Vælg en side

School & Educare Assistance Project

Frivilligt arbejde med bØrn

School & Educare Assistance Project

Frivilligt arbejde med børn

I dette projekt bliver man som frivillig lokaliseret på skoler, beliggende i dårligt stillede lokalsamfund. Det er ikke nødvendigt at have tidligere erfaring, og som frivillig får man glæden af at se børnene lære, samtidig med, at man hjælper dem gennem processen.

Du vil få tildelt en klasse, hvor du skal hjælpe læreren med de daglige gøremål samt gennemføre uafhængige arbejdsopgaver. Efter skoletid vil de frivillige være involveret i eftermiddagsaktiviteter eller andre programmer i landsbyerne.

Rejsefakta

14 dage fra kr. 4.350,-

Projektdetaljer

 • Projektet starter: Hver søndag (evt. fredag inkl. 3 dages orientering i Cape Town)
 • Sted: Blaauwberg/Table View, Cape Town
 • Minimums varighed: 2 uger (17 nætter inkl. orientering i Cape Town)

Krav til frivillige

 • CV
 • Ren straffeattest
 • Kopi af flybilletten hjem
 • Middel/øvet engelskkundskaber

Højdepunkter

   • Arbejde på en skole eller i et Educarecenter under tilsyn af en lærer eller en frivillig koordinator.
   • Give lektioner og administrere en klasse
   • Skabe relationer med børnene i klassen og følge deres udvikling.
   • Lære om den sydafrikanske kultur samt danne sociale bånd for resten af livet.

En gennemsnitlig arbejdsdag
Frivillige arbejder 3 – 5 dage i ugen, mellem mandag og fredag.

   • Arbejdstiden på skolen eller på Educarecenteret er mellem 08.00 og 14.00, eller 09.00 og 12.00.
   • Efter skole kan du sammen med børnene gennemføre aktivideter efter dit eget ønske eller besøge et af vores andre projekter

Opgaver

   • Individuel assistance
   • Undervise både elever og lærere
   • Stå for aktivitetsdage og sportsprogrammer
   • Lære IT-færdigheder fra dig
   • Lære børn om HIV, narkotika osv.
   • Hjælpe til på skolen
   • Med de kundskaber, du tilegner dig, vil du også kunne hjælpe til på ture og dele dine erfaringer med andre frivillige.

>
Hvad er inkluderet?
Frivilligt arbejde 3 – 5 dage i ugen, mellem mandag og fredag..

   • Transport fra lufthavnen
   • 3 dages orientering i Cape Town
   • Overnatning i området
   • 24 timers tilgængelig støtte og vejledning
   • Donation til projektet
   • Ugentlige sociale arrangementer
   • Hop on/Hop off bustur
   • Bevis på gennemført arbejde

Overnatning
I de frivilliges huse sover man 2-4 personer i et værelse inkl. evt. tilknyttede medarbejdere. Der er swimmingpool og køkken til fri benyttelse, og der er gåafstand til stranden, butikker og busterminaler mm. Overnatningsforholdene vil afhænge af tilgængeligheden. I højsæsonen kan det ske, at du bliver placeret på en 10 mands sovesal, indtil husene for de frivillige er tilgængelige.

Måltider
Frivillige arbejder 3 – 5 dage i ugen, mellem mandag og fredag.

   • Til morgenmad vil du få et solidt og nærringsrigt måltid (frugt, yoghurt, toast). Til frokost er der sandwich, pålæg, ost, salat og frugt. Til aftensmad får du et varmt, stort måltid bestående af kød og grøntsager.
   • Te og kaffe vil være tilgængeligt hele dagen.
   • Det anbefales, at du medbringer ekstra penge til at købe snacks, sodavand og andre ting mellem måltiderne i tilfælde af, at maden ikke skulle falde i din smag.
   • Et køleskab er også tilgængeligt til at opbevare egen mad og drikke.

Aktiviteter

Cape Town, moderbyen for de lokale, men også for alle andre i verden! Gå endelig ikke glip af det, der sker her. Tag med på en af de mange aktiviteter, der tilbydes i og omkring Cape Town.

Surferlektioner 
En hel dag med surfing på de hvide strande ved Blouberg eller Muizenberg

Kitesurfing lektion 
Den ultimative aktivitet. Lær at cruise på tværs af vandet. Lektionerne er 4-6 timer lange, fra 10.00 til 14.00 eller fra 10.00 til 16.00. Inkluderet: Bræt, kites, seler, våddragt, hjelm og alt andet sikkerhedsudstyr.

