Vælg en side

Bestilling

Hvor, hvordan og hvad skal jeg bestille?

Der findes mange måder at bestille en rejse på, og hvad du bestiller er selvfølgelig helt op til dig.

Vi kan skræddersy den perfekte rejse til netop dig. Vi sammensætter rejsen med tanke på dit budget, men også ud fra kriterier såsom sæson og klima i de lande du ønsker at besøge, hvilken rækkefølge der giver mening at vælge, hvor lang tid det er fordelagtigt hvert sted samt hvad man bør se og opleve de respektive steder.

N

Vi anbefaler, at du bestiller en pakkerejse. I så fald er du dækket af pakkerejseloven, hvis noget uforudsigeligt skulle ske undervejs på rejsen.

N

Ønsker du kun at bestille flybilletter og ordne alt andet på egen hånd, er dette ikke noget problem.

N

Har du allerede flybilletter, men ønsker rådgivning til anden rejseplanlægning, hjælper vi dig gerne med det.

N

Finder du en rejserute du synes om, men har et ønske om at lave nogle ændringer hertil? Tag kontakt til os, så hjælper vi dig!

N

Vidste du, at du kan sammensætte din egen jorden rundt-rejse eller rundrejse? Tag kontakt til os for at få mere information.

N

Er du klar på eventyr, men ikke helt sikker på, hvor du vil hen. Kontakt os og få en snak og vi hjælper dig på vej.

N

Du kan også starte med blot at bestille flyrejsen, hvorefter du inden afrejse kan supplere yderligere med bl.a. oplevelsesture samt hotelovernatninger, eller du kan vælge selv at arrangere dette lokalt undervejs på rejsen.

N

Når man skal ud at rejse er der altid ting, der er vigtige at have på plads inden afrejse, og samtidig er der nogle destinationer, der er vanskelige at orientere sig om og forberede sig på, når man ikke har været der før. Alt dette vil vi gerne hjælpe dig med.

N

Har du ikke mulighed for at betale det fulde beløb, før du bestiller din rejse, kan du spørge os om alternativer. Somme tider kan dette ordnes ved at du betaler et depositum og dernæst betaler restbeløbet ca. 2-3 måneder før afrejse. Depositum vil have forfald idet du bekræfter rejsen.

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os