Vælg en side

Guatemala

Destinationer

Guatemala

Et af højdepunkterne på et af verdens mest spændende kontinenter!

Det er ikke uden grund, at turisme er en af drivkræfterne i Guatemalas økonomi. Der er masser af oplevelser i dette fantastiske land. Fra det Caribiske Hav i øst til Stillehavet i vest bevæger du dig gennem et land, der er rigt på både store og små oplevelser. De mange mayaruiner spiller selvfølgelig en vigtig rolle, da personer fra nær og fjern valfarter til landet for at opleve det storslåede forhistoriske folkeslag. 

Drages din nysgerrighed derimod af andre ting end gamle ruiner, så skal du ikke være bekymret. Guatemala har 30 aktive vulkaner, byer på UNESCOs verdensarvsliste, kaffeplantager, spektakulære naturoplevelser, smukke og maleriske søer og en kystlinje, der har alt, hvad hjertet begærer. Derudover har landet en traditionsrig kultur, der strækker sig helt tilbage til Mayaernes tid. Guatemala er med andre ord et både smukt og fascinerende rejsemål.  

Billeder

vores rejser i Guatemala

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Guatemala enten udgør det hele eller dele af rejseruten..
Kontakt os hvis du vil vide mere om turene!

Sprogkursus i Guatemala

Guatemala er et af de billigste lande i verden at lære spansk, og i charmerende Antigua har man de perfekte rammer for at lære sproget og kulturen bedre at kende.

Quick Utila Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris: fra 3.975kr
Er du tiltrukket af ruiner og voldsomme vulkaner? Så er dette buspas skræddersyet til dig.

Mayan Warrior Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris: fra 11.575kr
Oplev spændende destinationer som Cancun, Caye Caulker, Leon, Monteverde og San Jose. Fyld dine dage op med ziplining, surfing, snorkling, ruiner og besøg i grotter.

Guacamole Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris: fra 20.995kr
Er Mellemamerika din helt store drøm? Med dette buspas får du den store tur med stop i både Panama, Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Guatemala, Belize og Mexico.

Isla Caribe Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris: fra 16.500kr
Er du på udkig efter en actionfyldt ferie? Så prøv dette buspas, som tager dig fra Mexico via Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua og Costa Rica til Panama.

Volcano Trail

Oplevelsesture i Mellemamerika
PRIS FRA 9.650 KR
krystalblåt hav fuld af liv til tropiske regnskove og junglemusik. Rejs gennem Guatemala, Honduras, Nicaragua og Costa Rica med andre backpackere.