Vælg en side

Hartees Animal Sanctuaries

Frivilligt arbejde med dyr

Hartees Animal Sanctuaries

Frivilligt arbejde med dyr i Sydafrika

Disse frivillige programmer omfatter arbejde med vilde, reddede og rehabiliterede dyr for at forbedre deres leve- og miljøvilkår.

Hensigten med dette projekt er at observere behovene og forbedre vilkårene for de forskellige dyrearter, der lever her. De frivillige vil få mulighed for at være i kontakt med nogle af dyrene, vi støder på, naturligvis under tilsyn og på en respektfuld måde.

Rejsefakta

14 dage – fra kr. 7.495,-

Projektdetaljer

 • Projektet starter: Hver søndag
 • Sted: Hartbeespoort, Johannesburg
 • Minimumsvarighed: 2 uger
 • 2 dages orientering i Johannesburg (alle vores JNB bevaringsprojekter inkluderer en 2 dages orientering, før man ankommer til arbejdspladsen). Fredag-lørdag er der orientering i Johannesburg, før du vil blive transporteret til projektet om søndagen. Afrejse fra projektet vil ligeledes være en søndag.

Krav til frivillige

 • CV
 • Grundlæggende engelskfærdigheder
 • Kopi af flybilletten hjem
 • Standard fysik

Højdepunkter

 • Muligheden for at lære mere om dyrene gennem projekterne
 • Lære at fange og slippe gribbe fri
 • Interaktion med elefanter, aber og mange andre dyrearter
 • Arbejde på et reservat for vilde dyr
 • At gøre en positiv forskel
 • Udvikle dig selv og dine stærke sider og tilegne dig vigtig livserfaring

Hvad er Inkluderet?

 • Transport fra projekt til Johannesburg
 • Alle måltider
 • Overnatning
 • 24 timers tilgængelig støtte og vejledning
 • Donation til projektet
 • Interaktion med vilde dyr (Elefanter, aber, gribbe, løver)

Overnatning

Overnatning foregår i et reservat i Hartebeespoort. Huset, de frivillige bor i, har flere værelser med flere forskellige faciliteter, og alle selvbetjeningsfaciliteter medfølger.

Måltider

Giv os venligst besked under bookingen, hvis du har specielle madvaner eller allergier. Alle måltider bliver ordnet i løbet af ugen. Kontinental morgenmad med frisk frugt, frokost på stedet og et velsmagende og stort aftensmåltid er inkluderet. Der vil være løbende ture til byen, hvor du har mulighed for at købe mad, og hvad du ellers har brug for under dit ophold.

Billeder

Lær mere om elefanter på elefantprojektet.

Oppgaver

Opdrætningscenter for geparder og vilde hunde

Centrets mission er at sikre fremtiden for geparder, vilde hunde og andre vilde dyr. Det er lykkes dem at avle over 800 geparder, vilde hunde, hyæner, servalkatte og flere andre truede dyr. De frivillige vil være involveret i den daglige drift af parken, hvor de arbejder med geparder, vildhunde og andre dyrearter. Arbejdsopgaverne kan variere mellem alt fra forberedelse af mad, fjerne uønsket ukrudt eller reparere hegn. Det er virkelig en fantastisk oplevelse at få muligheden for at arbejde med disse majestætiske dyr i en hel uge!

Abeprojektet 

Aber er under en konstant trussel. De bliver jaget som bytte eller fanget som kæledyr for derefter at blive ulovligt eksporteret til steder rundt omkring i verden. Aber, der bliver holdt som kæledyr og derefter er uønskede, bliver måske reddet, men bliver så sluppet ud i en skov med vandfald og floder. Det er utrolig vigtigt at skabe et trygt miljø, hvor aberne kan blive rehabiliteret, og hvor professionelle frivillige kan tage vare på dem. Vores program i dette reservat vil starte med en introduktion om reservatet, abernes historie, og hvordan man kan gøre en positiv forskel. Opgaverne omfatter assistance til de ansatte i den daglige drift af reservatet, hvor fodring, adfærdsobservation og generel vedligeholdelse af parken er blandt nogle af de vigtige opgaver.

Fugleprojektet

Dette projekt fokuserer på at forstærke kundskaberne, bevidstheden og innovationen for bevaringen af de afrikanske gribbe. I dag bliver gribbene nedslagtet af mennesker. De møder udfordringer som forgiftning, færre muligheder for at få mad samt eksponering af giftstoffer gennem dyremedicin. Dette er bare nogle af de udfordringer, fuglene står overfor. Vores program i dette reservat vil starte med en introduktion om reservatet, fuglenes historie, og hvordan man kan gøre en positiv forskel. Opgaverne, der forventes af de frivillige, vil omfatte assistance til de ansatte af reservatets daglige drift, hvor fodring, håndtering af gribbene under tilsyn, samt generel vedligeholdelse af parken er vigtige faktorer.

