Vælg en side

Mellemamerika

MellemAmerika – mayaernes RIGE

Fra de hektiske gader i Mexico City til de hvide sandstrande i San Blas og et hav af oplevelser herimellem. Det ser måske ikke så stort ud på verdenskortet, men Mellemamerika byder på mange forskellige overraskelser. 

Nogle foretrækker at fordybe sig i et enkelt land, mens andre rejser på kryds og tværs af landene for at opleve så mange forskellige lande som muligt. 

Du kan udforske mayakulturen og ruinerne i Guatemala og Mexico, opleve naturen og dyrelivet i Costa Rica eller slappe af med snorkling og dykning i Belize. 

Belize

Belize tilbyr den perfekte Kombination av aktividet og avslapning med hundrevis av paradisøyer.

Turismen står høyt og her lokkes folk først og fremst av vannlek og strandliv. Kystlinjen har verdens nest lengste levende korallrev som gjør at dykking og snorkling er meget attraktivt.

Læs mere om Belize

 

 

Costa Rica

Et smukt land med vild og tropisk natur.

I Costa Rica er der et ubegrænset udvalg af aktivideter: surfing i Jaco, vulkansafari i La Fortuna, vandfaldsrappeling i Monteverdes regnskov og udflugter til de mange varme kilder. 

Landets navn kan oversættes til ”den rige kyst”, et navn landet bærer med stolthed

Læs mere om Costa Rica

Cuba

Storslått, falleferdig, men verdig, morsom, og til tider frustrerende.

Arkitekturen og atmosfæren i de UNESCO-beskyttede byer Havana, Trinidad, Cienfuegos og Camagüey gør noget helt særligt ved dig. Her fortæller de brostensbelagte gader og pompøse torve dig spændende historier om overdådighed og intriger. 

Læs mere om Cuba

 

 

El Salvador

El Salvador er Mellemamerikas mindste land, men befolkningstallet er alligevel på næsten syv millioner. 

Turister i El Salvador bliver altid imponeret over, hvor meget det lille land har at byde på. Her får man surfing i verdensklasse på mennesketomme og mørke sandstrande, besøg hos kaffeplantager der klamrer sig til en vulkanside, farverige spanske kolonibyer og udsøgte nationalparker. 

Læs mere om El Salvador

Guatemala

Guatemala er et farverigt og fascinerende land med en spændende kultur. 

Landet har 30 vulkaner, hvoraf den højeste er Chuchumatanes på 3800 m.o.h. Guatemala har et smukt landskab, et frodigt planteliv og idylliske landsbyer, der klamrer sig til de stejle højderygge. 

Læs mere om Guatemala

 

 

Honduras

Hondoras er endelig tilbage på landkortet og venter kun på at blive opdaget. Landet er levende og spændende med en masse at byde på for den, der ønsker at opleve noget udover det sædvanlige. 

Med attraktioner som Maya-ruinerne i Copan, den uberørte dykkerdestination Bay Islands og den majestætiske natur i landets mange nationalparker, så er Honduras en destination, du ikke må glip af. 

Læs mere om Honduras

Mexico

Med fugtige jungler, ulmende og sneklædte vulkaner, kaktusørkener og 10.000 kilometers kystlinje med sandstrande og naturlige laguner, er Mexico et uendeligt eventyr for sanserne. Her skal livet i den grad leves udendørs. 

Bo på lækre strandhoteller på Riviera Maya, budgetvenlige strandhytter ved Stillehavet eller koloniale herregårde i højlandet. 

Læs mere om Mexico

 

 

Nicaragua

Nicaragua er et af Latinamerikas fattigste lande, men alligevel bliver du som rejsende mødt med fantastiske oplevelser, vulkanlandskaber, kolonial arkitektur, smukke strande og uberørte skove. 

Blandt de mange oplevelser bør du især ikke gå glip af Ometepe Island, Corn Island, Montelimar og Granada. 

Læs mere om Nicaragua

Panama

Panama er mest kendt for Panamakanalen, men landet har også massevis af paradisøer at friste med. 