Windsurfing lektion
Rejs til Rietvlei, hvor en kvalificeret instruktør vil lære dig at vindsurfe.

Cape Point Tur
Følg den smukke kystvej ved Cape Peninsula til Cape Point, hvor du kan gå eller cykle gennem naturreservatet. Oplev Cape Town fra sin bedste side. Inkluderet: transport og indgang til naturreservatet.

Vinudflugt
Gå gennem smukke landskaber på disse vingårde. Stop forskellige steder for at smage og værdsætte den naturlige skønhed og de historiske attraktioner i regionen.

Sandboarding (Hel dag)
Lær at sandboarde i et trygt og sjovt miljø. Du vil få adgang til godt udstyr og erfarne guider.

Landsbytur
Udforsk det kulturelle og historiske aspekt af landsbyerne. Mød de lokale, besøg en créche og drik en hjemmebrygget øl. Dette er et must for alle dem, der gerne vil have et autentisk perspektiv på det sydafrikanske liv.

Landsbytur og Robben Island
Efter du har tilbragt morgenen i den lokale landsby, kan du tage færgen fra Mandela Gateway ved V&A Waterfront til Robben Island. Eks-fanger guider turene og genfortæller deres oplevelser fra tiden, hvor de sad fængslet på øen.

Kloofing (cliffjumping)
En dag med ekstreme oplevelser. Tag en vandretur gennem Kamikaze Canyon. Hvis du er modig nok, kan du hoppe 3-22 meter ned fra den høje klippe og lande direkte i det krystalklare vand. Du kan også rappelle ned ad en 65 meter høj klippe.

Kørsel på firhjulede Quadbikes 
Efter en hurtig introduktion kan du komme med på en guidet tur gennem stier, veje og baner.

Rappelling Table Mountain
Rapell ned ad verdens højeste kommercielle rappellingspot på 112 meter. Nyd den fantastiske udsigt over Cape Town og Atlanterhavet.

Vandretur i Cape Town
Denne 3 timers lange guidede vandretur tager dig gennem centrum og fokuserer på Cape Towns historie fra dagene, hvor hollænderne slog sig ned her, til apartheidårene og frem til i dag. Du vil passere milepæle som Castle Of Good Hope, The District Six Museum og Companys Gardens.

Hajekskursion 
Stå ansigt til ansigt med hvidhajen i dens naturlige habitat. Det erfarne og specialiserede crew i Gansbaai vil tage dig med til ”Shark Alley”, det bedste sted at dykke i bur.

Faldskærmsudspring 
Vær med på et tandemspring eller tag timer og lav et udspring på egen hånd. Gennem den 20 minutters lange flyvetur vil du få en fantastisk udsigt over West Coast, Cape Town, Robben Island og Table Mountain. Derefter er det bare et hoppe ud af flyet og nyde den hæsblæsende tur ned mod jorden igen.

Paragliding
Tag et kursus eller book en paraglidingtur, hvor du svæver højt over det fantastiske landskab. Det er ikke nødvendigt at have tidligere erfaring, hvis du skal lave tandemspringet på 15-25 minutter fra Lions Head, Signal Hill eller Sir Lowrys Pass.

Big 5 Safari
Spot Sydafrikas Big 5 i deres naturlige habitat. Vi starter med frokost, før vi gennemfører en safari i det firestjernede private naturreservat. Senere vil der være en picnic i parken. Parken er malariafri og tilbyder et stort udvalg af overnatningsmuligheder og guidede ture.

Vi støtter eller driver følgende skoler og educare-centre:

Sarah’s Créche
To børnehaver i en landsby, hvor børnene taler Xhosa. Alderen varierer fra 1-5 år. Klasseværelset er to containere, der huser mellem 50 og 100 børn. Det primære fokus er at lære børnene grundlæggende engelskkundskaber ved hjælp af spil og leg.

Babe’s Créche
Dette er en børnehave for 50 børn, som taler Xhosa i aldersgruppen 1-5 år. Den er lokaliseret i Du Noon landsbyen, og har fokus på udvikling af engelsk samt forberedelser til dem, der skal starte i skole.

Wings Of Hope
Wings Of Hope ligger i landsbyen Du Noon og består af farverige bygninger, som omkranser et stort legeområde. Området skaber et venligt og trygt læringsmiljø for børnene. Hver dag får børnene undervisning, leger og spiser god mad.

