Vælg en side

Frivilligt arbejde med dyr

Frivilligt arbejde

Frivilligt arbejde med dyr

STA Travel kan tilbyde frivilligt arbejde over hele verden.

Foruden projekterne nedenfor samarbejder vi med organisationer i blandt andet Mexico, Belize, Namibia, Australien, Laos, Zimbabwe, Seychellerne og New Zealand.

Tjek vores brochure nederst på denne side, for mere inspiration og information om vores projekter, der omfatter frivilligt arbejde med dyr og børn.

 

Vores projekter

Klik her for at læse mere om vores frivillighedsprojekter med dyr

African Pride Project

African Pride Project

African Pride sørger for et beskyttet reservat til store kattedyr født i fangenskab. Hovedformålet er at være en uddannelsesplatform for dyrevelfærd.

læs mere
Shark Conservation Project

Shark Conservation Project

Arbejd i et unikt maritimt miljø på Afrikas sydspids. Projektet har base i Gansbaai, der er verdens bedste beliggenhed for observationer af hajer.

læs mere
Wild Cat Kimberley

Wild Cat Kimberley

Felidae Centre ligger på grænsen mellem Free State og Northern Cape og er hjem til en overflod af store og små afrikanske kattedyr som løver, geparder og leoparder.

læs mere

tjek vores katalog om frivilligt arbejde

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os