Vælg en side

Backpacking

Livet som backpacker jorden rundt

Hvem drømmer vel ikke om å pakke sekken og forlate dagliglivets tidsklemme og mas? Som backpacker kan du få opplevelsene uten at det trenger å koste skjorta. Vi kan skreddersy den perfekte reise for nettopp DEG.

Vi setter sammen reisene etter budsjett, sesong og klima. I tillegg ser vi på hvor det lønner seg å reise først og når, hvor lang tid man trenger per sted og hva man bør se.

Ta dig tid til å nyte
Det er viktig at man ikke presser inn for mye på kort tid. Ta dig tid til å nyte destinasjonene, og husk at å reise består av mer enn bare fly. Bestill et buspas eller en rundrejse med eller uten guide. Reis alene eller med flere. Bli med på en opplevelsestur der du unngår stedene hvor “alle andre” er, og kommer i kontakt med andre reisende, lokale kulturer og mennesker.

Forbered dig
Research før man reiser er viktig, slik at man kjenner til både innreisereglene til de forskjellige landene man ønsker å besøke og at man er forberedt på ulike forhold som utfordringer med språk, kultur og religion som man bør ha kjennskap til. Vær ydmyk og respekter andres kultur.

Backpacking

Her er nogen reiser som passer fint hvis du vil prøve ut backpacker-livet.
Kontakt os hvis du vil vide mere om turene!

Vietnam Experience

Oplevelsesture i Asien
Vietnam – 12 dage – Pris fra kr. 11.195,-
Med gyldne templer, turkisblåt vand, gule rismarker og farvet silke, er Vietnam en eksplosion af farver.

Kruger to Cape Town

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 8.495,-
Oplev Sydafrikas fantastiske højdepunkter på denne eventyrlige oplevelsesrejse

18 day South Africa Tour

18 day South Africa Tour
Pris: fra 14.195 kr
Sydafrika er en smeltedigel af imponerende landskab, spændende dyreliv og mangfoldig kultur, alt toppet med et friskt og behageligt klima. Disse elementer gør Sydafrika til et land man bare må besøge!

Annapurna Circuit Trek

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 8.850,-
13 heftige dage med aktiv vandring. Du kommer til at vandre gennem rododendronskove, isolerede landsbyer og bjerglandsbyer.

Mount Kilimanjaro Trek

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 17.500,-
Indtag Afrikas højeste bjerg fra den nordlige del af bjerget. Følg Rongai Route på vej op, før vi bevæger os ned ad den populære Marangu Route, hvor vi kommer til at gå gennem flere forskellige klimazoner, hvorfra alle kan få en smuk udsigt.

Culture & Wildlife of Uganda & Rwanda

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 19.245,-
Både Uganda og Rwanda er som en skattekiste hvad angår spændende oplevelser, specielt efter at turismen er blomstret på ny i regionen.

Kolkata to Goa by Rail

Oplevelsesture i Indien
Pris fra kr. 14.625,-
Tag toget gennem Indien og oplev højdepunkter som Taj Mahal, naturskønne Darjeeling, hellige Varanasi og kulturelle Rajasthan.

Sailing Cuba

Oplevelsesture i Mellemamerika
Pris: fra 11.545 kr
Oplev Cuba som du aldrig før havde troet var muligt. Denne 8-dages oplevelsestur om bord på en eksklusiv Katamaran tager dig gennem Canarreous øgruppen.

Botswana & Falls Adventure

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 7.300,-
Denne oplevelsestur tilbyder et fantastisk afrikansk eventyr på blot 8 dage. Indtag det mangfoldige dyreliv og naturen i Zambia, Botswana og Sydafrika under forskellige game drives og andre frivillige aktivideter.

PADI Dykkerkurs – Thailand

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 3.295,-
Er livet ikke bedre under havoverfladen? Nu får du chancen for at finde du af om det er sandt.

12 Day Uganda Tour

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 13.825,-
“Afrikas Perle” – Uganda byder på en unik vifte af dyreliv, smuk natur og venlige mennesker. På denne oplevelsestur skal vi på vandretur i urskoven på udkig efter gorillaer og chimpanser.

