Vælg en side

Udlejningsbil

Fordelen ved at have en udlejningsbil fremfor en autocamper er, at du slipper for at skulle køre rundt i sådan en stor bil. 

Det kan være lettere at finde en parkeringsplads, men man skal samtidig selv stå for at finde overnatning. Når man er langt fra almindeligt befærdede veje, kan det være svært at finde et sted at sove, men det kan også være en spændende udfordring. At leje en bil er et godt alternativ for dig, som gerne vil køre rundt og opleve alt i dit eget tempo og samtidig gerne vil kunne forlade bilen efter en lang køretur. 

Hvis du vælger en simpel bil, kan du samtidig bruge flere penge på overnatning undervejs på turen. Hvorfor ikke prøve de legendariske moteller i USA eller de små og hyggelige overnatningssteder på landet i Australien? 

Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningssteder i USA har en aldersgrænse på minimum 21 år, og at du yderligere skal betale ekstra for forsikringer, hvis du er under 25 år. STA Travel har med gode samarbejdspartnere fjernet ”young driver fee” på diverse biler. 

Se vores forslag til roadtrips

Roadtrip i Australien

Se vores forslag til din næste roadtrip
For mange backpackere er det det ultimative at rejse gennem Australien på egen hånd.

Roadtrip i New Zealand

New Zealand har noget for enhver smag og den bedste måde at opleve landet på, er ved at køre rundt i egen bil, enten en udlejningsbil eller en autocamper.

Roadtrip i USA og Canada

Nordamerika er den perfekte destination til roadtrips, du aldrig vil glemme. Sammen med dine venner skal du bare beslutte, om I vil have en autocamper eller en udlejningsbil.

Få hjælp til rejsen


Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Brug skemaet herunder eller tag direkte kontakt med en af vores rejsekonsulenter.

Vil du vide mer

Vil du vide mere om Udlejningsbil?

Send os en forespørgsel, så tager vi kontakt til dig så hurtigt som mulig.

Sending

Steffen Gjødesen

Salgssupervisor

steffen@statravel.dk

Tlf. 86 20 45 26

Jonas Albæk

Salgschef

jonas@statravel.dk

Tlf. 86 20 45 21

Ohm Narasak Strobel

Rejsekonsulent

ohm@statravel.dk

Tlf. 86 20 45 25

Nyhedsbrev fra STA Travel

Vær den første til at modtage kampagnetilbud og eventyrlige rejsetips fra hele verden.

close-link