Vælg en side

Australien

Australien – velkommen til landet ”down under”

Hvem drømmer ikke om at rejse til Australien? Det er en af de fedeste destinationer for backpackere, og her er noget at lave for enhver smag og pengepung. 

Australien er et af verdens mest fascinerende og kontrastfyldte lande. Fra hektiske storbyer og spændende landsbyer til frodige regnskove og tørre ørkener.

Australien har også et utrolig unikt dyreliv, hvor du kan se koalaer, kænguruer, næbdyr, pingviner og mange andre spændende dyrearter.

Dette land kommer med garanti til at kravle ind under huden på dig og give dig minder for livet.

 

Queensland

Queensland er stedet for dig, der gerne vil opleve lidt af det hele. Fra gyldne sandstrande, blåt hav og tropiske regnskove til den røde outback.

Delstatens største attraktion er uden tvivl verdens største koralrev – Great Barrier Reef. Revet strækker sig over mere end 2000 kilometer langs Queenslands kyst, og det kan opleves fra flere af kystbyerne.

Læs mere om Queensland

New South Wales

Alle har hørt om Sydney, hovedstaden i New South Wales, men denne stat har så meget mere at byde på.

Her finder du den legendariske hippie- og surferby Byron Bay, skibakker i Snowy Mountains og fine sandstrande og et rigt dyreliv i Port Stephens. Ikke langt vest for Sydney finder du Blue Mountains.

Læs mere om New South Wales

Northern Territory

Vil du gerne opleve den virkelige outback i Australien? Så må du endelig ikke gå glip af Northern Territory.

Den mest kendte seværdighed i Red Centre er uden tvivl Uluru, bedre kendt som Ayers Rock. Den berømte bjergformation er højdepunktet for mange ture, men man må heller ikke gå glip af de 36 runde bjergformationer i Kata Tjuta og den dybe slugt i Kings Canyon.

Læs mere om Northern Territory

Victoria

Victoria er den sydligst beliggende stat på Australiens fastland.

Her finder du storbyen Melbourne, 32 nationalparker og Australiens smukkeste kystvej, The Great Ocean Road, der tager dig forbi dramatiske klipper, stejle bjergsider og små hyggelige byer.

Melbourne er delstatens hovedstad, og her finder du utallige butikker, restauranter og barer.

 

Læs mere om Victoria

South australia

Dette er delstaten, der er så varieret, at du kan svømme med delfiner i Adelaide inden frokost, før du tager på vinsmagning i Barossa Valley og afslutter dagen med solnedgang over outbacken i Flinders Ranges.

Adelaide er South Australias største by, og den er kendt for sine store kunst- og musikfestivaller. Byen er omgivet af verdensberømte vinområder og er det perfekte udgangspunkt for mange vilde oplevelser, du kun kan opleve i Australien.

Læs mere om South Australia

western australia

Western Australia dækker over næsten en tredjedel af Australiens areal, og udgør dermed den største delstat.

De fleste bor i delstatshovedstaden Perth, mens resten bor spredt rundt omkring i staten, hvor man som oftest lever af minedrift, kvæg og turisme. Perth er Australiens mest solrige by og et perfekt udgangspunkt for at opleve alt, hvad Western Australia har at byde på.

Læs mere om Western Australia

Tasmanien

Øen Tasmanien bliver ofte kaldt ”Tassie” og ligger syd for fastlandet.

Her finder du vildmarker, der er på verdensarvlisten, god mad og vin og kompakte byer samt ren og frisk luft. Hobart er indgangsporten til historiske Port Arthur, dyrelivet på Bruny Island og Maria Island samt fantastiske Wineglass Bay i Freycinet.

Læs mere om Tasmanien

Australian Capital Territory

Kører du fra Sydney til Melbourne, eller den modsatte vej, kan du lægge turen forbi Australiens hovedstad, Canberra.

Australian Capital Territory er ikke bare Australiens yngste delstat, men også den som overrasker mest. Canberra er landets politiske centrum og huser mange af landets kulturinstitutioner, herunder flere interessante museer.

