Vælg en side

Victoria

Destinationer

Victoria

Victoria er den sydligst beliggende stat på Australiens fastland.

I Victoria finder du storbyen Melbourne, 32 nationalparker og Australiens smukkeste kystvej – The Great Ocean Road – der tager dig forbi dramatiske klipper, stejle bjergsider og små hyggelige byer.

Oplev  Penguin Parade på Phillip Island, hvor hundredevis af små dværgpingviner vandrer nedad stranden efter solnedgang. Victoria har et rigt dyreliv, og det er ikke usædvanligt at se kænguruer og koalaer, særligt i de mange nationalparker.  

Melbourne er hovedstaden i delstaten, og her finder du et væld af butikker, restauranter og barer. Vi anbefaler, at du tilbringer et par dage her for at få byens berømte vibe at mærke. 

Top 10 oplevelser i Victoria

 

  1. Penguin Parade – drømmer du om at opleve dværgpingviner i deres naturlige habitat, må du ikke gå glip af denne fantastiske oplevelse.
  2. The Great Ocean Road – oplev en af Australiens mest berømte kystveje, og se de 12 Apostle, London Bridge, Loch Ard Gorge og mange andre fantastiske steder undervejs.
  3. Mornington Peninsula – populær destination, hvor du finder strande og grønne bakker. Perfekt til dig, der spiller golf, nyder at besøge vingårde (prøv vinsmagning på hesteryg) eller er vild med at gå lange ture.
  4. Old Melbourne Gaol – Et tidligere fængsel, og det ældste i Melbourne. Her får du oplevelsen af, hvordan livet var for de mange fanger, der levede og døde i fængslet. Galgen, der blev brugt til henrettelser, hænger fortsat til frit skue. Australiens mest berømte borger, Ned Kelly, sad også fængslet her.
  5. Grampians – Grampians er sammensat af flere forskellige nationalparker. Her kan du se et varieret udvalg af det lokale dyreliv, vandrestier og fantastiske naturattraktioner. Udforsk området i eget tempo, til fods, på cykel, i firehjulstrækker, eller tag med på en af de mange guidede dagsture.
  6. St. Kilda – her finder du nogle af Melbournes mest kendte og nyskabende kulturfestivaller og større arrangementer. Heriblandt St Kilda festivallen. Lej rulleskøjter, og nyd det travle strandliv.
  7. Melbourne centrum – er du på udkig efter gode butikker, restauranter eller andre seværdigheder? Så skal du – af alle- tage til Melbourne centrum.
  8. Murray River – en mægtig flod, der udgør grænsen til New South Wales.
  9. «Aussie Farmstay» – er du ude efter at opleve noget andet end strandliv? Prøv livet som en ægte farmer. Gårdene i Australien får de danske gårde til at ligne legepladser.
  10. Wilsons Promontory National Park – denne park finder du på sydspidsen af fastlandet, og den tilbyder helt spektakulær natur. Flotte skovture, hvor du kan vælge mellem ture på en enkelt time og op til tre hele dage. Her kan du campe, bo i autocamper eller campinghytter af forskellige standarder.
Great Ocean Road. Foto: Rob Blackburn
Se pingvinene på Phillip Island. Foto: Rob Blackburn

Billeder

Federation Square i Melbourne.

Luftballon i Yarra Valley

Mount William i Grampians National Park. Foto: Rob Blackburn
Paradise Beach i Wilsons Promontory. Foto: Ben Goode

Der er gode chancer for at se koalaer i Victoria.

vores rejser i Victoria

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Victoria enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Udforsk Australia og New Zealand

Udforsk Australia og New Zealand

National Geographic oplevelsestur i Oceanien
22 dager – Pris: fra 63.350 kr
Tag med og oplev ikoniske Sydney, fashionable Melbourne og hyggelige Auckland. Solopgang over sagnomspundne Uluru, oldgamle regnskove, gletsjere, ørken, varme kilder, storbyer, kunst og kultur.

læs mere
Roadtrip i Australien

Roadtrip i Australien

Se vores forslag til din næste roadtrip
For mange backpackere er den ultimative oplevelse at rejse gennem Australien på egen hånd.

læs mere
Australia South to North – Melbourne to Darwin

Australia South to North – Melbourne to Darwin

Oplevelsesture i Australien
Pris fra kr. 17.700,-
Man skal ikke nøjes med at opleve «Down Under» gennem en busrude. Hvis du ønsker at bevæge dig udenfor alfarveje, må du gøre tingene lidt anderledes – det er derfor vi har ændret transportmidlerne til tog, 4×4, bus og båd på denne tur.

læs mere
3 Day Great Ocean Road and Grampians Tour

3 Day Great Ocean Road and Grampians Tour

Oplevelsesture i Australien
Pris fra kr. 2.395,-
Great Ocean Road er en af Australiens flotteste kyststrækninger, der snor sig langs Victorias barske sydkyst. Undervejs passerer man surferstrande i verdensklasse, skjulte bugter og spidse klipper.

læs mere
Short Hop

Short Hop

Buspas i Australien
Pris fra kr. 495,-
Har du begrænset tid i Australien, men ønsker du alligevel at se lidt af, hvad dette fantastiske land har at byde på, så er dette buspas lige noget for dig.

læs mere
Hop On Hop Off Pass

Hop On Hop Off Pass

Buspas i Australien
Pris fra kr. 1.595,-
Vil du rejse rundt i Australien, men er bundet til en bestemt strækning, så er Hop On Hop Off passet lige noget for dig. Passet er gyldigt mellem to bestemte byer i Australien, for eksempel Brisbane og Cairns.

læs mere
Kilometerpas

Kilometerpas

Buspas i Australien
Pris fra kr. 895,-
Ønsker du at rejse rundt i Australien, men ved ikke hvor længe eller i hvilken retning? Så er kilometerpasset noget for dig.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os