Vælg en side

Jandal

Buspas i New Zealand

Jandal

Buspas i New Zealand – fra Auckland til Christchurch

Hvis du vil lokkes af vilde delfiner, den historiske by Russell og sandboarding, så er dette buspas lige noget for dig. Her vil du opleve store dele af Nordøen samt vestkysten af Sydøen og sidst, men ikke mindst, ekstremsportens hovedstad, nemlig Queenstown samt storbyen Christchurch.

Hop-on-Hop-off er en fleksibel og billig måde at opleve verden på. Passene inkluderer transport og somme tider enkelte aktiviteter.

Vi planlægger ruten, men I bestemmer selv, hvad I vil se og lave, samt hvor lang tid I vil bruge hvert sted.

Rejsefakta

Pris fra kr. 2.500,-

Bemærk, at Kiwi Experience har svingende priser afhængigt af udbud/efterspørgsel, og der er løbende tilbud med op til 50% rabat på buspas. Ring ind og hør nærmere om, hvilke buspas vi kan tilbyde til særpris lige nu.

Prisen inkluderer:

 • Dygtige og underholdende chauffører/guider
 • Garanteret overnatning ved hvert stop
 • Unikke stop og smukke overnatningssteder 

Prisen inkluderer ikke:

 • Frivillige aktiviteter
 • Overnatning
 • Visum
 • Fly t/r Danmark – New Zealand
 • Drikkepenge til guider og chauffører
 • Rejseforsikring og rejsevaccinationer

Højdepunkter:

 • Bay of Islands
 • Cathedral Cove
 • Underwater caves
 • Punakaiki Pancake Rocks
 • Franz Josef
Kort: Jandal

Klik på kortet for at se et større billede

Forslag til program

Husk, at dit buspas er SUPER fleksibelt. Efter du har bestilt passet hos os, kan du lave så mange ændringer, du ønsker. Det gælder både før og undervejs på turen. Dette er blot en anbefalet rejserute og med et minimum antal af rejsedage.

Anbefalet minimum tid: 21 dage

Auckland – Paihia (Bay Of Islands)

Paihia – Cape Reinga – Paihia

Paihia – Auckland

Auckland – Hot Water Beach

Hot Water Beach – Waitomo

Waitomo – Rotorua

Rotorua – Taupo

Taupo (ekstra dag)

Taupo – River Valley

River Valley – Wellington

Wellington – Picton – Kaiteriteri

Kaiteriteri – Westport

Westport – Lake Mahinapua

Lake Mahinapua – Franz Josef

Franz Josef (ekstra dag)

Franz Josef – Wanaka

Wanaka – Queenstown

Queenstown (ekstra dag)

Queenstown – Lake Tekapo

Lake Tekapo – Christchurch

Bay of Islands. Foto: Adventure Films
Franz Josef-isbreen. Foto: Petr Hlavacek Photography
Queenstown

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Brug skemaet herunder eller tag direkte kontakt med en af vores rejsekonsulenter.

Vil du vide mer

Vil du vide mere om Jandal?

Send os en forespørgsel, så tager vi kontakt til dig så hurtigt som mulig.

Sending

Ohm Narasak Strobel

Rejsekonsulent
ohm@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 25

tjek de mest populære pas samt de ruter vi tilbyder

Tjek andre spændende buspas rundt om i verden!

USA Crossing Ways (fra Los Angeles)

USA Crossing Ways (fra Los Angeles)

Buspas i Nordamerika Pris fra kr. 11.450,- Hæng ud med kendisserne i Los Angeles, fortsæt turen til naturvidunderet Grand Canyon, tag med på en guidet tur i Washington DC, smag på Italien i Philadelphia og fyr resten af dit budget af på shopping i New York.
læs mere
Natural Patagonia Ways

Natural Patagonia Ways

Buspas i Sydamerika Pris fra kr. 15.850,- Oplev en anderledes del af Sydamerika, hvor fjorde og gletsjere spiller en stor rolle. Her vil du få raftingeventyr, og du vil se det kendte og fantastiske område Patagonien.
læs mere
Complete Costa Rica Ways

Complete Costa Rica Ways

Buspas i Mellemamerika Pris fra kr. 7.350,- Drømmer du om at leve det ubekymrede og afslappede liv i Costa Rica? Så skal du ikke lede længere, da dette buspas er som skabt for dig.
læs mere
Quick Utila Ways

Quick Utila Ways

Buspas i Mellemamerika Pris fra kr. 3.975,- Er du tiltrukket af ruiner og voldsomme vulkaner? Så er dette buspas skræddersyet til dig.
læs mere
Complete Mexico Ways

Complete Mexico Ways

Buspas i Mellemamerika Pris fra kr. 5.995,- Drømmer du om at opleve spændende Mexico? Så må du hellere læse mere om dette buspas.
læs mere
Panama to Nica Ways

