Vælg en side

Manila to Boracay on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien

Manila to Boracay on a Shoestring

Oplevelsesture på Filippinerne – 10 dage

Næste gang du skal på eventyr, så vælg noget, der er anderledes. Meget anderledes! Disse ti dage på den nordlige halvdel af Filippinerne vil give dig oplevelser for livet. 

Gåture i Manilas gader eller gennem afsidesliggende landsbyer, hvor du vil se spektakulære grønne risterrasser og lære om usædvanlige historiske traditioner, såsom de hængende kister i Sagada. Glæd dig til slutningen af turen, der toppes med et par dejlig afslappende dage på Boracay Island – et paradis på jorden – der muligvis har nogen af de smukkeste strande du nogensinde har set. Det lover vi dig!

Rejsefakta

Pris fra kr. 8.175,- per person

Prisen inkluderer:

 • Vandretur til Batad
 • Standart hotel (7 nætter), homestay (1 nat), natbuss (1 nat)
 • Homestay i Batad
 • Kulturel forestilling i Batad
 • Indenrigsfly
 • 9 morgenmad, 1 middag

Prisen inkluderer ikke:

 • Flyrejse t/r Danmark – Filippinerne
 • Ikke inkluderede måltider
 • Valgfri aktivideter
 • Evt. visum
 • Rejseforsikring og rejsevaccinationer
 • Drikkepenge til guider og chauffører

Højdepunkter:

 • Vandre til en afsidesliggende by
 • Gå tur i de smukke risterrasser
 • Oplev filippinsk kultur og gæstfrihed
 • Slap af på de billedskønne strande

Klik på kortet for å se større bilde

Dagsprogram

Dag 1: Manila
Opplev storbyen Manila.

Opplev storbyen Manila.

I dag starter eventyret! Brug dagen på at udforske Manila, der med alle sine regioner, tilsammen rummer næsten 15 millioner indbyggere. Husk at være tilbage kl 18.00, så du kan møde din gruppe samt rejselederen, der vil give dig information om den kommende tur.

Dag 2: Manila - Baguio

Vi rejser mod nord med offentlig bus før vi ankommer til Baguio om eftermiddagen. Her kan du deltage i en orienteringsgåtur med vores rejseleder, som vil vise dig hvor diverse nyttige steder, såsom supermarkeder, torvet og pengeautomater, befinder sig. Ønsker du en mere detaljeret tur, anbefales det at hyre en officiel guide fra området. Valgfri aktivideter, der kan foretages her, er enten en behagelig massage eller besøg hos en lokal healer.  

Anslået rejsetid: Manila til Baguio: 7 timer

Dag 3: Baguio - Sagada
Bli med på en guidet tur til de mystiske grottene ved Sagada.

Bli med på en guidet tur til de mystiske grottene ved Sagada.

Efter endnu en dag med megen rejse, ankommer vi til Sagada, som er et paradis for adrenalinfyldte udendørsaktivideter. Vi deltager i en gratis vandretur til Sagadas berømte hængende kister. Her har det lokale Igorot-folk i lang tid anvendt en yderst utraditionel begravelsesmetode. Vi vil få at se, hvordan kisterne hænger langs bjergsiden, hvor de er blevet bundet op i træer og kalkstensklipper. Et virkelig fascinerende syn!

Anslået rejsetid: Baguio til Sagada: 7 timer

Dag 4: Sagada
Risåker på Filippinerne

Risåker på Filippinerne

Dagen i dag er til fri disposition, og vi kan garantere dig, at du ikke kommer til at kede dig! Med dets mange grotter, underjordiske floder, vandfald og vandkilder, hvor du kan køle ned efter en begivenhedsrig dag, er dette naturskønne område perfekt til yderligere udforskning. Hvis ikke dette frister, kan du bare læne dig tilbage, slappe af og nyde omgivelserne.
De valgfri aktivideter her er mange. Du kan deltage i en guidet tur til de mystiske grotter med deres spektakulære klippeformationer. Du kan få testet din kondition på en vandretur, der tager dig med gennem de nærliggende bakker, vandfald, ris terrasser og små landsbyer, hvor børnene er mere end villige til at melde sig til lokale guider. Eller du kan vælge en anden unik oplevelse, hvor du kommer til at opleve de underjordiske floder og vandfald, som området er berømt for. Her vil du have rigelig med tid til at køle af.

