Vælg en side

South australia

Destinationer

South australia

Dette er delstaten, der er så varieret, at du kan svømme med delfiner i Adelaide inden frokost, før du tager på vinsmagning i Barossa Valley og afslutter dagen med solnedgang over outbacken i Flinders Ranges. 

Adelaide er Sydaustraliens største by, og den er kendt for sine store kunst- og musikfestivaller. Byen er omringet af verdensberømte vinområder og er det perfekte udgangspunkt for mange fantastisk naturoplevelser, du kun kan opleve i Australien. 

I den nordlige del af Sydaustralien finder du glohed ørken og steppeland, mens den sydlige del er det helt anderledes takket være Murray River. Lake Eyre, som er Australiens største saltsø, ligger nord mod grænsen til Northern Territory, og mod syd finder du et stort udvalg af vingårde. 

Kangaroo Island, som ligger syd for Adelaide, har beholdt meget af den oprindelige flora og fauna. Mange rejser til Australien og kommer tilbage til Danmark med denne som yndlingsdestination. Flere af de dyrearter, du finder på Kangaroo Island, er nærmest udryddet på fastlandet. 

Flinders Rangers fænger dig med vilde og farverige klipper, et rigt dyreliv og dybe vandslugter, der kan køle dig ned efter en lang dag i bushen. 

Top 5 oplevelser i South Australia

  1. Svøm med hvidhajer – der er ét sted i Australien, man kan gøre dette, og det er uden for Port Lincoln, vest for Adelaide. Hvis du ikke tør opholde dig i vandet, så hop ned i et vandtæt ”aqua sub” og gå ikke glip af denne storslåede oplevelse.
  2. Barossa Valley – du finder dette område nord for Adelaide, hvor nogle af verdens bedste vine produceres.
  3. Kangaroo Island – du kommer ikke tættere på Australiens dyreliv nogen andre steder end på denne ø. Her får du nærkontakt med koalaer, pingviner, sæler og selvfølgelig kænguruer.
  4. Coober Pedy – kendt som verdens opalhovedstad. Under den tørre og solsvedne overflade finder man de smukkeste smykkesten.
  5. Adelaide – dette er byen for dig, der føler dig fri. Centrum er omgivet af parkområder og har en blanding af historiske bygninger, brede gader, butikker, cafeer og restauranter.
Coober Pedy

Billeder

Sandboarding i Little Sahara på Kangaroo Island. Foto: Adam Bruzzone

Cykl mellem vingårdene i Barossa Valley

Flinders Ranges

Solnedgang i Glenelg udenfor Adelaide. Foto: Greg Snell

vores rejser i South Australia

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor South Australia enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Roadtrip i Australien

Roadtrip i Australien

Se vores forslag til din næste roadtrip
For mange backpackere er den ultimative oplevelse at rejse gennem Australien på egen hånd.

læs mere
Australia South to North – Melbourne to Darwin

Australia South to North – Melbourne to Darwin

Oplevelsesture i Australien
Pris fra kr. 17.700,-
Man skal ikke nøjes med at opleve «Down Under» gennem en busrude. Hvis du ønsker at bevæge dig udenfor alfarveje, må du gøre tingene lidt anderledes – det er derfor vi har ændret transportmidlerne til tog, 4×4, bus og båd på denne tur.

læs mere
3 Day Great Ocean Road and Grampians Tour

3 Day Great Ocean Road and Grampians Tour

Oplevelsesture i Australien
Pris fra kr. 2.395,-
Great Ocean Road er en af Australiens flotteste kyststrækninger, der snor sig langs Victorias barske sydkyst. Undervejs passerer man surferstrande i verdensklasse, skjulte bugter og spidse klipper.

læs mere
Short Hop

Short Hop

Buspas i Australien
Pris fra kr. 495,-
Har du begrænset tid i Australien, men ønsker du alligevel at se lidt af, hvad dette fantastiske land har at byde på, så er dette buspas lige noget for dig.

læs mere
Kilometerpas

Kilometerpas

Buspas i Australien
Pris fra kr. 895,-
Ønsker du at rejse rundt i Australien, men ved ikke hvor længe eller i hvilken retning? Så er kilometerpasset noget for dig.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os