Vælg en side

Thailand Koh Ways

Buspas i Asien

Thailand Koh Ways

Buspas i Asien – fra Bangkok til Bangkok

Vil du opleve Thailands smukke øer? Ikke noget problem! Dette buspas fører dig til dykkerparadiset Koh Tao, den festlige ø Koh Phangan, som er mest kendt for sine vilde ’Full Moon Parties’, spændende Krabi, vidunderlige Koh Phi Phi og ferieparadiset Phuket.

Hop-on-Hop-off er en fleksibel og billig måde at opleve verden på. Passene inkluderer transport og somme tider enkelte aktiviteter.

Vi planlægger ruten, men I bestemmer selv, hvad I vil se og lave, samt hvor lang tid I vil bruge hvert sted.

Rejsefakta

Pris fra kr. 3.400,-

Prisen inkluderer:

 • Bangkok Bike Explorer
 • Snorkel & Zipline eventyr
 • Dagsudflugt til Maya Bay
 • Al nedenstående transport
 • Daglige afgange
 • Ubegrænsede datoændringer

Prisen inkluderer ikke:

 • Frivillige aktiviteter
 • Overnatning
 • Visum
 • Fly t/r Danmark – Thailand
 • Rejseforsikring og rejsevaccinationer
 • Drikkepenge til guider og chauffører

Højdepunkter:

 • Cykeltur i Bangkok
 • Oplev Maya Bay
 • Snorkling
 • Ziplining
Kort: Thailand Koh Ways

Klik på kortet for at se et større billede

Forslag til program

Husk, at dit buspas er SUPER fleksibelt. Efter du har bestilt passet hos os, kan du lave så mange ændringer, du ønsker. Det gælder både før og undervejs på turen. Dette er blot en anbefalet rejserute og med et minimum antal af rejsedage.

Anbefalet minimum tid: 14 dage

 • Dag 1 – Oplev Bangkok fra cykelsadlen (dagstur)
 • Dag 2 – Bangkok til Koh Tao (lokalbus og båd)
 • Dag 3 – Koh Tao
 • Dag 4 – Koh Tao til Koh Phangan
 • Dag 5 – Snorkel og Zipline eventyr (dagstur)
 • Dag 6 – Koh Phangan til Krabi (lokalbus og båd)
 • Dag 7 – Krabi
 • Dag 8 – Krabi til Koh Phi Phi (båd)
 • Dag 9 – Oplevelsesture til Maya Bay, «The Beach» (dagstur)
 • Dag 10 – Koh Phi Phi til Phuket (båd)
 • Dag 11 – Phuket
 • Dag 12 – Phuket
 • Dag 13 – Phuket til Bangkok (lokalbus)
 • Dag 14 – Bangkok
Sykkeltur i Bangkok
Gøy på Koh Phi Phi

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Brug skemaet herunder eller tag direkte kontakt med en af vores rejsekonsulenter.

Vil du vide mer

Vil du vide mere om Thailand Koh Ways?

Send os en forespørgsel, så tager vi kontakt til dig så hurtigt som mulig.

Sending

Ohm Narasak Strobel

Rejsekonsulent
ohm@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 25

tjek de mest populære pas samt de ruter vi tilbyder

Tjek andre spændende buspas rundt om i verden!

USA Crossing Ways (fra Los Angeles)

USA Crossing Ways (fra Los Angeles)

Buspas i Nordamerika Pris fra kr. 11.450,- Hæng ud med kendisserne i Los Angeles, fortsæt turen til naturvidunderet Grand Canyon, tag med på en guidet tur i Washington DC, smag på Italien i Philadelphia og fyr resten af dit budget af på shopping i New York.
læs mere
Natural Patagonia Ways

Natural Patagonia Ways

Buspas i Sydamerika Pris fra kr. 15.850,- Oplev en anderledes del af Sydamerika, hvor fjorde og gletsjere spiller en stor rolle. Her vil du få raftingeventyr, og du vil se det kendte og fantastiske område Patagonien.
læs mere
Complete Costa Rica Ways

Complete Costa Rica Ways

Buspas i Mellemamerika Pris fra kr. 7.350,- Drømmer du om at leve det ubekymrede og afslappede liv i Costa Rica? Så skal du ikke lede længere, da dette buspas er som skabt for dig.
læs mere
Quick Utila Ways

Quick Utila Ways

Buspas i Mellemamerika Pris fra kr. 3.975,- Er du tiltrukket af ruiner og voldsomme vulkaner? Så er dette buspas skræddersyet til dig.
læs mere
Complete Mexico Ways

Complete Mexico Ways

Buspas i Mellemamerika Pris fra kr. 5.995,- Drømmer du om at opleve spændende Mexico? Så må du hellere læse mere om dette buspas.
læs mere
Panama to Nica Ways

