Vælg en side

Cuba

Destinationer

Cuba

Storslått, falleferdig, men verdig, morsom, og til tider frustrerende.

Arkitekturen og atmosfæren i de UNESCO-beskyttede byer Havana, Trinidad, Cienfuegos og Camagüey gør noget helt særligt ved dig. Her fortæller de brostensbelagte gader og pompøse torve dig spændende historier om overdådighed og intriger. Bevæg dig videre ind i de smalle gyder, hvor cigarrøg og salsatoner siver ud af sprækkerne i murene, og hvor de gamle amerikanerbiler triller rundt i gaderne. Det kan ofte virke som om, at tiden har stået stille på Cuba. Som et fotografi fra en fortabt tid. 

Som du sikkert allerede har tænkt, så er Cuba en helt speciel destination. Siden 1959 har landet været under kommunistisk styre med Fidel Castro i spidsen. Efter hans fratrædelse i 2008 begyndte landet stille men sikkert at åbne sig op for omverdenen. Heldigvis for os! Cuba er nemlig et land, som har det hele og mere til: Spændende historie, særprægede kulturelle kendetegn, flot natur og ikke mindst som alle andre caribiske øer, særdeles skønne strande. Besøg landet, så snart du har mulighed for det. Vi lover dig, at det kommer til at være en af de bedste beslutninger, du længe har taget. 

Billeder

vores rejser på Cuba

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Cuba enten udgør det hele eller dele af rejseruten..
Kontakt os hvis du vil vide mere om turene!

Sprogkursus på Cuba

Lær spansk, mens du rejser rundt på Cuba! Bliv en del af et Travelling Classroom-kursus, og lær spansk undervejs på rejsen, eller tag et traditionelt spanskkursus i Havana.

Sailing Cuba

Oplevelsesture i Mellemamerika
Pris: fra 11.545 kr
Oplev Cuba som du aldrig før havde troet var muligt. Denne 8-dages oplevelsestur om bord på en eksklusiv Katamaran tager dig gennem Canarreous øgruppen.

Cuban Rhythms

Oplevelsestur på Cuba
Pris: fra 6.145 kr
Hvis du hører nogen sige, at Cuba ikke er andet end et beach resort, så kan du godt få dem til at tro om igen! Øen summer af energi, og det bør du også gøre, når du besøger den.