Vælg en side

El Salvador

Destinationer

El Salvador

Et lille land med en storslået personlighed!

El Salvador er det mindste land i Mellemamerika. Alligevel bliver turister imponeret over, hvor meget landet har at byde på. Surfing i verdensklasse på mennesketomme og mørke sandstrande, farverige spanske kolonibyer og udsøgte nationalparker, der byder på attraktioner i verdensklasse. Med andre ord – lige gyldigt hvad dine interesser er, vil du helt sikkert få dem i imødekommet, når du besøger El Salvador.

Og glem endelig ikke at drikke en masse kaffe, mens du er her. Der er rig mulighed for at få en guidet tur ud til landets mange kaffeplantager. På den måde vil du kunne tilfredsstille ganen med en kop rygende varm og nybrygget kaffe, mens du nyder udsigten over landskabet, hvor søer, vulkaner og små landsbyer dækker horisonten. Det lyder ikke helt tosset, gør det? Det kan godt være, at El Salvador er Mellemamerikas mindste land, men med så mange spændende ting at byde på, bør det ikke være svært at beslutte sig for El Salvador som næste rejsedestination.

 

Billeder

Izalco-vulkanen

Vulkansøen Lago de Coatepeque

Solnedgang over en af El Salvadors mange strande

vores rejser i El Salvador

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor El Salvador enten udgør det hele eller dele af rejseruten..
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Mayan Warrior Ways

Mayan Warrior Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 11.575,-
Oplev spændende destinationer som Cancun, Caye Caulker, Leon, Monteverde og San Jose. Fyld dine dage op med ziplining, surfing, snorkling, ruiner og besøg i grotter.

læs mere
Guacamole Ways

Guacamole Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 20.995,-
Er Mellemamerika din helt store drøm? Med dette buspas får du den store tur med stop i både Panama, Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Guatemala, Belize og Mexico.

læs mere
Best of Central America

Best of Central America

Oplevelsestur i Mellemamerika
33 dage – Pris fra kr. 19.950,- 
Fra ældgamle ruiner til aktive vulkaner. Tag med på denne oplevelsestur, der ligger udenfor alt andet, du før har prøvet, og opdag ekstraordinære Mellemamerika.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os