Vælg en side

Australien Capital Territory

Destinationer

Australien Capital Territory

Kører du fra Sydney til Melbourne, eller den modsatte vej, kan du lægge turen forbi Australiens hovedstad, Canberra. 

Australien Capital Territory er ikke bare Australiens yngste og minste delstat, men også den som overrasker dig mest.

Canberra er landets politiske sentrum og huser mange av landets kulturinstitusjoner, inkludert flere interessante museer. Byen har et blomstrende kunstsamfunn og kan by på gode restauranter og barer.

Med en god blanding av menneskeskapte og naturlige attraksjoner, passer ACT og Canberra som en destinasjon for aller fleste.

Topp 5 aktivideter

  1. The Australien War Memorial er vigtig for alle, der gerne vil forstå Australiens historie. Mindesmærkerne skildrer landets soldater i krig fra kolonitiden til i dag.
  2. Parliament House er en moderne bygning, der åbnede tilbage i 1988. Her kan du være vidne til den demokratiske prosessen som tar plass daglig eller være med på en gratis omvisning.
  3. Old Bus Depot Markets er et must, hvis du er der en søndag. Kom væk fra alt bureaukrati, op oplev en mere livlig side af Canberra.
  4. Lake Burley Griffin er en af Camberras mest fremtrædende kendetegn. Her kan du sejle, ro kajak eller vindsurfe.
  5. Mount Ainslie Lookout finder du på Mount Ainslie. Her får du en nydelig udsigt over Australien War Memorial, Anzac Parade og Parliament House.

Billeder

vores rejser i Australien Capital Territory

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Australien Capital Territory enten udgør det hele eller dele af rejseruten..
Kontakt os hvis du vil vide mere om turene!

Roadtrip i Australien

Se vores forslag til din næste roadtrip
For mange backpackere er det det ultimative at rejse gennem Australien på egen hånd.

Kilometerpas

Buspas i Australien
Pris fra kr. 895,-
Ønsker du at rejse rundt i Australien, men ved ikke hvor længe eller i hvilken retning? Så er kilometerpasset noget for dig.