Vælg en side

Sydaustralien

Destinationer

Sydaustralien

Dette er delstaten, der er så varieret, at du kan svømme med delfiner i Adelaide før frokost, før du tager på vinsmagning i Barossa Valley og afslutter dagen med solnedgang over outbacken i Flinders Ranges. 

Adelaide er Sydaustraliens største by, og den er kendt for sine store kunst- og musikfestivaller. Byen er omringet af verdensberømte vinområder og er det perfekte udgangspunkt for mange vilde oplevelser, du kun kan opleve i Australien. 

I den nordlige del af Sydaustralien finder du glohed ørken og steppeland, men i den sydlige del er det helt anderledes takket være Murray River. Lake Eyre, som er Australiens største saltsø, ligger nord mod grænsen til Northern Territory, og mod syd finder du en hel bunke af vingårde. 

Adelaide er Sydaustraliens største by, og den er kendt for sine store kunst- og musikfestivaller. Byen er omringet af verdensberømte vinområder og er det perfekte udgangspunkt for mange vilde oplevelser, du kun kan opleve i Australien. 

Kangaroo Island, som ligger syd for Adelaide, har beholdt meget af den oprindelige flora og fauna. Mange rejser til Australien og kommer tilbage til Danmark med denne som yndlingsdestination. Flere af de dyrearter, du finder på Kangaroo Island, er nærmest udryddet på fastlandet. 

Flinders Rangers fænger dig med vilde og farverige klipper, et rigt dyreliv og dybe vandslugter, der kan køle dig ned efter en lang dag i bushen. 

Topp 5 oplevelser i South Australia

  1. Svøm med hvidhajer – der er ét sted i Australien, man kan gøre dette, og det er uden for Port Lincoln, vest for Adelaide. Hvis du ikke tør opholde dig i vandet, så hop ned i et vandtæt ”aqua sub” og få den store oplevelse alligevel.
  2. Barossa Valley – – du finder dette område nord for Adelaide, og her bliver nogle af verdens bedste vine produceret.
  3. Kangaroo Island – du kommer ikke tættere på Australiens dyreliv nogle andre steder, end på denne ø. Her får du nærkontakt med koalaer, pingviner, sæler og selvfølgelig kænguruer.
  4. Coober Pedy – kendt som verdens opalhovedstad. Under den tørre og solsvedne overflade finder man de smukkeste smykkesten.
  5. Adelaide – dette er byen for dig, der føler dig fri. Centrum er omgivet af parkområder og har en blanding af historieske bygninger, brede gader, butikker, cafeer og restauranter.

Billeder

vores rejser i South Australia

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor South Australia enten udgør det hele eller dele af rejseruten..
Kontakt os hvis du vil vide mere om turene!

Roadtrip i Australien

Se vores forslag til din næste roadtrip
For mange backpackere er det det ultimative at rejse gennem Australien på egen hånd.

3 Day Great Ocean Road and Grampians Tour

Oplevelsesture i Australien
Pris fra kr. 2.395,-
Great Ocean Road er en af Australiens flotteste kyststrækninger, der snor sig langs Victorias barske sydkyst. Undervejs passerer man surferstrande i verdensklasse, skjulte bugter og spidse klipper.

Australien South to North – Melbourne to Darwin

Oplevelsesture i Australien
Pris fra kr. 17.700,-
«Down Under» skal ikke bare opleves gennem en busrude. Hvis du ønsker at bevæge dig udenfor alfarveje, må du gøre tingene lidt anderledes – det er derfor vi har ændret transportmidlerne til tog, 4x4s, busser og både på denne tur.

Short Hop

Buspas i Australien
Pris fra kr. 495,-
Har du begrænset tid i Australien, men ønsker du alligevel at se lidt af, hvad dette fantastiske land har at byde på, så er dette buspas lige noget for dig.

Kilometerpas

Buspas i Australien
Pris fra kr. 895,-
Ønsker du at rejse rundt i Australien, men ved ikke hvor længe eller i hvilken retning? Så er kilometerpasset noget for dig.

Nyhedsbrev fra STA Travel

Vær den første til at modtage kampagnetilbud og eventyrlige rejsetips fra hele verden.

close-link