Vælg en side

Kina

Destinationer

Kina

Uanset om det er dit første eller tyvende besøg i Kina, er landet så stort, varieret og i konstant udvikling, at hvert et besøg er som et nyt eventyr.

Beijing, Shanghai og Hong Kong er moderne byer, der står øverst på listen for de fleste, hvor det egentlig lige såvel kunne være naturoplevelserne, der stod øverst.

Oplev risterrasser i syd og de storslåede sandklitter i Gansu, eller udforsk den kinesiske mur, der snor sig mellem bjergtinderne. Uanset om du farer vild i en bambusskov, sejler gennem dramatiske flodkløfter, ø-hopper i Hong Kong eller cykler blandt eventyrlige kalkstensklipper i Yangshuo, er Kinas natur forførende.

Billeder

Terrakotta-krigerne i Xian
Velkommen til Kina 🙂
Den forbudte by i Beijing
Star Ferry i Hong Kong

Tag på cykkeltur i Yangshou

vores rejser i Kina

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Kina enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Beijing to Hong Kong: Great Wall & Warriors

Beijing to Hong Kong: Great Wall & Warriors

Oplevelsestur i Asien
Tag afsted til Kina for at få en eventyrlig oplevelse for livet! Det er helt alvorlig talt, når vi siger, at du vil komme til at opleve de absolut største højdepunkter og, at du de næste mange år vil længes om at vende tilbage.

læs mere
Sprogkursus i Kina

Sprogkursus i Kina

Vi har kinesiske sprogkurser i både Shanghai, Beijing og Chengde, alle med forskellig intensitet og størrelse på klasserne.

læs mere
Hong Kong til Beijing

Hong Kong til Beijing

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 8.640,-
Du vil få mulighed for at nyde det autentiske Kina på en unik samt økonomisk overkommelig måde. Nyd komfortable, rene og trygge værelser på denne rejse, der tager dig gennem Kina i selskab med ligesindede.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os