Cape Town to the Serengeti

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 33.100,-
Lad dig fascinere og betage af verdens højeste sandbanker. Læn dig tilbage i de udhulede mokoro-kanoer mens du padler tværs over Okavango Deltaet, og mød de indfødte San-folk i Kalahariørkenen på denne episke tur i Afrika.

Cuban Rhythms

Oplevelsestur på Cuba
Pris: fra 6.145 kr
Hvis du hører nogen sige, at Cuba ikke er andet end et beach resort, så kan du godt få dem til at tro om igen! Øen summer af energi, og det bør du også gøre, når du besøger den.

Bangkok to Singapore on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 8465,-
Læn dig tilbage og nyd strande i verdensklasse i det sydlige Thailand før du bliver afkølet i Cameron Highlands i Malaysia. På denne 2 ugers tur bliver du introduceret til tre forskellige og mangfoldige nationer – samt regionens tre mest levende og pulserende byer.

Manila to Boracay on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 8.175,-
Næste gang du skal på eventyr, så vælg noget, der er anderledes. Meget anderledes! Disse ti dage på den nordlige halvdel af Filippinerne vil give dig oplevelser for livet.

Vietnam on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 6150,-
Fra kaotiske Ho Chi Minh City til charmerende Hoi An, den kejserlige by Hue, pulserende Hanoi og den smukke Halong Bay, har denne tur noget for en hver smag.

Everest Base Camp Trek

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 8465,-
Everest er mere end bare et bjerg og trekket til base camp er mere end en almindelig vandretur. Du følger en rute, der af nogle, kaldes for «trinnene til himmelen».

24 Day Southern Circle Tour

Oplevelsesture i Afrika
Pris: fra 16.365 kr
Dette er oplevelsesturen for de som ønsker at opleve højdepunkterne i det sydlige Afrika samt bekvemmelighederne ved at flyve ind og ud af Johannesburg.

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Brug skemaet herunder eller tag direkte kontakt med en af vores rejsekonsulenter.

Vil du vide mer

Vil du vide mere om Backpacking?

Send os en forespørgsel, så tager vi kontakt til dig så hurtigt som mulig.

Sending

Steffen Gjødesen

Salgssupervisor

steffen@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 26

Jonas Albæk

Salgschef

jonas@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 21

Ohm Narasak Strobel

Rejsekonsulent

ohm@statravel.dk
Tlf. 86 20 45 25

En typisk jorden rundt reise – backpacker style

København – Bangkok // Singapore – Sydney // Brisbane – Auckland – Nadi – Los Angeles – København

Ta utgangspunkt i Bangkok. Reis på et buspas og opplev Angkor Wat i Cambodja, fantastiske Halong Bay i Vietnam, Luang Prabang ved Mekong elven i Laos og Chiang Mai i det nordlige Thailand. Avslutt i metropolen Singapore.

Etter en fantastisk reise i Sørøst-Asien flyr du videre til Sydney hvor landet «down under» venter på dig. Australienerne, med sin gjestfrihet og godlynte “G’day”, møter dig i landet som har alt. I Australien finnes fantastisk natur, et rikt og annerledes dyreliv og storbyer. Opplev livlige Sydney, lei en campervan og reis opp østkysten, ta en surfetime i Byron Bay, besøk Fraser Island (verdens største øy av sand), snorkle på Great Barrier Reef og sov under stjernene ved Uluru.

I New Zealand kan du oppleve fantastisk natur og aktivideter som isbrevandring, fallskjermhopping og strikkhopp. Gå på leting etter hobbitene i The Shire eller opplev storbyen Auckland.

På veien over Stillehavet stopper vi innom Fiji, her kan du nyte late dager på stranden eller reise på øyhopping.

Avslutt i USA og Los Angeles, bli med på en rundrejse eller lei en bil og besøk Grand Canyon, Las Vegas og San Fransisco før turen går hjemover igjen.

Flypris jorden rundt som vist ovenfor: fra kr 17 990,-

Minimum anbefalt reisetid: 3–4 måneder.

Vi kan ordne buspas, campervan og oplevelsesrejser etter ønske. Vi tilpasser enhver reise til ditt budsjett.

På en jorden rundt reise regner vi kr. 8-15.000,- i lommepenger per måned. Dette dekker enklere bosteder, transport og måltider.

Ring oss på 23 31 61 00 eller send oss en mail om du vil vide mer!