Vælg en side

Laos

Destinationer

Laos

Med sine kalkstensgrotter, tætte skove og endeløse vandløb er Laos et drømmerejsemål for backpackere, der ønsker at rejse lidt væk fra alfarvej i Asien.

Dem, der søger adrenalinkick kan finde det i underjordiske flodgrotter, strømfald eller zipline gennem junglen. Interesseret i dyreliv? Her finder du nogen af Sydøstasiens mest uberørte skove og hjemsted for adskillige sjældne skabninger.

Madentusiaster kan eksperimentere med et hav af smagsvarianter, der udgør Laos’ madkultur.

For mange er Luang Prabang synonymt med Laos, men rejser man et stykke «off the beaten track» kan du opdage et land, der ikke er påvirket af masseturismen.

Billeder

Patuxai i Vientiane

Bådtur på Mekongfloden

Vang Vieng
Almisser til munkene i Luang Prabang

vores rejser i Laos

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Laos enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Spicy Ways

Spicy Ways

Buspas i Asien
Pris fra kr. 12.175,-
På denne rute får du rig mulighed for at opleve højdepunkterne i det nordlige Thailand, Laos, Cambodja samt Vietnams østkyst.

læs mere
Buddha Bamba Ways

Buddha Bamba Ways

Buspas i Asien
Pris fra kr. 11.995,-
Ønsker du at fordybe dig i det sydøstlige Asien? På denne rute oplever du meget af, hvad Thailand, Laos, Vietnam og Cambodja har at byde på. Det bliver svært ikke at falde for den enkle men charmerende livsstil blandt de lokale.

læs mere
Ro Ruea Ways

Ro Ruea Ways

Buspas i Asien
Pris fra kr. 6.850,-
Ønsker du at fordybe dig i Thailand og Laos? Så skal du overveje dette buspas. Her får du nemlig det bedste fra disse to lande. Oplev blandt andet Luang Prabang, Vientiane, Bangkok, Koh Tao og Phuket samt mange andre spændende destinationer.

læs mere
Indochina Crossing Ways

Indochina Crossing Ways

Buspas i Asien
Pris fra kr. 12.600,-
Vil du opleve en anderledes side af den klassiske tur rundt i Indokina? Så er dette buspas lige noget for dig! Her vil du opleve det nordlige Thailand, store dele af Myanmar og Laos samt Halong Bay i Vietnam.

læs mere
Indochina Discovery

Indochina Discovery

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 16.550,-
Oplev Indokinas hjerte og sjæl på denne rejse gennem 4 forskellige lande. Oplev Halong Bay med båd og cykl gennem Vang Vieng.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os