Vælg en side

Mellemamerika

MellemAmerika – mayaernes RIGE

Fra de hektiske gader i Mexico City til de hvide sandstrande i San Blas og et hav af oplevelser herimellem. Det ser måske ikke så stort ud på verdenskortet, men Mellemamerika byder på mange forskellige overraskelser. 

 

Nogle foretrækker at fordybe sig i et enkelt land, mens andre rejser på kryds og tværs af landene for at opleve så mange forskellige lande som muligt.

Du kan udforske mayakulturen og ruinerne i Guatemala og Mexico, opleve naturen og dyrelivet i Costa Rica eller slappe af med snorkling og dykning i Belize.

 

Belize

Belize byder på den perfekte kombination af aktiviteter og afslapning med hundredevis af paradisøer.

Turismen er i højsæde  og her lokkes folk primært af vandaktiviteter og strandliv. Kystlinjen har verdens anden længste levende korallrev der gør dykning og snorkling yderst attraktivt.

Læs mere om Belize

Costa Rica

Et smukt land med vild og tropisk natur.

I Costa Rica er der et ubegrænset udvalg af aktiviteter: surfing i Jaco, vulkansafari i La Fortuna, vandfaldsrappeling i Monteverdes regnskov og udflugter til de mange varme kilder.

Landets navn kan oversættes til ”den rige kyst”, et navn landet bærer med stolthed

Læs mere om Costa Rica

Cuba

Storslået, faldefærdig, men værdig, spændende, og til tider frustrerende.

Arkitekturen og atmosfæren i de UNESCO-beskyttede byer Havana, Trinidad, Cienfuegos og Camagüey gør noget helt særligt ved dig. Her fortæller de brostensbelagte gader og pompøse torve dig spændende historier om overdådighed og intriger.

Læs mere om Cuba

El Salvador

El Salvador er Mellemamerikas mindste land, men befolkningstallet er alligevel på næsten syv millioner.

Turister i El Salvador bliver altid imponeret over, hvor meget det lille land har at byde på. Her får man surfing i verdensklasse på mennesketomme og mørke sandstrande, besøg hos kaffeplantager der klamrer sig til en vulkanside, farverige spanske kolonibyer og udsøgte nationalparker.

Læs mere om El Salvador

Guatemala

Guatemala er et farverigt og fascinerende land med en spændende kultur.

Landet har 30 vulkaner, hvoraf den højeste er Chuchumatanes på 3800 m.o.h. Guatemala har et smukt landskab, et frodigt planteliv og idylliske landsbyer, der klamrer sig til de stejle højderygge.

Læs mere om Guatemala

Honduras

Honduras er endelig tilbage på landkortet og venter kun på at blive opdaget. Landet er levende og spændende med en masse at byde på for den, der ønsker at opleve noget udover det sædvanlige.

Med attraktioner som Maya-ruinerne i Copan, den uberørte dykkerdestination Bay Islands og den majestætiske natur i landets mange nationalparker, så er Honduras en destination, du ikke må glip af.

Læs mere om Honduras

Mexico

Med fugtige jungler, ulmende og sneklædte vulkaner, kaktusørkener og 10.000 kilometers kystlinje med sandstrande og naturlige laguner, er Mexico et uendeligt eventyr for sanserne. Her skal livet i den grad leves udendørs.

Bo på lækre strandhoteller på Riviera Maya, budgetvenlige strandhytter ved Stillehavet eller koloniale herregårde i højlandet.

Læs mere om Mexico

Nicaragua

Nicaragua er et af Latinamerikas fattigste lande, men alligevel bliver du som rejsende mødt med fantastiske oplevelser, vulkanlandskaber, kolonial arkitektur, smukke strande og uberørte skove.

Blandt de mange oplevelser må du især ikke gå glip af Ometepe Island, Corn Island, Montelimar og Granada.

Læs mere om Nicaragua

Panama

Panama er mest kendt for Panamakanalen, men landet har også massevis af paradisøer at friste med.

San Blas er en idyllisk øgruppe i det Caribiske Hav, hvor Kuna-indianerne har boet i flere århundrede. Øerne er kun tilgængelige med båd eller fly, og overnatningsmulighederne er meget begrænsede.

Læs mere om Panama

oplevelsesture i Mellemamerika

Her finder du nogle forslag til forskellige oplevelsesture i Mellemamerika, der kan give dig ideer og inspiration.
Hvis ikke disse falder i din smag – tag kontakt til os, så kan vi skræddersy din drømmerejse!

