Vælg en side

Northern Territory

Destinationer

Northern Territory

Ønsker du at opleve den virkelige outback i Australien? Så må du endelig ikke gå glip af Northern Territory. 

Den mest kendte seværdighed i Red Centre er uden tvivl Uluru, bedre kendt som Ayers Rock. Den berømte bjergformation er højdepunktet for mange ture, men man må heller ikke gå glip af de 36 runde bjergformationer i Kata Tjuta og den dybe slugt i Kings Canyon. 

Delstaten strækker sig fra tørt og rødt ørkenlandskab midt i landet til de tropiske områder i nord. Uden for Darwin ligger Kakadu, hvor du kan finde uberørte vildmarker og aboriginske klippemalerier samt et helt utroligt dyre- og fugleliv. 

Top 10 over oplevelser i Northern Territory

  1. Alice Springs – den lille by er det perfekte udgangspunkt for Australiens Red Centre. 
  2. Uluru – den berømte bjergformation, der måske er Australiens største kendetegn.
  3. Kakadu – her finder du uberørt vildmark og aboriginske klippemalerier samt et spektakulært dyre- og fugleliv
  4. Yellow water Billabong – ligger i hjertet af Kakadu og tilbyder en bemærkelsesværdig rejse gennem regionens vådområder. Du vil blive imponeret af det rige dyreliv, den dramatiske natur og det evigt skiftende landskab.
  5. Devils Marbles – enorme stenblokke, der ligger spredt ud over en stor dal, lidt syd for Tennant Creek 
  6. Kings Canyon – gå til toppen af Kings Canyon, og beundr den fantastiske solopgang, eller udforsk mere af området på ryggen af en kamel.
  7. Tiwi Island – denne øgruppe består af to beboede øer, Bathurst og Melville Islands, og ni mindre øer. Næsten 90 procent af beboerne på Tiwi Islands er af aboriginsk afstamning.
  8. Darwin – nyd det milde vejr og de tropiske parkområder i Darwin. Få en smag på Darwin på Mindil Beach Market, sæt sejl ved Darwin Harbour og genoplev regionens dramatiske historie på forskellige museer.
  9. Arnhem Land – området grænser op til Kakadu Nationalpark, Arafurahavet og Gulf of Carpentaria. Arnhem Land er en stor og uberørt vildmark, der er rig på aboriginsk kultur. Australiens berømte musikinstrument didgeridoo stammer fra dette område.
  10. Katherine Gorge – I Katherine og området omkring får du virkelig oplevet det ægte outback-eventyr og hørt de aboriginske historier.
Jumping crocodile cruise utenfor Kakadu. Foto: Shaana McNaught 2012
Red Centre. Foto: Peter Eve

Billeder

Kæmpemonolitten Uluru (Ayers Rock)

Kings Canyon. Foto: Mark Marcelis
Camp i Kakadu National Park. Foto: www.stevenpearcephoto.com
Devils Marbles. Foto: Sam Tinson

Naturligt bassin i Katherine Gorge. Foto: Steve Strike

vores rejser i Northern Territory

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Northern Territory enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Udforsk Australia og New Zealand

Udforsk Australia og New Zealand

National Geographic oplevelsestur i Oceanien
22 dager – Pris: fra 63.350 kr
Tag med og oplev ikoniske Sydney, fashionable Melbourne og hyggelige Auckland. Solopgang over sagnomspundne Uluru, oldgamle regnskove, gletsjere, ørken, varme kilder, storbyer, kunst og kultur.

læs mere
Roadtrip i Australien

Roadtrip i Australien

Se vores forslag til din næste roadtrip
For mange backpackere er den ultimative oplevelse at rejse gennem Australien på egen hånd.

læs mere
Australia South to North – Melbourne to Darwin

Australia South to North – Melbourne to Darwin

Oplevelsesture i Australien
Pris fra kr. 17.700,-
Man skal ikke nøjes med at opleve «Down Under» gennem en busrude. Hvis du ønsker at bevæge dig udenfor alfarveje, må du gøre tingene lidt anderledes – det er derfor vi har ændret transportmidlerne til tog, 4×4, bus og båd på denne tur.

læs mere
Short Hop

Short Hop

Buspas i Australien
Pris fra kr. 495,-
Har du begrænset tid i Australien, men ønsker du alligevel at se lidt af, hvad dette fantastiske land har at byde på, så er dette buspas lige noget for dig.

læs mere
Hop On Hop Off Pass

Hop On Hop Off Pass

Buspas i Australien
Pris fra kr. 1.595,-
Vil du rejse rundt i Australien, men er bundet til en bestemt strækning, så er Hop On Hop Off passet lige noget for dig. Passet er gyldigt mellem to bestemte byer i Australien, for eksempel Brisbane og Cairns.

læs mere
Kilometerpas

Kilometerpas

Buspas i Australien
Pris fra kr. 895,-
Ønsker du at rejse rundt i Australien, men ved ikke hvor længe eller i hvilken retning? Så er kilometerpasset noget for dig.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os