Vælg en side

Singapore

Destinationer

Singapore

Moderne Singapore er et perfekt sted at tage et stop for et par dage, inden rejser går videre.

Shop till you drop i den berømte Orchard Road, besøg Dolphine Lagoon og prøv den nye Singapore Flyer, der giver dig udsigt over til Malaysia og Indonesien.

Udover Fort Canning Park – Forbidden Hill må du ikke gå glip af The Night Safari, hvor du kan se 900 dyr fra hele verden på tæt hold.

Billeder

Buddha Tooth Relic Temple.
Sentosa Island

Cloud Forest i Gardens by the Bay

Chinatown

vores rejser i Singapore

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Singapore enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Singapore Welcome Package

Singapore Welcome Package

Singapore Welcome Package
Pris fra kr. 995,-
Ankom til Singapore – et lille land på spidsen af den malaysiske halvø som kan prale af at være en af de reneste og mest organiserede byer i Asien.

læs mere
Satay Ways

Satay Ways

Buspas i Asien
Pris fra kr. 5.200,-
Med dette buspas kommer du til at stifte bekendtskab med ferieparadis som Koh Tao og Koh Phi Phi samt ”orientens perle” Penang i Malaysia. Derefter går turen mod spændende Cameron Highlands og livlige Kuala Lumpur, før turen afsluttes i farverige og pulserende Singapore.

læs mere
Bangkok to Singapore: Markets & Pad Thai

Bangkok to Singapore: Markets & Pad Thai

Oplevelsesture i Asien
Læn dig tilbage og nyd strande i verdensklasse i det sydlige Thailand, før du bliver afkølet i Cameron Highlands i Malaysia. På denne 2 ugers tur bliver du introduceret til tre forskellige og mangfoldige nationer – samt regionens tre mest levende og pulserende byer.

læs mere
Bangkok to Kuta: Summits & Sunsets

Bangkok to Kuta: Summits & Sunsets

Oplevelsesture i Asien
Spis ris nudler i skæret fra gadelygterne i Bangkok, og gå rundt mellem rismarkerne og templerne i Java – dette storslåede eventyr rummer nogle af de bedste sider af Sydøstasien.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os