Vælg en side

Costa Rica

Destinationer

Costa Rica

Landets navn kan oversættes til ”den rige kyst”, et navn landet bærer med stolthed.   

Med det caribiske hav på den ene side og Stillehavet på den anden er det ikke svært at forstå, hvorfor Costa Rica er landet med ”den rige kyst”. Kridhvide sandstrande snor sig langs både øst- og vestkysten i landet, og begge sider danner grundlag for ekstraordinære ferieoplevelser, hvor vandaktivideter selvfølgelig er i højsædet. Bliver du træt af dette, så skal du endelig ikke bekymre dig. Costa Rica har også mange andre fantastiske oplevelser at byde på, når man trækker lidt ind i landet. 

I lighed med mange af de andre lande i Mellemamerika er vulkaner, regnskov og et vidunderligt dyreliv bare nogle af de oplevelser, du kan få, hvis du tager turen ind i Costa Ricas hjerte. Grønne bakker, der er tætpakket med skove og floder, tårner sig op, så langt øjet rækker. Dette er blandt andet grunden til, at både ziplining og rafting er utrolig populære aktivideter i landet. Vil du opleve noget helt udover det sædvanlige, så kan det også kraftigt anbefales at opleve de mange vulkaner på tæt hold. Når du står ved foden af et brummende monster, der ud af det blå kan finde på at spytte lava ud, så føler man sig pludselig meget lille. 

Billeder

vores rejser i Costa Rica

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Costa Rica enten udgør det hele eller dele af rejseruten..
Kontakt os hvis du vil vide mere om turene!

Sprogkursus i Costa Rica

Lær spansk i smukke Manuel Antonio, på surferstedet Playa Tamarindo eller i hovedstaden San Jose. Du kan vælge mellem standardkurser, privatkurser og kombinationskurser, hvor spansk og frivilligt arbejde kommer i en samlet pakke.

Complete Costa Rica Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris: fra 7.350kr
Drømmer du om at leve det ubekymrede og afslappede liv i Costa Rica? Så skal du ikke lede længere, da dette buspas er som skabt for dig.

Quick Utila Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris: fra 3.975kr
Er du tiltrukket af ruiner og voldsomme vulkaner? Så er dette buspas skræddersyet til dig.

Panama to Nica Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris: fra 9.995kr
Oplev en spændende del af Mellemamerika med dette buspas. Her får du alt fra øparadiset San Blas til zipline eventyr i Monteverdes trækroner og dagstur på Lake Nicaragua.

Mayan Warrior Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris: fra 11.575kr
Oplev spændende destinationer som Cancun, Caye Caulker, Leon, Monteverde og San Jose. Fyld dine dage op med ziplining, surfing, snorkling, ruiner og besøg i grotter.

Guacamole Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris: fra 20.995kr
Er Mellemamerika din helt store drøm? Med dette buspas får du den store tur med stop i både Panama, Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Guatemala, Belize og Mexico.

Tico Ways

Buspas i Sør- og Mellemamerika
Pris: fra 13.995kr
Vil du kombinere det nordlige Sydamerika og det sydlige Mellemamerika? Så begiv dig ud på denne spændende rejse mellem Bogota, Colombia og Costa Rica.

Isla Caribe Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris: fra 16.500kr
Er du på udkig efter en actionfyldt ferie? Så prøv dette buspas, som tager dig fra Mexico via Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua og Costa Rica til Panama.

Volcano Trail

Oplevelsesture i Mellemamerika
PRIS FRA 9.650 KR
krystalblåt hav fuld af liv til tropiske regnskove og junglemusik. Rejs gennem Guatemala, Honduras, Nicaragua og Costa Rica med andre backpackere.