Vælg en side

Honduras

Destinationer

Honduras

Med attraktioner som Maya-ruinerne i Copan, den uberørte dykkerdestination Bay Islands og den majestætiske natur i landets mange nationalparker, er Honduras en destination, du ikke må glip af.

Honduras har gennem længere tid haft et lidt blakket ry på grund af høj kriminalitet, høj drabsrate og ikke mindst, at landet har fungeret som en vigtig åre for narkotikahandlen i USA. Dog, hvis man ser bort fra alt dette, vil man formå at komme ind under huden på et land, der på ingen måde fortjener at stå i skyggen af de andre mellemamerikanske lande.

Med attraktioner som mayaruinerne i Copan, den uberørte dykkerdestination Bay Islands og den majestætiske natur i landets mange nationalparker, sætter landet standarden for dit ophold, der med garanti kommer til at blive både vellykket og spektakulært. Ligesom mange af kontinentets andre lande, har Honduras også kystlinje ud til både det Caribiske Hav og Stillehavet. Dette betyder, at solrige og sene dage kan nydes til fulde, hvis det er det, du leder efter. Denne oversete perle af et land bør du opsøge, og det kan kun gå for langsomt! Lige pludseligt har resten af verden nemlig også fået øjnene op for Honduras, og så har du det ikke for dig selv længere.

 

Billeder

Mayaruinerne i Copan

Copan

Chicken bus i Honduras

vores rejser i Honduras

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Honduras enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Quick Utila Ways

Quick Utila Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 3.975,-
Er du tiltrukket af ruiner og voldsomme vulkaner? Så er dette buspas skræddersyet til dig.

læs mere
Best of Central America

Best of Central America

Oplevelsestur i Mellemamerika
33 dage – Pris fra kr. 19.950,- 
Fra ældgamle ruiner til aktive vulkaner. Tag med på denne oplevelsestur, der ligger udenfor alt andet, du før har prøvet, og opdag ekstraordinære Mellemamerika.

læs mere
Isla Caribe Ways

Isla Caribe Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 16.500,-
Er du på udkig efter en actionfyldt ferie? Så prøv dette buspas, som tager dig fra Mexico via Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua og Costa Rica til Panama.

læs mere
Volcano Trail

Volcano Trail

Oplevelsesture i Mellemamerika
Pris fra kr. 9.650,-
Krystalblåt hav, fuld af livlige fisk, til tropiske regnskove og junglemusik. Rejs gennem Guatemala, Honduras, Nicaragua og Costa Rica med andre backpackere.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os