Vælg en side

Top 10 oplevelser på en jorden rundt-rejse

Inspiration og rejsetips

Er du klar på en spændende jorden rundt rejse? Her kommer listen over det, vi mener du ikke må gå glip af.

1. Faldskærmsudspring i New Zealand

Forestil dig et lille fly der venter på at tage dig med op til 3.600 meters højde for, at du så skal hoppe ud i frit fald. Det er virkelig en unik oplevelse i fantastiske omgivelser som du ikke må gå glip af.

Se oplevelsesture i New Zealand

2. Food on foot tour in Hanoi

Ude efter et autentisk vietnamesisk måltid? En guide vil tage dig med rundt i Hanoi for at lede efter de bedste råvarer, før du selv tilbereder maden og nyder et herligt måltid sammen med dine medrejsende.

Se oplevelsesture i Vietnam

3. Ø-hopping i Fiji

Hvem drømmer ikke om at lægge billeder op på Instagram fra en drømmedestination som Fiji. Kombiner flere øer, så du kan få lidt af hvert i form af alt fra øer med festglade backpackere til fredelige og uspolerede paradisstrande.

Læs mere om ø-hopping i Fiji

4. Test bølgerne i Australien

Australien er kendt for sin surferkultur, så det ville være en skam at forlade dette land uden at have kastet dig ud i bølgen blå mindst en gang. Besøg samtidig hippiebyen Byron Bay.

 

Meld dig på et surferkursus

5. Lev som en lokal ved Titicacasøen

Dette er homestay på den fedeste måde. Vågn op nær Titicacasøen og spis dine måltider med Taquileños. Titicacasøen er den sø, der er den højst beliggende i verden med hele 3.800 meter over havet.

Klik her for at se vores oplevelsesture i Sydamerika

6. Frivilligt arbejde med dyr i Sydafrika

Du vil gerne rejse, men ønsker samtidigt at udvide dit CV? Hvorfor ikke bruge nogle uger på frivilligt arbejde, hvor du får chancen for at komme de majestætiske kattedyr nærmere.

Læs mere om frivilligt arbejde med dyr

7. Elastikspring mellem Zambia og Zimbabwe

Glem Victoria vandfaldene og test i stedet dine nerver ved at hoppe ud fra broen mellem de to lande. Med en højde på 111 meter og med udsigt over Zambezi-floden er dette en fantastisk oplevelse for en adrenalinjunkie.

Klik her for at se vores oplevelsesture i Afrika

8. Lær at danse tango i Buenos Aires

Ved solnedgang bliver Buenos Aires gader fyldt med folk, der danser tango til velkendte rytmer. Så hvorfor ikke joine dem?

Lær tango og spansk i Argentina

9. Dykning ved Great Barrier Reef

Nemo venter på dig! Great Barrier Reef strækker sig 2000 km ud for Australiens østkyst, så du har mange steder, hvorfra du kan tage turen. Hvorfor ikke også tage på en sejltur i selvsamme unikke omgivelser med mulighed for at overnatte på en sejlbåd?

Tag dykkercertifikat på Great Barrier Reef

10. Roadtrip i USA

Her er der mange legendariske veje, såsom Highway 1, Route 66 og 7 Mile Bridge (Florida). Lej en autocamper og bo i den, når du kører landet rundt, eller lej en bil og hold ind på diverse moteller og lignende undervejs.

Læs mere om roadtrip i USA

Flere inspirationsartikler