Vælg en side

Cuba

Destinationer

Cuba

Cuba er et utroligt spændende land med en storslået, og ikke mindst spændende historie.

Arkitekturen og atmosfæren i de UNESCO-beskyttede byer Havana, Trinidad, Cienfuegos og Camagüey gør noget helt særligt ved dig. Her fortæller de brostensbelagte gader og pompøse pladser dig spændende historier om overdådighed og intriger. Bevæg dig videre ind i de smalle gyder, hvor cigarrøg og salsatoner siver ud af sprækkerne i murene, og hvor de gamle amerikanerbiler triller rundt i gaderne. Det kan ofte virke som om, at tiden har stået stille på Cuba. Som et fotografi fra en fortabt tid.

Som du sikkert allerede har tænkt, er Cuba en helt særlig destination. Siden 1959 har landet været under kommunistisk styre med Fidel Castro i spidsen. Efter hans fratrædelse i 2008 begyndte landet stille men sikkert at åbne sig op for omverdenen. Heldigvis for os! Cuba er nemlig et land, som har det hele og mere til: Spændende historie, særprægede kulturelle kendetegn, flot natur og ikke mindst som alle andre caribiske øer, særdeles skønne strande. Besøg landet, så snart du har mulighed for det. Vi lover dig, at det kommer til at være en af de bedste beslutninger, du længe har taget.

 

Billeder

Den gamle bydel i Trinidad

Che Guevara-statue

Strand i Varadero

vores rejser på Cuba

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Cuba enten udgør det hele eller dele af rejseruten..
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Sprogkursus på Cuba

Sprogkursus på Cuba

Lær spansk, mens du rejser rundt på Cuba! Bliv en del af et Travelling Classroom-kursus, og lær spansk undervejs på rejsen, eller tag et traditionelt spanskkursus i Havana.

læs mere
Sailing Cuba

Sailing Cuba

Oplevelsesture i Mellemamerika
Pris fra kr. 11.545,-
Oplev Cuba som du aldrig før havde troet var muligt. Denne 8-dages oplevelsestur om bord på en eksklusiv Katamaran tager dig gennem Canarreous øgruppen.

læs mere
Cuban Rhythms

Cuban Rhythms

Oplevelsestur på Cuba
Pris fra kr. 6.145,-
Hvis du hører nogen sige, at Cuba ikke er andet end et beach resort, så kan du godt få dem til at tro om igen! Øen summer af energi, og det bør du også gøre, når du besøger den.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os