Sailing Cuba

Sailing Cuba

Oplevelsesture i Mellemamerika
Pris fra kr. 11.545,-
Oplev Cuba som du aldrig før havde troet var muligt. Denne 8-dages oplevelsestur om bord på en eksklusiv Katamaran tager dig gennem Canarreous øgruppen.

læs mere
Best of Central America

Best of Central America

Oplevelsestur i Mellemamerika
33 dage – Pris fra kr. 19.950,- 
Fra ældgamle ruiner til aktive vulkaner. Tag med på denne oplevelsestur, der ligger udenfor alt andet, du før har prøvet, og opdag ekstraordinære Mellemamerika.

læs mere
Cuban Rhythms

Cuban Rhythms

Oplevelsestur på Cuba
Pris fra kr. 6.145,-
Hvis du hører nogen sige, at Cuba ikke er andet end et beach resort, så kan du godt få dem til at tro om igen! Øen summer af energi, og det bør du også gøre, når du besøger den.

læs mere
Volcano Trail

Volcano Trail

Oplevelsesture i Mellemamerika
Pris fra kr. 9.650,-
Krystalblåt hav, fuld af livlige fisk, til tropiske regnskove og junglemusik. Rejs gennem Guatemala, Honduras, Nicaragua og Costa Rica med andre backpackere.

læs mere
San Blas ø-eventyr

San Blas ø-eventyr

Oplevelsesture i Mellemamerika
Pris fra kr. 2.975,-
Hyg jer på en 4-dagestur til øgruppen San Blas i Panama – et sandt paradis. Her kan I snorkle i det krystalklare caribiske hav, eller tage på en bådtur til en traditionel lokal landsby, Kuna Yala, hvor I kan købe fine souvenirs.

læs mere

Buspas i Mellemamerika

Hop-on Hop-off buspas inkluderer transport og i nogle tilfælde enkelte aktiviteter. Buspassene giver ofte adgang til diverse rabatter på hostels, ture og oplevelser undervejs på rejsen, samt tilbyder som regel daglige busafgange.

Complete Costa Rica Ways

Complete Costa Rica Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 7.350,-
Drømmer du om at leve det ubekymrede og afslappede liv i Costa Rica? Så skal du ikke lede længere, da dette buspas er som skabt for dig.

læs mere
Quick Utila Ways

Quick Utila Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 3.975,-
Er du tiltrukket af ruiner og voldsomme vulkaner? Så er dette buspas skræddersyet til dig.

læs mere
Complete Mexico Ways

Complete Mexico Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 5.995,-
Drømmer du om at opleve spændende Mexico? Så må du hellere læse mere om dette buspas.

læs mere
Panama to Nica Ways

Panama to Nica Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 9.995,-
Oplev en spændende del af Mellemamerika med dette buspas. Her får du alt fra øparadiset San Blas til zipline eventyr i Monteverdes trækroner og dagstur på Lake Nicaragua.

læs mere
Mayan Warrior Ways

Mayan Warrior Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 11.575,-
Oplev spændende destinationer som Cancun, Caye Caulker, Leon, Monteverde og San Jose. Fyld dine dage op med ziplining, surfing, snorkling, ruiner og besøg i grotter.

læs mere
Guacamole Ways

Guacamole Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 20.995,-
Er Mellemamerika din helt store drøm? Med dette buspas får du den store tur med stop i både Panama, Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Guatemala, Belize og Mexico.

læs mere
Lolita Ways

Lolita Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 7.450,-
Ønsker du at opleve det sydlige Mexico? Så er dette turen for dig! Du starter i den hektiske storby Mexico City og slutter turen med en drink i hånden i ferieparadiset Cancun.

læs mere
Tico Ways

Tico Ways

Buspas i Syd- og Mellemamerika
Pris fra kr. 13.995,-
Ønsker du at kombinere det nordlige Sydamerika og det sydlige Mellemamerika? Så begiv dig ud på denne spændende rejse mellem Bogota, Colombia og Costa Rica.

læs mere
Isla Caribe Ways

Isla Caribe Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris fra kr. 16.500,-
Er du på udkig efter en actionfyldt ferie? Så prøv dette buspas, som tager dig fra Mexico via Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua og Costa Rica til Panama.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os