Precile’s Créche

Dette er en lille børnehave for 15-20 børn, som taler Xhosa. Den ligger i et lille skur i Da Noon. Fokus i børnehaven er tidlig udvikling og forberedelser til skolestart.

 

TLC Wolverivier Educare
Dette er en meget lille klasse på 4-8 børn, der taler Afrikaans. Educarecentret ligger i den lokale landsby. Klassen fokuserer på at udvikle børnene tidligt og forberede dem til skolen.

ACVV Educare
Børnene bliver fragtet til centeret fra de omkringliggende landsbyer for at udvikle sig mod videre skolegang. Der er omkring 30-60 børn på skolen. Aldersgruppen er mellem 3 og 6 år.

Vissershok School
En Afrikaans skole beliggende på en gård, hvor børn fra den lokale landsby bliver oplært fra 1. til 7. klasse. Klasserne har mellem 40 og 60 børn. Frivillige assisterer i undervisningen ved at støtte og hjælpe det individuelle barn.

Mere information

Vi i STA Travel Danmark er opmærksomme på de forskellige synspunkter, der eksisterer i forbindelse med frivilligt arbejde og børn.

Mange ønsker at bidrage til at hjælpe børn, som har mistet alt, og mange børnehjem i de fattigste lande er drevet af frivillige og idealister. De gør et fantastisk stykke arbejde og giver børn en mulighed for at vokse op under nogenlunde trygge forhold.

Samtidig hævder mange, at det er problematisk for børn konstant at skulle knytte sig til nye personer, som så forsvinder igen efter nogle få uger, og dette er jo ikke vanskeligt at forstå.

Derfor har vi valgt nogle projekter ud, hvor arbejdet ikke er på børnehjem, men hvor man bidrager til uddannelse i sprog og idræt i lokalområder, hvor retten til uddannelse ikke er en selvfølge.

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Brug skemaet herunder eller tag direkte kontakt med en af vores rejsekonsulenter.

Vil du vide mer

Vil du vide mere om School & Educare Assistance Project?

Send os en forespørgsel, så tager vi kontakt til dig så hurtigt som mulig.

Sending

Steffen Gjødesen

Salgssupervisor
steffen@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 26

Jonas Albæk

Salgschef
jonas@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 21

Ohm Narasak Strobel

Rejsekonsulent
ohm@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 25

Andet frivilligt arbejde

Tjek andre spændende frivillighedsprojekter over hele verden!

Hartees Animal Sanctuaries

Frivilligt arbejde med dyr
14 dage – fra kr. 7.495,-
Disse frivillige programmer omfatter arbejde med vilde, reddede og rehabiliterede dyr for at forbedre deres leve- og miljøvilkår.

læs mere

Children & Schools program på Fiji

Frivilligt arbejde med børn
Pris fra kr. 24.995,-
I dette projekt vil du arbejde sammen med fuldtidsansatte lærere og hjælpe de lokale skolebørn med deres uddannelse samt andre aktiviteter.

læs mere

Engelsklærer på Bali

Frivilligt arbejde med børn
Pris fra kr. 13.995,-
Undervis lokalbefolkningen i engelsk, og styrk børns færdigheder i det engelske talesprog.

læs mere

Great White Sharks volunteering

Frivilligt arbejde med dyr
7 dage fra kr. 10.295,-
Arbejd i et unikt maritimt miljø på Afrikas sydspids. Projektet har base i Gansbaai, der er verdens bedste beliggenhed for observationer af Great Whites.

læs mere

Wild Cat Kimberley

Frivilligt arbejde med dyr
14 dage fra kr. 8995,-
Felidae Centre ligger på grænsen mellem Free State og Northern Cape og er hjem til en overflod af store og små afrikanske kattedyr som løver, geparder og leoparder.

læs mere

Engelsklærer i Argentina

Frivilligt arbejde med børn
Pris 14 dage fra kr. 14.195,-
Del dine engelskkundskaber med lokalbefolkningen i dette projekt i Buenos Aires. Mange af børnehaverne, skolerne og de lokale samfund overlever primært på grund af de frivilliges indsats.

læs mere

Idrætslærer i Sydafrika

Frivilligt arbejde med børn
Pris fra kr. 18.975,-
Dette projekt hjælper skoler, der mangler ressourcer til at kunne tilbyde studerende forskellige sportsaktiviteter.

læs mere