Vælg en side

Nepal

Destinationer

Nepal

Klemt ind mellem Himalaya og de indiske sletter ligger Nepal, der er et land med sneklædte bjergtinder, sherpaer, yakokser, klostre og myteomspundne afskyelige snemænd.

Den del af Himalaya, der ligger i Nepal er det ultimative mål for mange bjergentusiaster. Her finder du nogen af Himalayas mest ikoniske og tilgængelige bjergvandringer, langs robuste stier, hvor du kan nå frem til både Everest og Annapurna.

Ønsker du et adrenalinkick, kan du prøve rafting nedad Nepali-floden eller bungee jumpe over en bundløs kløft i Himalaya. Nepal byder også på canyoning, klatring, kanosejlads, paragliding og mountainbike.

Gå ikke glip af byerne Kathmandu, Patan og Bhaktapur. Er du interesseret i dyreliv, kan du tage turen til Chitwan Nationalpark, hvor du kan se næsehorn, og hvis du er heldig, den bengalske tiger.

Billeder

Everest Base Camp

Bjergtur til Everest Base Camp

Pokhara

Abe, der slapper af på et af momumenterne i Kathmandu

Sadhuer

vores rejser i Nepal

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Nepal enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Explore India & Nepal

Explore India & Nepal

National Geographic oplevelsestur i Asien
17 dage – Pris fra kr. 19.900,-
I løbet af 17 fantastiske dage kan du opleve Nordindiens berømte Golden Triangle.

læs mere
Annapurna Circuit Trek

Annapurna Circuit Trek

Oplevelsesture i Asien
13 heftige dage med aktiv vandring. Du kommer til at vandre gennem rododendronskove, isolerede landsbyer og bjerglandsbyer.

læs mere
Everest Base Camp Trek

Everest Base Camp Trek

Oplevelsesture i Asien
Everest er mere end bare et bjerg og trekket til base camp er mere end en almindelig vandretur. Du følger en rute, der af nogle, kaldes for «trinnene til himmelen».

læs mere
Babu Ways

Babu Ways

Buspas i Asien
Pris fra kr. 5.175,-.
Oplev Nepals storslåede bjergudsigt, tag på jeepsafari i Chitwan nationalpark, få et glimt af de små traditionelle landsbyer, sejl nedad Ganges-floden ved daggry og gå på opdagelse i Dehlis livlige gader. Mulighederne er mange!

læs mere
Delhi to Kathmandu Adventure

Delhi to Kathmandu Adventure

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 7310,-
Indien og Nepal er to lande du bare må opleve, og denne tempofyldte 15 dages tur vil give dig en følelse af, at du lever hver dag til fulde.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os