Elefantprojektet

Elefantprojektet, vi samarbejder med, passer på forældreløse og redede dyr, tilbyder et trygt miljø for unge elefanter, der trænger til et midlertidigt hjem, samt tilbyder et sted, hvor elefantarten Amarula kan opholde sig. Dette elefantreservat startede i 1999 og havde hovedfokus på bevaring, og at slippe elefanterne fri igen i et miljø, hvor de har mulighed for at blive mere uafhængige, når de er blevet ældre. Vores frivillige program starter med en introduktion til reservatet, elefanternes historie og hvordan man kan gøre en forskel på en positiv måde. Opgaverne vil indebære assistance til de ansatte i den daglige drift hvor vask, børstning og fodring af elefanterne er vigtigt. I vil også gennemføre generel vedligeholdelse af reservatet samt arbejde med projekter, der vil forbedre elefanternes levevilkår. Dette vil sikre et trygt og lærerigt miljø, der vil oplyse befolkningen og skabe bevidsthed om elefanterne og deres vanskelige situation.

Aktiviteter

Tandem Paragliding
Kan arrangeres, hvis det ønskes. Vær opmærksom på, at denne aktivitet afhænger af vejret. Fra kr. 575,-pr. person.

Kørsel på firehjulede Quadbikes og Ziplining
Hu-hej, hvor det går! Denne aktivitet er absolut en oplevelse værd. Fra kr. 5500,- pr. person.

Pilansberg
Pilansberg reservatet ligger i North West Province i Sydafrika vest for Pretoria. Den huser «the Big 5» sammen med en overflod af flora og fauna. Dette sydafrikanske reservat er alle vildtentusiasters store drøm. Fra kr. 525,- pr. person.

Sun City
«Africa’s kingdom of pleasure» dette er et vaskeægte luksus casino og resort, beliggende i North West Province i Sydafrika. Det ligger mellem Elands River og Pilansberg cirka to timers kørsel fra Johannesburg nær Rustenburg. Her er der et væld af aktiviteter at give sig til! Fra kr. 700,- pr. person.

 

Dronfield Nature Reserve
Kan findes langs N12, når man forlader Kimberley i nærheden af Kamfers Dam.

Indkøbscentre
Findes flere steder i byen.

Ghost tour
Kimberleys spøgelsesture er kendte for deres mange forskellige genfærd. Mange af dem hjemsøger nogle af de mest historiske huse og monumenter, mens et enkelt ensomt skotsk genfærd spiller sækkepibe under den oplyste måne ved midnatstid. .

Rafting på floder
Spørg efter pris.

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Brug skemaet herunder eller tag direkte kontakt med en af vores rejsekonsulenter.

Vil du vide mer

Vil du vide mere om Hartees Animal Sanctuaries?

Send os en forespørgsel, så tager vi kontakt til dig så hurtigt som mulig.

Sending

Steffen Gjødesen

Salgssupervisor
steffen@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 26

Jonas Albæk

Salgschef
jonas@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 21

Ohm Narasak Strobel

Rejsekonsulent
ohm@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 25

Andet frivilligt arbejde

Tjek andre spændende frivillighedsprojekter over hele verden!

Engelsklærer på Bali

Frivilligt arbejde med børn
Pris fra kr. 13.995,-
Undervis lokalbefolkningen i engelsk, og styrk børns færdigheder i det engelske talesprog.

læs mere

Great White Sharks volunteering

Frivilligt arbejde med dyr
7 dage fra kr. 10.295,-
Arbejd i et unikt maritimt miljø på Afrikas sydspids. Projektet har base i Gansbaai, der er verdens bedste beliggenhed for observationer af Great Whites.

læs mere

Wild Cat Kimberley

Frivilligt arbejde med dyr
14 dage fra kr. 8995,-
Felidae Centre ligger på grænsen mellem Free State og Northern Cape og er hjem til en overflod af store og små afrikanske kattedyr som løver, geparder og leoparder.

læs mere

Engelsklærer i Argentina

Frivilligt arbejde med børn
Pris 14 dage fra kr. 14.195,-
Del dine engelskkundskaber med lokalbefolkningen i dette projekt i Buenos Aires. Mange af børnehaverne, skolerne og de lokale samfund overlever primært på grund af de frivilliges indsats.

læs mere

Idrætslærer i Sydafrika

Frivilligt arbejde med børn
Pris fra kr. 18.975,-
Dette projekt hjælper skoler, der mangler ressourcer til at kunne tilbyde studerende forskellige sportsaktiviteter.

læs mere

Children & Schools program på Fiji

Frivilligt arbejde med børn
Pris fra kr. 24.995,-
I dette projekt vil du arbejde sammen med fuldtidsansatte lærere og hjælpe de lokale skolebørn med deres uddannelse samt andre aktiviteter.

læs mere