Vælg en side

Honduras

Destinationer

Honduras

Med attraktioner som Maya-ruinerne i Copan, den uberørte dykkerdestination Bay Islands og den majestætiske natur i landets mange nationalparker, så er Honduras en destination, du ikke må glip af. 

Honduras har igennem længere tid haft et lidt blakket rygte på grund af høj kriminalitet, høj drabsrate og ikke mindst at landet har fungeret som en vigtig åre for narkotikahandlen i USA. Ser man dog bort fra alt dette, så vil man formå at komme ind under huden på et land, som på ingen måde fortjener at stå i skyggen af de andre mellemamerikanske lande. 

Med attraktioner som mayaruinerne i Copan, den uberørte dykkerdestination Bay Islands og den majestætiske natur i landets mange nationalparker, sætter landet standarden for dit ophold, der med garanti kommer til at blive både vellykket og spektakulært. Ligesom mange af kontinentets andre lande, så har Honduras også kystlinje ud til både det Caribiske Hav og Stillehavet. Dette gør, at solrige og sene dage kan nydes til fulde, hvis det er det, du leder efter. Denne oversete perle af et land bør du opsøge, og det kan kun gå for langsomt! Pludselig har resten af verden nemlig også fået øjnene op for Honduras, og så har du det ikke for dig selv længere. 

Billeder

vores rejser i Honduras

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Honduras enten udgør det hele eller dele af rejseruten..
Kontakt os hvis du vil vide mere om turene!

Quick Utila Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris: fra 3.975kr
Er du tiltrukket af ruiner og voldsomme vulkaner? Så er dette buspas skræddersyet til dig.

Isla Caribe Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris: fra 16.500kr
Er du på udkig efter en actionfyldt ferie? Så prøv dette buspas, som tager dig fra Mexico via Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua og Costa Rica til Panama.

Volcano Trail

Oplevelsesture i Mellemamerika
PRIS FRA 9.650 KR
krystalblåt hav fuld af liv til tropiske regnskove og junglemusik. Rejs gennem Guatemala, Honduras, Nicaragua og Costa Rica med andre backpackere.