Dag 5: Sagada - Banaue

Vi rejser længere sydpå mod det skønne Banaue, der er kendt for sine mange ris terrasser. Her kan du tage med på en vangfri vandretur, hvor du får at se de fantastiske grønne områder, der udgør Banaue Rice Terraces – somme tider refereret til som «verdens 8. vidunder» og som desuden er på UNESCOs verdensarvsliste. Disse rismarker blev anlagt for 2000 år siden og er stadig i brug i dag. Terrasserne vandes af vandløb fra bjergene, der bliver kanaliseret ned gennem de forskellige etager. Det højeste punkt er på ikke mindre end 1500 meter. Et virkelig spektakulært område!    

Anslået rejsetid: Sagada til Banaue: 4 timer.

Dag 6: Banaue - Batad
Tradisjonelle hytter i Batad.

Tradisjonelle hytter i Batad.

Vi rejser videre med Jeepney og til fods før vi ankommer til landsbyen, hvor vi skal tilbringe den følgende nat. Vi vandrer gennem de filippinske bjerge langs de berømte risterrasser før vi ankommer til Batad. Her får vi et indblik i Ifugao-folkets hverdag. Vi får fornøjelsen af at opleve en kulturel forestilling og en lokal velsmagende middag, hvor du får mulighed for at smage lokal produceret risvin. Du vil også blive fascineret af de simple hytter, der er bygget af naturlige materialer.
Anslået rejsetid: Banaue til Batad: 2 timer.

Dag 7: Batad - Manila

Vi rejser atter tilbage til Banaue, hvor vi på vejen får de sidste indtryk fra dette vidunderlige område med os. Derefter hopper vi på natbussen, der tager os med tilbage til Manila.
Anslået rejsetid: Batad til Manila 11 timer

Dag 8: Manila - Boracay
Stranden på Boracay.

Stranden på Boracay.

Vi flyver mod syd fra Manila til det fantastisk smukke Boracay Island. Kridhvide strande og turkisblåt vand venter os – et sandt paradis! Er omgivelserne ikke nok til at få tiden til at gå, er der flere spændende valgfri aktivideter du kan foretage dig her.
Har du dykkercertifikat, kan du deltage i en tur til det – mildt sagt – helt utrolige rev ved Boracay, der er kendt for sit fantastisk klare vand, farverige rev, skibsvrag og ikke mindst sit overflod af fisk. Har du ikke dykkercertifikat, kan du tage til det samme område og snorkle – et absolut must! Hvis ikke dette frister har du strande i verdensklasse lige foran din næse, der bare venter på at blive brugt.
Anslået rejsetid: Manila til Inamboracay 4 timer.

Dag 9: Boracay

Dagen i dag er til fri disposition, så kom ud i solen og nyd det fantastiske Boracay og alt hvad det har at byde på.  

Dag 10: Boracay

Turen afsluttes i dag. Er du ikke klar til at rejse hjem, kan din rejseleder hjælpe med at dit eventyr bliver forlænget! 

Billeder

Mere information om turen

Reisetype: YOLO.
Du er kun ung en gang. Få mest muligt ud af det med vores Yolo ture. Turene er tempofyldte og pakket med spændende destinationer, der er velegnet til dig i alderen 18-39. 

Serviceniveau: Basic

 • Enkle og rene overnatningssteder og/eller gode campingpladser.
 • Offentlig transport og private biler og busser.
 • Mange frivillige aktivideter

Antal deltakere
Maks 16, gennemsnitlig 12.

Fysisk udfordring: Average
Nogle ture inkluderer let vandring, cykling, rafting eller kayaking udover almindelige gåture. 

Flere oplevelsesrejser i Asien

tjek ut andre spændende oplevelsesrejser i Asien!

Vietnam Experience

Oplevelsesture i Asien
Vietnam – 12 dage – Pris fra kr. 11.195,-
Med gyldne templer, turkisblåt vand, gule rismarker og farvet silke, er Vietnam en eksplosion af farver.

Annapurna Circuit Trek

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 8.850,-
13 heftige dage med aktiv vandring. Du kommer til at vandre gennem rododendronskove, isolerede landsbyer og bjerglandsbyer.

Kolkata to Goa by Rail

Oplevelsesture i Indien
Pris fra kr. 14.625,-
Tag toget gennem Indien og oplev højdepunkter som Taj Mahal, naturskønne Darjeeling, hellige Varanasi og kulturelle Rajasthan.

