Vælg en side

Autocamper

Dette er alternativet til dig, der gerne vil have friheden til at rejse hvor du vil, og når du vil. Du kan enten planlægge hele rejseruten på forhånd, eller du kan være spontan og tage det hele, som det kommer. 

Hvem vil ikke gerne kunne vågne op på stranden, tage en morgendukkert og lidt morgenmad, før du pakker autocamperen sammen og kører videre til den næste spændende destination? Finder du et sted, du virkelig bliver vild med, hvorfor så ikke blive en ekstra dag eller to?

Det er vigtigt at kunne slappe af og bare nyde turen. Afsæt gerne lidt ekstra tid, så du kan udforske alle de små perler på vejen mellem to storbyer.

Med en autocamper kan du (næsten) parkere og bo hvor som helst. Du vælger selv, om du vil parkere og betale for pladsen i en ”all inclusive” autocamperpark, eller om du i stedet vil parkere gratis og leve mere simpelt med udendørs bad og toilet.

 

Se vores forslag til roadtrips

Roadtrip i Australien

Roadtrip i Australien

Se vores forslag til din næste roadtrip
For mange backpackere er den ultimative oplevelse at rejse gennem Australien på egen hånd.

læs mere
Roadtrip i New Zealand

Roadtrip i New Zealand

New Zealand har noget for enhver smag og den bedste måde at opleve landet på, er ved at køre rundt i egen bil, enten en udlejningsbil eller en autocamper.

læs mere
Roadtrip i USA og Canada

Roadtrip i USA og Canada

Nordamerika er den perfekte destination til roadtrips, og en oplevelse du aldrig vil glemme. Sammen med dine venner er det blot at beslutte, om I vil have en autocamper eller en udlejningsbil.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os