Vælg en side

Mexico

Destinationer

Mexico

Et endeløst eventyr for sanserne!

Mexico er noget helt specielt. Luk dine øjne og smag bare på navnet. Billeder af kridhvide strande, gamle ruiner, tropiske jungler, store ørkener og ulmende, sneklædte vulkaner dukker op på din nethinde. For ikke at glemme, at Mexico er et kulinarisk mekka. Tacos, fajitas, burritos, quesadillas, enchiladas, guacamole, tortillas, salsa, Corona, tequila… Listen er lang og kan fortsætte i det uendelige. Mexico ER virkelig et langt eventyr for sanserne, og det gælder ikke kun smagssansen.

Uanset hvordan du ønsker at bruge din tid i Mexico, vil du med garanti føle dig tilpas og mæt af storslåede oplevelser, når du vender snuden hjemad igen. Men så snart du er hjemme, vil du drømme dig tilbage til Mexicos eksotiske stillehavskyst. Det er virkeligt paradis på jorden!

 

Billeder

Den store pyramide i Chichen Itza

Strandliv hører sig med i Mexico. Dette billede er fra Cancun

Lokalt mariachi band

Teotihuacan-pyramiderne udenfor Mexico City

vores rejser i Mexico

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Mexico enten udgør det hele eller dele af rejseruten..
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Sprogkursus i Mexico

Sprogkursus i Mexico

Lær at tale spansk under solen i Mexico. Vi har kurser i hele fire byer. Tjek vores kurser ud! Der er både DELE-eksaminer og kombinerede spansk- og surferkurser.

læs mere
Complete Mexico Ways

Complete Mexico Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 5.995,-
Drømmer du om at opleve spændende Mexico? Så må du hellere læse mere om dette buspas.

læs mere
Mayan Warrior Ways

Mayan Warrior Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 11.575,-
Oplev spændende destinationer som Cancun, Caye Caulker, Leon, Monteverde og San Jose. Fyld dine dage op med ziplining, surfing, snorkling, ruiner og besøg i grotter.

læs mere
Guacamole Ways

Guacamole Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 20.995,-
Er Mellemamerika din helt store drøm? Med dette buspas får du den store tur med stop i både Panama, Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Guatemala, Belize og Mexico.

læs mere
Lolita Ways

Lolita Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 7.450,-
Ønsker du at opleve det sydlige Mexico? Så er dette turen for dig! Du starter i den hektiske storby Mexico City og slutter turen med en drink i hånden i ferieparadiset Cancun.

læs mere
Best of Central America

Best of Central America

Oplevelsestur i Mellemamerika
33 dage – Pris fra kr. 19.950,- 
Fra ældgamle ruiner til aktive vulkaner. Tag med på denne oplevelsestur, der ligger udenfor alt andet, du før har prøvet, og opdag ekstraordinære Mellemamerika.

læs mere
Isla Caribe Ways

Isla Caribe Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 16.500,-
Er du på udkig efter en actionfyldt ferie? Så prøv dette buspas, som tager dig fra Mexico via Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua og Costa Rica til Panama.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os