Vælg en side

Guatemala

Destinationer

Guatemala

Et af højdepunkterne på et af verdens mest spændende kontinenter!

Det er ikke uden grund, at turisme er en af drivkræfterne i Guatemalas økonomi. Der er masser af oplevelser i dette fantastiske land. Fra det Caribiske Hav i øst til Stillehavet i vest, bevæger du dig gennem et land, der er rigt på både store og små oplevelser. De mange mayaruiner spiller selvfølgelig en vigtig rolle, da personer fra nær og fjern valfarter til landet for at opleve det storslåede forhistoriske folkeslag.

Drages din nysgerrighed derimod af andre ting end gamle ruiner, skal du ikke være bekymret. Guatemala har 30 aktive vulkaner, byer på UNESCOs verdensarvsliste, kaffeplantager, spektakulære naturoplevelser, smukke og billedskønne søer og en kystlinje, der har alt, hvad hjertet begærer. Derudover har landet en traditionsrig kultur, der strækker sig helt tilbage til Mayaernes tid. Guatemala er med andre ord et både smukt og fascinerende rejsemål.

 

Billeder

Den gamle bydel i Antigua

Mayaruinerne i Tikal

Lokale børn i Guatemala

vores rejser i Guatemala

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Guatemala enten udgør det hele eller dele af rejseruten..
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Quick Utila Ways

Quick Utila Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 3.975,-
Er du tiltrukket af ruiner og voldsomme vulkaner? Så er dette buspas skræddersyet til dig.

læs mere
Mayan Warrior Ways

Mayan Warrior Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 11.575,-
Oplev spændende destinationer som Cancun, Caye Caulker, Leon, Monteverde og San Jose. Fyld dine dage op med ziplining, surfing, snorkling, ruiner og besøg i grotter.

læs mere
Guacamole Ways

Guacamole Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 20.995,-
Er Mellemamerika din helt store drøm? Med dette buspas får du den store tur med stop i både Panama, Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Guatemala, Belize og Mexico.

læs mere
Best of Central America

Best of Central America

Oplevelsestur i Mellemamerika
33 dage – Pris fra kr. 19.950,- 
Fra ældgamle ruiner til aktive vulkaner. Tag med på denne oplevelsestur, der ligger udenfor alt andet, du før har prøvet, og opdag ekstraordinære Mellemamerika.

læs mere
Isla Caribe Ways

Isla Caribe Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 16.500,-
Er du på udkig efter en actionfyldt ferie? Så prøv dette buspas, som tager dig fra Mexico via Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua og Costa Rica til Panama.

læs mere
Volcano Trail

Volcano Trail

Oplevelsesture i Mellemamerika
Pris fra kr. 9.650,-
Krystalblåt hav, fuld af livlige fisk, til tropiske regnskove og junglemusik. Rejs gennem Guatemala, Honduras, Nicaragua og Costa Rica med andre backpackere.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os