Vælg en side

Victoria

Destinationer

Victoria

Victoria ligger længst mod syd i fastlands-Australien. 

Her finner du storbyen Melbourne, 32 nasjonalparker og Australiens vakreste kystvei, The Great Ocean Road, som passere dramatiske klipper, bratte fjellsider og små koselige tettsteder.

Opplev Penguin Parade på Phillip Island, der hundrevis av små dvergpingviner masjerer opp på stranden etter solnedgang. Victoria har et rikt dyreliv, og det er ikke uvanlig å se kenguru og koala, spesielt i de mange nasjonalparkene.

Melbourne er hovedstaden i delstaten, og her finner du utallige butikker, restauranter og barer. Vi anbefaler å tilbringe nogen dager her for å kjenne på byens berømte vibe.

Topp 10 oplevelser i Victoria

  1. Penguin Parade – drømmer du om å se dvergpingviner i sitt naturlige miljø, så ikke gå glipp av denne fantastiske opplevelsen.
  2. The Great Ocean Road – få med dig en av Australiens mest berømte kystvei, og se de 12 Apostlene, samt London Bridge, Loch Ard Gorge og mange andre fantastiske steder underveis.
  3. Mornington Peninsula – veldig populær destinasjon da du finner strender og grønne åser. Passer perfekt for dig som spiller golf, liker å besøke vingårder (prøv vinsmaking på hesteryggen) eller gå lange turer.
  4. Old Melbourne Gaol – Et tidligere fængsel, og det ældste i Melbourne. Her får du oplevelsen af, hvordan livet var for de mange fanger, der levede og døde i fængslet. Galgen, som blev brugt til at udføre dødstraf, hænger fortsat til frit skue. Australiens mest berømte borger, Ned Kelly, sad også her. .
  5. Grampians – Grampians er sammensat af flere forskellige nationalparker. Her kan du se et varieret udvalg af det lokale dyreliv, vandrestier og fantastiske naturattraktioner. Udforsk området i eget tempo, til fods, på cykel eller kørsel i firehjulstrækker, eller tag med på en af de mange guidede dagsture.
  6. St. Kilda – her finder du nogle af Melbournes mest kendte og nyskabende kulturfestivaller og større arrangementer. Heriblandt St Kilda festivallen. Lej rulleskøjter, og hyg dig med et hektisk strandliv.
  7. Melbourne sentrum – er du på udkig efter gode butikker, restauranter eller andre seværdigheder? Så må du, om nogen, tage til Melbourne centrum.
  8. Murray River – en mægtig flod, der udgør grænsen til New South Wales.
  9. «Aussie Farmstay» – er du ude efter at opleve noget andet end strandliv? Prøv livet som en ægte farmer. Gårdene i Australien får de danske gårde til at ligne legepladser
  10. Wilsons Promontory National Park – denne park finder du på sydspidsen af fastlandet, og den tilbyder helt spektakulær natur. Flotte skovture, hvor du kan vælge mellem ture på en enkelt time og til op til tre hele dage. Her kan du campe, bo i autocamper eller campinghytter i forskellig standard.

Billeder

vores rejser i Victoria

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Victoria enten udgør det hele eller dele af rejseruten..
Kontakt os hvis du vil vide mere om turene!

Roadtrip i Australien

Se vores forslag til din næste roadtrip
For mange backpackere er det det ultimative at rejse gennem Australien på egen hånd.

3 Day Great Ocean Road and Grampians Tour

Oplevelsesture i Australien
Pris fra kr. 2.395,-
Great Ocean Road er en af Australiens flotteste kyststrækninger, der snor sig langs Victorias barske sydkyst. Undervejs passerer man surferstrande i verdensklasse, skjulte bugter og spidse klipper.

Australien South to North – Melbourne to Darwin

Oplevelsesture i Australien
Pris fra kr. 17.700,-
«Down Under» skal ikke bare opleves gennem en busrude. Hvis du ønsker at bevæge dig udenfor alfarveje, må du gøre tingene lidt anderledes – det er derfor vi har ændret transportmidlerne til tog, 4x4s, busser og både på denne tur.

Short Hop

Buspas i Australien
Pris fra kr. 495,-
Har du begrænset tid i Australien, men ønsker du alligevel at se lidt af, hvad dette fantastiske land har at byde på, så er dette buspas lige noget for dig.

Hop On Hop Off Pass

Buspas i Australien
Pris fra kr. 1.595,-
Vil du rejse rundt i Australien, men er bundet til en bestemt strækning, så er Hop On Hop Off passet lige noget for dig. Passet er gyldigt mellem to bestemte byer i Australien, for eksempel Brisbane og Cairns.

Kilometerpas

Buspas i Australien
Pris fra kr. 895,-
Ønsker du at rejse rundt i Australien, men ved ikke hvor længe eller i hvilken retning? Så er kilometerpasset noget for dig.

Nyhedsbrev fra STA Travel

Vær den første til at modtage kampagnetilbud og eventyrlige rejsetips fra hele verden.

close-link