slutter turen med en drink i hånden i ferieparadiset Cancun.

Isla Caribe Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris: fra 16.500kr
Er du på udkig efter en actionfyldt ferie? Så prøv dette buspas, som tager dig fra Mexico via Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua og Costa Rica til Panama.