Vælg en side

Billige fly over hele verden

Flybilletter

STA Travel har billige fly over hele verden og hjælper dig med at få mest mulig ud af rejsen. Du kan eksempelvis opleve to lande for et lands pris, eller få et gratis stop på vejen til din destination.

Er du student, ung under 30 år eller lærer, kan vi tilbyde ekstra gode priser og endda større fleksibilitet.

Unikke studiepriser

Vi i STA Travel er stolte af vores ekspertise i at hjælpe studerende med rejsen til og fra studiested.

Har du planer om at pakke dine ting og opleve livet på campus et eller andet sted i verden? STA Travel er der for at hjælpe dig med hvert et skridt på vejen!

Vi samarbejder med flyselskaber, der tilbyder specialpriser for studerende, og mange af dem giver eksklusive priser til STA Travel. Med fleksible billetter og gyldighed på 12 måneder kan du gøre hvad som helst i dit eget tempo.

Kontakt os for mere info

Unikke flypriser

Vi i STA Travel er stolte af at kunne tilbyde de billigste og bedste flybilletter til store dele af verden.

Vi samarbejder med flyselskaber, der tilbyder specialpriser for studerende, unge under 30 år og lærere. Mange af dem er eksklusive for STA Travel, og med fuld fleksibilitet samt gyldighed på 12 måneder kan du gøre hvad som helst –  du bestemmer selv din drømmerejse!

Vi kan hjælpe dig til at få mest muligt ud af rejsen, om det er en simpel t/r billet eller en større jorden rundt rejse. Du kan for eksempel opleve fem lande til et lands pris!

Kontakt os for at få mere at vide

Flybilletter for alle

STA Travel har ikke blot billige flypriser til unge, studerende og lærere. Alle har mulighed for at rejse til store dele af verden med vores eksklusive STA-priser.

Hvorfor gør vi dette? Jamen, det handler vel om at være det mest konkurrencedygtige og opfindsomme rejsebureau i landet. Dette betyder at selv bedsteforældre kan rejse verden rundt uden at skulle betale det dobbelte. Vi tilbyder de samme betingelser i forhold til fleksibilitet, og 12 måneders gyldighed.

Her er nogle eksempler på destinationer og flyruter hvor vi tilbyder STA-priser for ALLE:

Madrid – Bogota
Quito – Mexico
Buenos Aires – Miami
Cairns – Tokyo
Singapore – Cairns – Bali
Auckland – Singapore
Nairobi – Bangkok
Kuala Lumpur – Paris
Istanbul – Dubai
Delhi – Manila

Kontakt os for mere information

Ændring af flybilletter

Som erfarne rejsende ved vi at planer kan ændres.

Måske har du fundet et paradis og ønsker at blive længere, eller du har mødt nye venner som du vil rejse videre sammen med. Uanset årsagen, kan de fleste flybilletter ændres så du får mest mulig ud af turen.

Ændring kan udføres både før og efter afrejse fra Danmark, mod gebyrer som er lavere end hos andre. Men ikke alle billetter kan ændres, og nogle ændringer skal ske direkte til flyselskabet. Kontakt os eller det lokale kontor for flyselskabet i det land, du befinder dig.

Der tages forbehold for mulighed for ændring af din flybillettype, samt tilgængelighed og eventuelle afgifter.

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os