Vælg en side

Beach Bum

Jorden rundt rejse

Beach Bum

Jorden rundt rejse

København – Male (Maldiverne) – Colombo – Singapore // Bangkok – Manila // Puerto Princesa – Sydney – Nadi (Fiji) – Honolulu – Los Angeles // Fort Lauderdale – København

Dette er turen for dig, som elsker sol og strand, en ægte Beach Bum. Hvide strande og krystalklart vand finder du på alle af disse destinationer. Oplev de bedste steder for blandt andet dykning og snorkling.

Pris fra kr. 18.195,-

Anbefalet rejsetid: 4-6 måneder
// = Rejse på egen hånd

Prisen inkluderer skatter og afgifter. Disse billetter gælder kun for studerende, og unge under 26 år. Hvis du ikke er nogle af delene kan vi give dig et prisforslag eller skræddersy efter dine ønsker. Vær opmærksom på, at prisen kan variere efter sæson og tilgængelighed.

Kort

De lyse strækninger indikerer at man rejser på egen hånd.

Anbefalede oplevelser

Denne jorden rundt rejse giver mulighed for mange oplevelser undervejs. Her er nogle af vores bedste anbefalinger, som passer ind i denne rejserute.

Indochina Discovery

Oplev Indokinas hjerte og sjæl på denne rejse gennem 4 forskellige lande. Oplev Halong Bay med båd og cykl gennem Vang Vieng. Tag med gennem hektiske byer og mærk det pulserende natteliv.

Coconut Cruiser - Fiji

Udforsk nogle af de mest fantastiske steder, Fiji har at tilbyde. Tag blandt andet en tur til Den Blå Lagune, der lagde navn og omgivelser til den berømte film med Brooke Shields.

California & Vegas Ways

Har du ikke kørekort, men ønsker du stadig at opleve USA’s vestkyst på egen hånd? Så skal du tage et nærmere kig på dette buspas.

Cultural Sri Lanka

Oplev flotte farver, mangfoldelige kulturer og svajende palmer på denne oplevelsestur fra Negombo til Colombo.

Manila to Boracay on a Shoestring

Næste gang du skal på eventyr, så vælg noget, der er anderledes. Meget anderledes! Disse ti dage på den nordlige halvdel af Filippinerne vil give dig oplevelser for livet.

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Brug skemaet herunder eller tag direkte kontakt med en af vores rejsekonsulenter.

Vil du vide mer

Vil du vide mere om Beach Bum?

Send os en forespørgsel, så tager vi kontakt til dig så hurtigt som mulig.

Sending

Steffen Gjødesen

Salgssupervisor
steffen@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 26

Jonas Albæk

Salgschef
jonas@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 21

Ohm Narasak Strobel

Rejsekonsulent
ohm@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 25

Flere jorden rundt rejser

Tjek andre spændende jorden rundt rejser!

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Nyhedsbrev fra STA Travel

Vær den første til at modtage kampagnetilbud og eventyrlige rejsetips fra hele verden.

close-link