Vælg en side

Gruppereiser

Grupperejser

Drømmer du om at rejse ud i verden på eventyr?

Rejs sammen med andre backpackere og få nogle at dele oplevelserne med. Uanset om du mangler nogen at rejse sammen med, eller I er en flok, der ønsker at rejse sammen med endnu flere, er gruppeture en fed måde at se verden på.

Surfing, rafting, sejlads, safari, bungee jump osv…forestil dig at sidde rundt om bålet om aftenen, eller i baren og snakke om dagens oplevelser. Få venner for livet og del sekunderne med dem, inden du tager springet ud fra klippen eller flyet. Fyldt op med adrenalin, vil I have masser at snakke om resten af dagen.

På grupperejser kommer du til at opleve områder, der ligger udenfor de sædvanlige turistruter. Vi bruger lokale guider, der kender til den hemmelige sti op til The Lost City, den bedste surferstrand, der blot ligger lige rundt om hjørnet, men langt nok væk til at børnefamilierne ikke kommer dér, den bedste burgerbar og mange andre små detaljer. 

Strikkhopp i New Zealand. Foto: Aj Hackett

Vores grupperejser

Vi har ingen planlagte danske grupperejser i øjeblikket, men vi har et stort udvalg af oplevelsesrejser, hvor du møder andre rejsende fra hele verden.

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os