San Blas er en idyllisk øgruppe i det Caribiske Hav, hvor Kuna-indianerne har boet i flere århundrede. Øerne er kun tilgængelige med båd eller fly, og overnatningsmulighederne er meget begrænsede. 

Læs mere om Panama

 

oplevelsesture i Mellemamerika

Her følger nogen forslag til ulike oplevelsesture i Mellemamerika som kan gi dig ideer og inspirasjon.
Dersom ingen av disse faller i smak – ta kontakt med oss, så kan vi skreddersy din drømmerejse!

Sailing Cuba

Oplevelsesture i Mellemamerika
Pris: fra 11.545 kr
Oplev Cuba som du aldrig før havde troet var muligt. Denne 8-dages oplevelsestur om bord på en eksklusiv Katamaran tager dig gennem Canarreous øgruppen.

Cuban Rhythms

Oplevelsestur på Cuba
Pris: fra 6.145 kr
Hvis du hører nogen sige, at Cuba ikke er andet end et beach resort, så kan du godt få dem til at tro om igen! Øen summer af energi, og det bør du også gøre, når du besøger den.

Volcano Trail

Oplevelsesture i Mellemamerika
PRIS FRA 9.650 KR
krystalblåt hav fuld af liv til tropiske regnskove og junglemusik. Rejs gennem Guatemala, Honduras, Nicaragua og Costa Rica med andre backpackere.

San Blas ø-eventyr

Oplevelsesture i Mellemamerika
Pris: fra 2.975 kr
Hyg jer på en 4-dagestur til øgruppen San Blas i Panama – et sandt paradis. Her kan I snorkle i det krystalklare caribiske hav, eller tag på en bådtur til en traditionel lokal landsby, Kuna Yala, hvor I kan købe fine souvenirs.

Buspas i Mellemamerika

Hop-on Hop-off buspas inkluderer transport og i nogle tilfælde enkelte aktiviteter. Buspassene giver ofte adgang til diverse rabatter på hostels, ture og oplevelser undervejs på rejsen, samt tilbyder som regel daglige busafgange.

Complete Costa Rica Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris: fra 7.350kr
Drømmer du om at leve det ubekymrede og afslappede liv i Costa Rica? Så skal du ikke lede længere, da dette buspas er som skabt for dig.

Quick Utila Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris: fra 3.975kr
Er du tiltrukket af ruiner og voldsomme vulkaner? Så er dette buspas skræddersyet til dig.

Complete Mexico Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris: fra 5.995kr
Drømmer du om at opleve spændende Mexico? Så må du hellere læse mere om dette buspas.

Panama to Nica Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris: fra 9.995kr
Oplev en spændende del af Mellemamerika med dette buspas. Her får du alt fra øparadiset San Blas til zipline eventyr i Monteverdes trækroner og dagstur på Lake Nicaragua.

Mayan Warrior Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris: fra 11.575kr
Oplev spændende destinationer som Cancun, Caye Caulker, Leon, Monteverde og San Jose. Fyld dine dage op med ziplining, surfing, snorkling, ruiner og besøg i grotter.

Guacamole Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris: fra 20.995kr
Er Mellemamerika din helt store drøm? Med dette buspas får du den store tur med stop i både Panama, Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Guatemala, Belize og Mexico.

Lolita Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris: fra 7.450 kr
Ønsker du at opleve det sydlige Mexico? Så er dette turen for dig! Du starter i den hektiske storby Mexico City og slutter turen med en drink i hånden i ferieparadiset Cancun.

Tico Ways

Buspas i Sør- og Mellemamerika
Pris: fra 13.995kr
Vil du kombinere det nordlige Sydamerika og det sydlige Mellemamerika? Så begiv dig ud på denne spændende rejse mellem Bogota, Colombia og Costa Rica.

Isla Caribe Ways

Buspas i Mellemamerika
Pris: fra 16.500kr
Er du på udkig efter en actionfyldt ferie? Så prøv dette buspas, som tager dig fra Mexico via Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua og Costa Rica til Panama.

tjek ut vår katalog om Latin-Amerika

 PDF-fil, 37 mb.
 Språk: Engelsk

Åpne/last ned katalogen

 PDF-fil, 37 mb.
 Språk: Engelsk

Åpne/last ned katalogen