PADI Dykkerkursus – Thailand

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 3.295,-
Er livet ikke bedre under havoverfladen? Nu får du chancen for at finde ud af, om det er sandt.

Everest Base Camp Trek

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 8465,-
Everest er mere end bare et bjerg og trekket til base camp er mere end en almindelig vandretur. Du følger en rute, der af nogle, kaldes for «trinnene til himmelen».

Bangkok to Singapore on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 8465,-
Læn dig tilbage og nyd strande i verdensklasse i det sydlige Thailand, før du bliver afkølet i Cameron Highlands i Malaysia. På denne 2 ugers tur bliver du introduceret til tre forskellige og mangfoldige nationer – samt regionens tre mest levende og pulserende byer.

Vietnam on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 6150,-
Fra kaotiske Ho Chi Minh City til charmerende Hoi An, den kejserlige by Hue, pulserende Hanoi og den smukke Halong Bay, har denne tur noget for enhver smag.

Bangkok to Bali on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 17.320,-
Spis ris nudler i skæret fra gadelygterne i Bangkok, og gå rundt mellem rismarkerne og templerne i Java – dette storslåede eventyr rummer nogle af de bedste sider af Sydøstasien.

Crater Lake & Mount Bromo Adventure

Oplevelsesture i Asien
Pris per person fra kr. 4370,-
Hvis du har begrænset med tid og ønsker at opleve de spektakulære vulkaner på den østlige del af Java, er denne 3 dages oplevelsestur lige noget for dig.

Thai Island Hopping Adventure

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 4595,-
Fordyb dig i Bangkoks storbyslivsstil og oplev fantastiske strande på denne 14 dages oplevelsestur, som vil give dig en masse fede minder for livet. På turen fra Bangkok til Phuket, vil du komme til at se nogen af Thailands smukkeste øer, så som Koh Tao, Koh Phangan og Koh Phi Phi.

Cambodja & Vietnam on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 10.775,-
Start din tur i Thailands hovedstad, Bangkok, en by, der aldrig sover, og slut af i Vietnam og Hanois livlige gader. Tilføj Cambodja og du får en tur, der er pakket med eventyr, byer og hvide strande.

Cambodja on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 5385,-
Oplev det beundringsværdige syn af Angkor Wats ruiner og nyd det klare, turkise vand ved Sihanoukville. Nyd de mange skatte, Cambodja har at tilbyde på denne 10 dages tur fra Thailand via Cambodja til Vietnam.

Indien on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 8.300,-
Oplev charmen og mystikken i dette utrolige land. Fra monumenterne i Delhi til farverige områder i Rajasthan – oplev det bedste af det nordlige Indien på 3 uger.

Hong Kong til Beijing

Oplevelsesture i Asien
Pris: fra 8.640 kr
Du vil få mulighed for at nyde det ægte Kina på en unik samt en økonomisk overkommelig måde. Nyd komfortable, rene og sikre værelser på denne rejse, der tager dig gennem Kina i selskab med ligesindede.

Golden Triangle

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 4.615,-
Turen er for dig med begrænset tid til at besøge dette fantastiske land, men som stadig ønsker at få det vigtigste med dig.

Japan Unrivalled

Oplevelsesture i Japan
Pris fra kr. 28.940,-
Sig Konnichiwa til hjemlandet for sushien, samuraierne og saken. Dette er vorers nye hotte desnination…vidunderlige Japan!

Delhi to Kathmandu Adventure

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 7310,-
Indien og Nepal er to lande du bare må opleve, og denne tempofyldte 15 dages tur vil give dig en følelse af, at du lever hver dag til fulde.

Indochina Discovery

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 16.550,-
Oplev Indokinas hjerte og sjæl på denne rejse gennem 4 forskellige lande. Oplev Halong Bay med båd og cykl gennem Vang Vieng.

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Brug skemaet herunder eller tag direkte kontakt med en af vores rejsekonsulenter.

Vil du vide mer

Vil du vide mere om Manila to Boracay on a Shoestring?

Send os en forespørgsel, så tager vi kontakt til dig så hurtigt som mulig.

Sending

Steffen Gjødesen

Salgssupervisor

steffen@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 26

Jonas Albæk

Salgschef

jonas@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 21

Ohm Narasak Strobel

Rejsekonsulent

ohm@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 25

Nyhedsbrev fra STA Travel

Vær den første til at modtage kampagnetilbud og eventyrlige rejsetips fra hele verden.

close-link