Vælg en side

Udlejningsbil

Fordelen ved at have en udlejningsbil fremfor en autocamper er, at du slipper for at skulle køre rundt i en stor bil. 

Det kan være lettere at finde en parkeringsplads, men man skal samtidig selv stå for at finde overnatning. Når man er langt fra almindeligt befærdede veje, kan det være svært at finde et sted at sove, men det kan også være en spændende udfordring. At leje en bil er et godt alternativ for dig, som gerne vil køre rundt og opleve alt i dit eget tempo og samtidig gerne vil kunne forlade bilen efter en lang køretur. 

Hvis du vælger en standard personbil, kan du således bruge flere penge på overnatning undervejs på turen. Hvorfor ikke prøve de legendariske moteller i USA eller de små, hyggelige overnatningssteder på landet i Australien? 

Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningssteder i USA har en aldersgrænse på minimum 21 år, og at du yderligere skal betale ekstra for forsikringer, hvis du er under 25 år. STA Travel har med gode samarbejdspartnere fjernet ”young driver fee” på diverse biler. 

Se vores forslag til roadtrips

Roadtrip i Australien

Roadtrip i Australien

Se vores forslag til din næste roadtrip
For mange backpackere er den ultimative oplevelse at rejse gennem Australien på egen hånd.

læs mere
Roadtrip i New Zealand

Roadtrip i New Zealand

New Zealand har noget for enhver smag og den bedste måde at opleve landet på, er ved at køre rundt i egen bil, enten en udlejningsbil eller en autocamper.

læs mere
Roadtrip i USA og Canada

Roadtrip i USA og Canada

Nordamerika er den perfekte destination til roadtrips, og en oplevelse du aldrig vil glemme. Sammen med dine venner er det blot at beslutte, om I vil have en autocamper eller en udlejningsbil.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os