Vælg en side

Belize

Destinationer

Belize

Langs landets solrige kyst venter eventyrlige oplevelser!

Belize ligger beskedent og gemmer sig ud mod den caribiske kyst, og bliver derfor sommetider overset blandt sine mere kendte naboer, Mexico og Guatemala. Dette forhindrer dog ikke landet i at tilbyde dig helt fantastiske oplevelser! Vil du tages med tilbage til en forhistorisk tid, hvor Mayakulturen blomstrer, kan du aflægge et besøg ved de spektakulære tempelruiner eller i Actun Tunichil Muknal Cave, et grottesystem der huser op imod 1400 genstande fra Mayacivilationen. Her kan du også se ”Crystal Maiden”, et velbevaret forkalket skelet af en ung kvinde.

Er historietimere om ældgamle civilisationer ikke lige din ”kop the” skal du ikke bekymre dig. Belize har også en kystlinje, der er et kapitel helt for sig! Paradisøerne ligger spredt langs kysten, og derfor står bademuligheder, dykkermuligheder og uendelige timer under solen i høj kurs. Glem endelig ikke at opleve The Great Blue Hole, der ifølge Discovery Channel er ”the most amazing place on earth”. Dette gigantiske jordfaldshul under vandet er mere end 300 meter i diameter og 124 meter dybt, og det blev skabt for mere en million år siden. Hullet er en del af det større Belize Barrier Reef Reserve, og det er selvfølgelig at finde på UNESCOS verdensarvsliste.

 

Billeder

På udkig efter rokker i Belize.

Ø i Belize

Forladt reggae-båd på Caye Caulker

vores rejser i Belize

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Belize enten udgør det hele eller dele af rejseruten..
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Mayan Warrior Ways

Mayan Warrior Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 11.575,-
Oplev spændende destinationer som Cancun, Caye Caulker, Leon, Monteverde og San Jose. Fyld dine dage op med ziplining, surfing, snorkling, ruiner og besøg i grotter.

læs mere
Guacamole Ways

Guacamole Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 20.995,-
Er Mellemamerika din helt store drøm? Med dette buspas får du den store tur med stop i både Panama, Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Guatemala, Belize og Mexico.

læs mere
Best of Central America

Best of Central America

Oplevelsestur i Mellemamerika
33 dage – Pris fra kr. 19.950,- 
Fra ældgamle ruiner til aktive vulkaner. Tag med på denne oplevelsestur, der ligger udenfor alt andet, du før har prøvet, og opdag ekstraordinære Mellemamerika.

læs mere
Isla Caribe Ways

Isla Caribe Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 16.500,-
Er du på udkig efter en actionfyldt ferie? Så prøv dette buspas, som tager dig fra Mexico via Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua og Costa Rica til Panama.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os