Panama to Nica Ways

Buspas i Mellemamerika Pris fra kr. 9.995,- Oplev en spændende del af Mellemamerika med dette buspas. Her får du alt fra øparadiset San Blas til zipline eventyr i Monteverdes trækroner og dagstur på Lake Nicaragua.
læs mere
Mayan Warrior Ways

Mayan Warrior Ways

Buspas i Mellemamerika Pris fra kr. 11.575,- Oplev spændende destinationer som Cancun, Caye Caulker, Leon, Monteverde og San Jose. Fyld dine dage op med ziplining, surfing, snorkling, ruiner og besøg i grotter.
læs mere
Guacamole Ways

Guacamole Ways

Buspas i Mellemamerika Pris fra kr. 20.995,- Er Mellemamerika din helt store drøm? Med dette buspas får du den store tur med stop i både Panama, Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Guatemala, Belize og Mexico.
læs mere
Pablo Neruda Ways

Pablo Neruda Ways

Buspas i Sydamerika Pris fra kr. 7.650,- Dette buspas er til dig, som ønsker at fordybe dig i den sydlige del af Sydamerika. Hop på cyklen og oplev Chiles hovedstad, før du rejser nordpå mod Bolivia og fantastiske Salt Flats.
læs mere
Lolita Ways

Lolita Ways

Buspas i Mellemamerika Pris fra kr. 7.450,- Ønsker du at opleve det sydlige Mexico? Så er dette turen for dig! Du starter i den hektiske storby Mexico City og slutter turen med en drink i hånden i ferieparadiset Cancun.
læs mere
Costa Verde Ways

Costa Verde Ways

Buspas i Sydamerika Pris fra kr. 2.850,- Har du lyst til at opleve to af Brasiliens største byer? Så skal du overveje dette buspas. Her tager du ikke bare fra Sao Paulo til Rio de Janeiro, men stopper også i Paraty og Ilha Grande på vejen.
læs mere
Tranzalpine Back Paddock

Tranzalpine Back Paddock

Buspas i New Zealand Pris fra kr. 2.500,- Buspasset starter i storbyen Christchurch, og fører dig videre med Tranzalphine toget til Greymouth. Herfra går turen til Franz Josef og Queenstown.
læs mere
Fush ‘N’ Chups

Fush ‘N’ Chups

Buspas i New Zealand Pris fra kr. 3.000,- Buspas i New Zealand – Du vælger selv, hvor på New Zealand du starter dit buspas. Du afslutter din tur i samme by.
læs mere
Buzzy Bee

Buzzy Bee

Buspas i New Zealand Pris fra kr. 2.500,- I princippet kan du klare det på 14 dage, men du har hele 12 måneder til at bruge dette buspas! Her ser du stort set alt fra Auckland i nord til Queenstown i syd.
læs mere
Kitchen Sink

Kitchen Sink

Buspas i New Zealand Pris fra kr. 2.500,- Rejsen starter i det smukke Bay of Islands, før du stopper i Auckland og tager turen videre mod Wellington via Rotorua og Taupo. Herfra tager du mod den vestlige del af Sydøen og oplever Milford Sound og Franz Josef.
læs mere
South and Sound

South and Sound

Buspas i New Zealand Pris fra kr. 2.500,- Dette buspas tager dig rundt til de bedste steder på Sydøen. Du vil opleve fantastiske Milford Sound, lære at surfe, se gletsjere, se hvaler samt prøve at bungee jumpe!
læs mere
Rajasthan Ways

Rajasthan Ways

Buspas i Asien Pris fra kr. 4.100,- På denne rute vil du opleve det nordvestlige Indien og dets berømte steder, som verdensvidunderet Taj Mahal, Jaipur – der også er kendt som ’Den Lyserøde By’ – og den historiske by Jodhpur.
læs mere
Spicy Ways

Spicy Ways

Buspas i Asien Pris fra kr. 12.175,- På denne rute får du rig mulighed for at opleve højdepunkterne i det nordlige Thailand, Laos, Cambodja samt Vietnams østkyst.
læs mere
Satay Ways

Satay Ways

Buspas i Asien Pris fra kr. 5.200,- Med dette buspas kommer du til at stifte bekendtskab med ferieparadis som Koh Tao og Koh Phi Phi samt ”orientens perle” Penang i Malaysia. Derefter går turen mod spændende Cameron Highlands og livlige Kuala Lumpur, før turen afsluttes i farverige og pulserende Singapore.
læs mere
Mighty Canada Ways

Mighty Canada Ways

Buspas i Nordamerika Pris fra kr. 5.050,- Med dette buspas får du et indblik i mange af Nordamerikas populære destinationer. Oplev verdensmetropolen New York, storbyerne Toronto og Montreal, universitetsbyen Boston og de mægtige vandfald ved Niagra Falls.
læs mere