Panama to Nica Ways

Buspas i Mellemamerika Pris fra kr. 9.995,- Oplev en spændende del af Mellemamerika med dette buspas. Her får du alt fra øparadiset San Blas til zipline eventyr i Monteverdes trækroner og dagstur på Lake Nicaragua.
læs mere
Mayan Warrior Ways

Mayan Warrior Ways

Buspas i Mellemamerika Pris fra kr. 11.575,- Oplev spændende destinationer som Cancun, Caye Caulker, Leon, Monteverde og San Jose. Fyld dine dage op med ziplining, surfing, snorkling, ruiner og besøg i grotter.
læs mere
Guacamole Ways

Guacamole Ways

Buspas i Mellemamerika Pris fra kr. 20.995,- Er Mellemamerika din helt store drøm? Med dette buspas får du den store tur med stop i både Panama, Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Guatemala, Belize og Mexico.
læs mere
Pablo Neruda Ways

Pablo Neruda Ways

Buspas i Sydamerika Pris fra kr. 7.650,- Dette buspas er til dig, som ønsker at fordybe dig i den sydlige del af Sydamerika. Hop på cyklen og oplev Chiles hovedstad, før du rejser nordpå mod Bolivia og fantastiske Salt Flats.
læs mere
Lolita Ways

Lolita Ways

Buspas i Mellemamerika Pris fra kr. 7.450,- Ønsker du at opleve det sydlige Mexico? Så er dette turen for dig! Du starter i den hektiske storby Mexico City og slutter turen med en drink i hånden i ferieparadiset Cancun.
læs mere
Costa Verde Ways

Costa Verde Ways

Buspas i Sydamerika Pris fra kr. 2.850,- Har du lyst til at opleve to af Brasiliens største byer? Så skal du overveje dette buspas. Her tager du ikke bare fra Sao Paulo til Rio de Janeiro, men stopper også i Paraty og Ilha Grande på vejen.
læs mere
Tranzalpine Back Paddock

Tranzalpine Back Paddock

Buspas i New Zealand Pris fra kr. 2.500,- Buspasset starter i storbyen Christchurch, og fører dig videre med Tranzalphine toget til Greymouth. Herfra går turen til Franz Josef og Queenstown.
læs mere
Fush ‘N’ Chups

Fush ‘N’ Chups

Buspas i New Zealand Pris fra kr. 3.000,- Buspas i New Zealand – Du vælger selv, hvor på New Zealand du starter dit buspas. Du afslutter din tur i samme by.
læs mere
Buzzy Bee

Buzzy Bee

Buspas i New Zealand Pris fra kr. 2.500,- I princippet kan du klare det på 14 dage, men du har hele 12 måneder til at bruge dette buspas! Her ser du stort set alt fra Auckland i nord til Queenstown i syd.
læs mere
Kitchen Sink

Kitchen Sink

Buspas i New Zealand Pris fra kr. 2.500,- Rejsen starter i det smukke Bay of Islands, før du stopper i Auckland og tager turen videre mod Wellington via Rotorua og Taupo. Herfra tager du mod den vestlige del af Sydøen og oplever Milford Sound og Franz Josef.
læs mere
South and Sound

South and Sound

Buspas i New Zealand Pris fra kr. 2.500,- Dette buspas tager dig rundt til de bedste steder på Sydøen. Du vil opleve fantastiske Milford Sound, lære at surfe, se gletsjere, se hvaler samt prøve at bungee jumpe!
læs mere
Rajasthan Ways

Rajasthan Ways

Buspas i Asien Pris fra kr. 4.100,- På denne rute vil du opleve det nordvestlige Indien og dets berømte steder, som verdensvidunderet Taj Mahal, Jaipur – der også er kendt som ’Den Lyserøde By’ – og den historiske by Jodhpur.
læs mere
Spicy Ways

Spicy Ways

Buspas i Asien Pris fra kr. 12.175,- På denne rute får du rig mulighed for at opleve højdepunkterne i det nordlige Thailand, Laos, Cambodja samt Vietnams østkyst.
læs mere
Satay Ways

Satay Ways

Buspas i Asien Pris fra kr. 5.200,- Med dette buspas kommer du til at stifte bekendtskab med ferieparadis som Koh Tao og Koh Phi Phi samt ”orientens perle” Penang i Malaysia. Derefter går turen mod spændende Cameron Highlands og livlige Kuala Lumpur, før turen afsluttes i farverige og pulserende Singapore.
læs mere
Full Myanmar Ways

Full Myanmar Ways

Buspas i Asien Pris fra kr. 2.675,- Oplev det spændende Myanmar på egen hånd. Dette buspas fører dig til Inle Lake (Nyang Shwe), Bagan, Mandalay og sidst men ikke mindst landets største by, Yangon.
læs mere