Vælg en side

Australien Capital Territory

Destinationer

Australian Capital Territory

Kører du fra Sydney til Melbourne, eller den modsatte vej, kan du lægge turen forbi Australiens hovedstad, Canberra.

Australian Capital Territory er ikke bare Australiens yngste og minste delstat, men også den som overrasker mest.

Canberra er landets politiske centrum og er hjemsted for  mange af landets kulturinstitutioner, herunder flere interessante museer. Byen har et florerende kunstsamfund og kan byde på utallige gode restauranter og barer.

Med en god blanding af menneskeskabte og naturlige seværdigheder, er ACT og Canberra en destination, der har noget for de fleste.

Top 5 aktiviteter

 

  1. The Australien War Memorial er vigtig for alle, der gerne vil forstå Australiens historie. Mindesmærkerne skildrer landets soldater i krig fra kolonitiden til i dag.
  2. Parliament House er en moderne bygning, der åbnede tilbage i 1988. Her kan du være vidne til de demokratiske prosesser, der finder sted dagligt eller tag med på en gratis rundvisning.
  3. Old Bus Depot Markets er et must, hvis du er der en søndag. Kom væk fra alt bureaukrati, og oplev en mere livlig side af Canberra.
  4. Lake Burley Griffin er en af Camberras mest fremtrædende kendetegn. Her kan du sejle, ro kajak eller vindsurfe.
  5. Mount Ainslie Lookout finder du på Mount Ainslie. Her får du en nydelig udsigt over Australien War Memorial, Anzac Parade og Parliament House.

Billeder

Australiens nationalmuseum i forgrunden

Krigsmindesmærket i Canberra

vores rejser i Australien Capital Territory

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Australien Capital Territory enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Roadtrip i Australien

Roadtrip i Australien

Se vores forslag til din næste roadtrip
For mange backpackere er den ultimative oplevelse at rejse gennem Australien på egen hånd.

læs mere
Kilometerpas

Kilometerpas

Buspas i Australien
Pris fra kr. 895,-
Ønsker du at rejse rundt i Australien, men ved ikke hvor længe eller i hvilken retning? Så er kilometerpasset noget for dig.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os