Vælg en side

Malaysia

Destinationer

Malaysia

Her finder du eksotiske strande på Perhentian Islands samt et unikt dyreliv og fantastisk natur på Borneo.

Hovedstaden Kuala Lumpur byder på skyskrabere, gamle kirker og templer. Du kan snuppe dig en bid mad i Chinatown eller Little India og slutte af med en heftig shoppingtur.

Hvis du ønsker at flygte fra storbyen kan du tage turen til Langkawi eller Penang, der er to øer ud for kysten. Udover disse fantastiske steder må du ikke gå glip af Taman Negra regnskoven, Mt. Kinabalu, Pulau Redang og Paulau Payar.

Billeder

Teplukker i Cameron Highlands
Petronas Twin Tower. Foto: Kjersti Jorgensen

Landskabet ved Mount Kinabalu på Borneo.

Penang

vores rejser i Malaysia

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Malaysia enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Kuala Lumpur Stopover Package

Kuala Lumpur Stopover Package

Kuala Lumpur Stopover Package
Pris fra kr. 795,-
Selv om du allerede er i Kuala Lumpur, eller på vej videre til en anden destination, vil du garanteret få meget ud af opholdet ved at benytte dig af denne velkomstpakke.

læs mere
Satay Ways

Satay Ways

Buspas i Asien
Pris fra kr. 5.200,-
Med dette buspas kommer du til at stifte bekendtskab med ferieparadis som Koh Tao og Koh Phi Phi samt ”orientens perle” Penang i Malaysia. Derefter går turen mod spændende Cameron Highlands og livlige Kuala Lumpur, før turen afsluttes i farverige og pulserende Singapore.

læs mere
Bangkok to Singapore: Markets & Pad Thai

Bangkok to Singapore: Markets & Pad Thai

Oplevelsesture i Asien
Læn dig tilbage og nyd strande i verdensklasse i det sydlige Thailand, før du bliver afkølet i Cameron Highlands i Malaysia. På denne 2 ugers tur bliver du introduceret til tre forskellige og mangfoldige nationer – samt regionens tre mest levende og pulserende byer.

læs mere
Bangkok to Kuta: Summits & Sunsets

Bangkok to Kuta: Summits & Sunsets

Oplevelsesture i Asien
Spis ris nudler i skæret fra gadelygterne i Bangkok, og gå rundt mellem rismarkerne og templerne i Java – dette storslåede eventyr rummer nogle af de bedste sider af Sydøstasien.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os