Vælg en side

Frivilligt arbejde med børn

Frivilligt arbejde

Frivilligt arbejde med børn

Giv lokale børn håb om en bedre fremtid.

Ved at arbejde som frivillig på et af vores børneprojekter, kan du videregive viden og færdigheder, som kan bidrage til at hjælpe børn ud af fattigdom og give dem håb om en bedre fremtid.

Foruden de projekter, der er nævnt nedenfor, samarbejder vi med organisationer i blandt andet Mexico, Belize, Namibia, Vanuatu, Australien, Laos, Zimbabwe, Seychellerne, og New Zealand.

Tjek vores brochurer nederst på denne side, for mere inspiration og information om vores projekter, der omfatter frivilligt arbejde med dyr og børn.

I STA Travel er vi opmærksomme på de mange forskellige synspunkter, der findes, når det omhandler frivilligt arbejde med børn.

Mange vil gerne bidrage til at hjælpe børn, som har mistet alt, og mange børnehjem, i verdens fattigste lande, er drevet af frivillige. De gør et fantastisk stykke arbejde og de giver barnet en mulighed for at vokse op under nogenlunde trygge forhold. 

Samtidig hævder mange, at det er skadeligt for et barn at knytte sig til nye personer, der atter forsvinder efter nogle få uger, og dette har vi stor forståelse for.

Af denne årsag har vi udvalgt nogle projekter, hvor arbejdet ikke foregår på børnehjem, men hvor man bidrager til uddannelse i sprog og idræt i de områder, hvor retten til uddannelse ikke er en selvfølge. 

Vores projekter 

Klik her for at læse mere om vores frivillighedsprojekter med børn. 

Sport & Youth Development Project

Sport & Youth Development Project

Projektet giver børn fra fattige samfund muligheden at lære om samarbejde, disciplin og struktur, noget som vil give selvtillid til at følge sine egne drømme og talenter.

læs mere
Skills Development Project

Skills Development Project

Projektet giver mulighed for at personer som arbejder frivilligt kan lære børn og voksne i lokalsamfundet om forskellige færdigheder og kundskaber.

læs mere
Adventure Club Project

Adventure Club Project

Dette projekt er en fantastisk måde at skaffe sig erfaring med både at arbejde med børn og ved at arbejde i team med andre frivillige.

læs mere
Teach English in Argentina

Teach English in Argentina

Del dine engelskkundskaber med lokalbefolkningen i dette projekt i Buenos Aires. Mange af børnehaverne, skolerne og de lokale samfund overlever primært på grund af de frivilliges indsats.

læs mere

tjek vores katalog om frivilligt arbejde

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os