Vælg en side

Costa Rica

Destinationer

Costa Rica

Landets navn kan oversættes til ”den rige kyst”, et navn landet bærer med stolthed.

Med det caribiske hav på den ene side og Stillehavet på den anden er det ikke svært at forstå, hvorfor Costa Rica er landet med ”den rige kyst”. Kridhvide sandstrande snor sig langs både øst- og vestkysten i landet, og begge sider danner grundlag for ekstraordinære ferieoplevelser, hvor vandaktiviteter selvfølgelig er i højsædet. Bliver du træt af dette, skal du endelig ikke bekymre dig. Costa Rica har også mange andre fantastiske oplevelser at byde på, når man trækker lidt ind i landet.

I lighed med mange af de andre lande i Mellemamerika er vulkaner, regnskov og et vidunderligt dyreliv blot nogle af de oplevelser, du kan få, hvis du tager turen ind i Costa Ricas hjerte. Grønne bakker, tætbevokset med skove og floder, samt bjerge, der tårner sig op, så langt øjet rækker. Dette er blandt andet grunden til, at både ziplining og rafting er utrolig populære aktiviteter i landet. Vil du opleve noget helt udover det sædvanlige, kan det også på det kraftigste anbefales at opleve de mange vulkaner på tæt hold. Når du står ved foden af et brummende monster, der ud af det blå kan finde på at spytte lava ud, føler man sig pludselig meget lille.

 

Arenal-vulkanen. Foto: Mark Gabrenya

Billeder

Prøv kræfter med rafting i Costa Rica

Manuel Antonio National Park

Costa Rica er et frodigt land

Costa Rica har et yderst eksotisk dyreliv

En farverig tucan

vores rejser i Costa Rica

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Costa Rica enten udgør det hele eller dele af rejseruten..
Kontakt os hvis du vil vide mere om turene!

Explore Costa Rica

Explore Costa Rica

National Geographic oplevelsestur i Mellemamerika
14 dage – Pris fra kr. 14.300,-
Costa Rica er et lille land, men dette er ikke ensbetydende med, at det ikke kan byde på mange eventyr.

læs mere
Sprogkursus i Costa Rica

Sprogkursus i Costa Rica

Lær spansk i smukke Manuel Antonio, på surferstedet Playa Tamarindo eller i hovedstaden San Jose. Du kan vælge mellem standardkurser, privatkurser og kombinationskurser, hvor spansk og frivilligt arbejde kommer i en samlet pakke.

læs mere
Complete Costa Rica Ways

Complete Costa Rica Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 7.350,-
Drømmer du om at leve det ubekymrede og afslappede liv i Costa Rica? Så skal du ikke lede længere, da dette buspas er som skabt for dig.

læs mere
Quick Utila Ways

Quick Utila Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 3.975,-
Er du tiltrukket af ruiner og voldsomme vulkaner? Så er dette buspas skræddersyet til dig.

læs mere
Panama to Nica Ways

Panama to Nica Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 9.995,-
Oplev en spændende del af Mellemamerika med dette buspas. Her får du alt fra øparadiset San Blas til zipline eventyr i Monteverdes trækroner og dagstur på Lake Nicaragua.

læs mere
Mayan Warrior Ways

Mayan Warrior Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 11.575,-
Oplev spændende destinationer som Cancun, Caye Caulker, Leon, Monteverde og San Jose. Fyld dine dage op med ziplining, surfing, snorkling, ruiner og besøg i grotter.

læs mere
Guacamole Ways

Guacamole Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 20.995,-
Er Mellemamerika din helt store drøm? Med dette buspas får du den store tur med stop i både Panama, Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Guatemala, Belize og Mexico.

læs mere
Best of Central America

Best of Central America

Oplevelsestur i Mellemamerika
33 dage – Pris fra kr. 19.950,- 
Fra ældgamle ruiner til aktive vulkaner. Tag med på denne oplevelsestur, der ligger udenfor alt andet, du før har prøvet, og opdag ekstraordinære Mellemamerika.

læs mere
Tico Ways

Tico Ways

Buspas i Syd- og Mellemamerika
Pris fra kr. 13.995,-
Ønsker du at kombinere det nordlige Sydamerika og det sydlige Mellemamerika? Så begiv dig ud på denne spændende rejse mellem Bogota, Colombia og Costa Rica.

læs mere
Isla Caribe Ways

Isla Caribe Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 16.500,-
Er du på udkig efter en actionfyldt ferie? Så prøv dette buspas, som tager dig fra Mexico via Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua og Costa Rica til Panama.

læs mere
Volcano Trail

Volcano Trail

Oplevelsesture i Mellemamerika
Pris fra kr. 9.650,-
Krystalblåt hav, fuld af livlige fisk, til tropiske regnskove og junglemusik. Rejs gennem Guatemala, Honduras, Nicaragua og Costa Rica med andre backpackere.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os