Læs mere om Australien Capital Territory

oplevelsesture i Australien

Herunder finder du et udvalg af alle vores rejsetyper, hvor Australien enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

PADI Dykkerkurs – Australien

PADI Dykkerkurs – Australien

Oplevelsesture i Australien
Pris fra kr. 3.895,-
4 dages dykkerkursus passer perfekt til rejsende, der vil lære at dykke på kort tid, samt opleve en nat ombord på en båd, der ligger over Great Barrier Reef. Deep Sea Divers tilbyder dykkerkursus på alle niveauer i Cairns, Australien.

læs mere
Sydney to Brisbane Experience

Sydney to Brisbane Experience

Oplevelsesture i Australien
Pris fra kr. 7.540,-
Tænker du, at Australien er udenfor din rækkevidde grundet for lidt tid og penge? Så tager du fejl!

læs mere
5 Day Great Aussie – surferkursus

5 Day Great Aussie – surferkursus

Oplevelsesture i Australien
Pris fra kr. 4.385,-
Denne oplevelsestur blev kåret til den bedste tur i New South Wales i 2008, 2009 og 2012. 5 dage fyldt med surfing, sol, fester, god mad og en hel gruppe fantastiske mennesker.

læs mere
3 Day Cool Dingo Fraser Island Tour

3 Day Cool Dingo Fraser Island Tour

Oplevelsesture i Australien
Pris fra kr. 2.395,-
Vær med til at udforske fantastiske Fraser Island på kryds og tværs i løbet af denne 3-dags oplevelsestur. Øen kan i den grad beskrives som et paradis på jorden, med uendelige hvide sandstrande og krystalklart vand.

læs mere
3 Day Great Ocean Road and Grampians Tour

3 Day Great Ocean Road and Grampians Tour

Oplevelsesture i Australien
Pris fra kr. 2.395,-
Great Ocean Road er en af Australiens flotteste kyststrækninger, der snor sig langs Victorias barske sydkyst. Undervejs passerer man surferstrande i verdensklasse, skjulte bugter og spidse klipper.

læs mere
Nytårsfejring i Sydney

Nytårsfejring i Sydney

Oplevelsesture i Australien
Pris fra kr. 6820,-
At fejre nytårsaften i Sydney er noget man ikke må gå glip af, det er jo kendt for at være en af de mest spektakulære fejringer i verden. Hvert år samles flere tusinde til en storslået fest omkring byens berømte havneområde.

læs mere
Australia South to North – Melbourne to Darwin

Australia South to North – Melbourne to Darwin

Oplevelsesture i Australien
Pris fra kr. 17.700,-
Man skal ikke nøjes med at opleve «Down Under» gennem en busrude. Hvis du ønsker at bevæge dig udenfor alfarveje, må du gøre tingene lidt anderledes – det er derfor vi har ændret transportmidlerne til tog, 4×4, bus og båd på denne tur.

læs mere

Buspas i Australien

Hop-on Hop-off buspas inkluderer transport og i nogle tilfælde enkelte aktiviteter. Buspassene giver ofte adgang til diverse rabatter på hostels, ture og oplevelser undervejs på rejsen, samt tilbyder som regel daglige busafgange.

Hop On Hop Off Pass

Hop On Hop Off Pass

Buspas i Australien
Pris fra kr. 1.595,-
Vil du rejse rundt i Australien, men er bundet til en bestemt strækning, så er Hop On Hop Off passet lige noget for dig. Passet er gyldigt mellem to bestemte byer i Australien, for eksempel Brisbane og Cairns.

læs mere
Kilometerpas

Kilometerpas

Buspas i Australien
Pris fra kr. 895,-
Ønsker du at rejse rundt i Australien, men ved ikke hvor længe eller i hvilken retning? Så er kilometerpasset noget for dig.

læs mere
Short Hop

Short Hop

Buspas i Australien
Pris fra kr. 495,-
Har du begrænset tid i Australien, men ønsker du alligevel at se lidt af, hvad dette fantastiske land har at byde på, så er dette buspas lige noget for dig.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os