Vælg en side

Maldiverne

Destinationer

Maldiverne

Maldiverne kan byde på hvide drømmestrande og fisk, der svømmer ubekymret rundt i det varme vand i det Indiske Ocean.

Maldiverne har en af de mest komplekse og levende atolstrukturer, der eksisterer på nuværende tidspunkt. Der er 26 atoller, med forskellige navne og funktioner, der gør hver enkelt af dem ekstraordinær.

Landet har også en rig og levende kultur med en blanding af forskellige folkeslag, som indere, srilankanere, arabere og nordafrikanere. Selvom kulturen er påvirket af andre traditioner har Maldiverne opbygget sin egen kulturelle identitet.

Et besøg til Maldiverne giver dig ikke blot et ferieminde for livet, men du vil også få en fantastisk kulturel oplevelse.

Kuredu Island Resort

Billeder

En af de mange små øer, der udgør Maldiverne

Resort-ø

Nogle af øerne set fra luften

Paradisø

En fin måde at se Maldiverne på, er med båd

vores rejser i Maldiverne

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Maldiverne enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Sri Lanka & Maldives Adventure

Sri Lanka & Maldives Adventure

Oplevelsestur i Asien
16 dage – fra 12.900 kr
Denne tourpakke vil føre dig op på tågede bjergtoppe, ned til solbeskinnede strande og på sporet af elefanter i nationalparkerne, for ikke at tale om en af de mest eftertragtede destinationer i verden.

læs mere
Maldives Dhoni Cruise

Maldives Dhoni Cruise

Krydstogt i Asien
Hvidt sand, blå himmel og krystalklart vand – i en traditionel Dhoni sejler du rundt mellem Maldivernes fantastiske øer.

læs mere
The Flow Of Asia

The Flow Of Asia

Rundrejse
Pris fra kr. 9.785,-
Drømmer du om at opleve Asiens mange forskelligheder? Oplev Maldivernes smukke strande, farverige Sri Lanka, Malaysias mange seværdigheder, det unikke Singapore og slut af på et af Asiens mest populære feriesteder – Bali. Mulighederne er mange og med denne rute får du meget for pengene!

læs mere
Ultimate Journey

Ultimate Journey

Jorden rundt rejse
Pris fra kr. 22.395,-
Start dit eventyr i metropolen New York, før du skal opleve tre unikke øer i Caribien. Hvorfor ikke opleve de smukke strande på fantastiske San Blas når du er i Panama, før du danser til musikken i Brasilien og Argentina. Derefter venter surfing og dykning i Australien.

læs mere
Crazy Cheap

Crazy Cheap

Jorden rundt rejse
Pris fra kr. 8.750,-
En af de billigste jorden rundt ruter, og særligt populær for dem, der skal ud på den store rejse for første gang.

læs mere
Beach Bum

Beach Bum

Jorden rundt rejse
Pris fra kr. 18.195,-
Dette er turen for dig, som elsker sol og strand, en ægte Beach Bum. Hvide strande og krystal klart vand finder du på alle af disse destinationer. Oplev de bedste steder for blandt andet dykning og snorkling.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os