Vælg en side

New South Wales

Destinationer

New South Wales

Alle har hørt om Sydney, hovedstaden i New South Wales, men denne stat har så meget mere at byde på.

Her finder du den legendariske hippie- og surferby Byron Bay, skibakker i Snowy Mountains og fine sandstrande og et rigt dyreliv i Port Stephens. Ikke langt vest for Sydney finder du Blue Mountains,

Kombiner gerne Blue Mountains med Hunter Valley, kendt som Australiens ældste vindistrikt.

I Sydney er du nødt til at opleve den verdensberømte Bondi Beach, tage færgen over til Manly Beach og samtidig tage turen forbi det legendariske Sydney Opera House. Vil du gerne se Sydney fra fugleperspektiv, skal du tage turen op til toppen af Sydney Habour Bridge, hvor du får 360 graders udsigt ud over byen.

Byron Bay er et mekka for surfere. Tag den med ro, og lev surferlivet fuldt ud med australierne. Tag også turen til Nimbin, der er berømt for sine markeder og festivaller.

Topp 10 oplevelser i New South Wales

 

  1. Sydney Opera House – et verdensberømt ikon for Australien, som du virkelig ikke må gå glip af. Hvis det ikke er nok at se det ude fra, kan du også få en guidet tur indenfor.
  2. Bondi Beach – hvem har ikke drømt om at se stranden, der er verdensberømt, og som har sit helt eget TV-program? .
  3. Taronga Zoo – Australien er ikke bare strande og berømte bygninger. De har også mange dyrearter, som man ikke kan opleve andre steder. Dyrehaven har også en fin udsigt over operahuset.
  4. Surferkursus – hvem tager til Australien, uden at kaste sig ud i bølgerne? Hvad enten det er et dagskursus på Bondi Beach eller et fleredages kursus uden for Byron Bay, må du ikke gå glip af oplevelsen med et surfboard i bølgen blå.
  5. Afprøv bakkerne i Snowy Mountains. Er du ude efter en lidt anderledes ferie i Australien? Hvorfor ikke leje et par ski og afprøve puddersneen? Her finder du også Australiens højeste bjerg, Kosiciuszko
  6. Blue Mountains – her kan du opleve den berømte klippeformation ”De Tre Søstre”, og du kan prøve verdens stejleste svævebane.
  7. Bridge Climb – her går du til toppen af den ikoniske Sydney Harbour Bridge, og det er slet ikke så farligt, som det lyder som.
  8. Manly færgen – se operahuset med Harbour Bridge i baggrunden, mens du sejler med færgen mellem Circular Quay og Manly Wharf. Ikke helt så kendt som Bondi Beach, men perfekt til dig, der ikke gider de store folkemængder.
  9. Byron Bay og Nimbin – to byer, der sidder fast i Woodstock-alderen. Byron Bay er også et mekka for surfere.
  10. Nyttårsaften i Sydney – oplev et af verdens bedste fyrværkerishows, og fest natten lang med andre festglade backpackere.
Foto: Tourism Wollongong
Foto: Susan Wright, Destionation NSW

Billeder

Bondi Beach. Foto: Hamilton Lund, Destination NSW
De tre søstre i Blue Mountains. Foto: James Horan, Destination NSW

Fyrtårnet i Byron Bay, der ligger på det østligste punkt af Australiens fastland. Foto: Hamilton Lund, Destination NSW

Ja, du kan stå på ski i Australien! Foto: Steve Cuff, Destination NSW

vores rejser i New South Wales

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor New South Wales enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Hello Sydney

Hello Sydney

Tag hul på din working holiday og få en problemfri start med en af vores startpakker.

læs mere
Udforsk Australia og New Zealand

Udforsk Australia og New Zealand

National Geographic oplevelsestur i Oceanien
22 dager – Pris: fra 63.350 kr
Tag med og oplev ikoniske Sydney, fashionable Melbourne og hyggelige Auckland. Solopgang over sagnomspundne Uluru, oldgamle regnskove, gletsjere, ørken, varme kilder, storbyer, kunst og kultur.

læs mere
Roadtrip i Australien

Roadtrip i Australien

Se vores forslag til din næste roadtrip
For mange backpackere er den ultimative oplevelse at rejse gennem Australien på egen hånd.

læs mere
Sydney to Brisbane Experience

Sydney to Brisbane Experience

Oplevelsesture i Australien
Pris fra kr. 7.540,-
Tænker du, at Australien er udenfor din rækkevidde grundet for lidt tid og penge? Så tager du fejl!

læs mere
5 Day Great Aussie – surferkursus

5 Day Great Aussie – surferkursus

Oplevelsesture i Australien
Pris fra kr. 4.385,-
Denne oplevelsestur blev kåret til den bedste tur i New South Wales i 2008, 2009 og 2012. 5 dage fyldt med surfing, sol, fester, god mad og en hel gruppe fantastiske mennesker.

læs mere
Nytårsfejring i Sydney

Nytårsfejring i Sydney

Oplevelsesture i Australien
Pris fra kr. 6820,-
At fejre nytårsaften i Sydney er noget man ikke må gå glip af, det er jo kendt for at være en af de mest spektakulære fejringer i verden. Hvert år samles flere tusinde til en storslået fest omkring byens berømte havneområde.

læs mere
Short Hop

Short Hop

Buspas i Australien
Pris fra kr. 495,-
Har du begrænset tid i Australien, men ønsker du alligevel at se lidt af, hvad dette fantastiske land har at byde på, så er dette buspas lige noget for dig.

læs mere
Hop On Hop Off Pass

Hop On Hop Off Pass

Buspas i Australien
Pris fra kr. 1.595,-
Vil du rejse rundt i Australien, men er bundet til en bestemt strækning, så er Hop On Hop Off passet lige noget for dig. Passet er gyldigt mellem to bestemte byer i Australien, for eksempel Brisbane og Cairns.

læs mere
Kilometerpas

Kilometerpas

Buspas i Australien
Pris fra kr. 895,-
Ønsker du at rejse rundt i Australien, men ved ikke hvor længe eller i hvilken retning? Så er kilometerpasset noget for dig.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os