Vælg en side

Uncover India - Delhi to Goa

Oplevelsestur i Asien

Uncover India – Delhi to Goa

Indien – 15 dage

Dette er den perfekte oplevelsestur for rejsende på budget, som er ude efter en gruppetur pakket med alt det bedste, Indien har at byde på.

Du vil opleve menneskeskabte og naturlige underværker, og får set Indiens mest berømte byer og seværdigheder – fra skinnende marmor på Taj Mahal til den fantastiske kyst ved Goa og Rajasthan, med sine farverige forter og templer. Du kommer i kontakt med lokal kultur og efter en oplevelsestur gennem dette fantastiske land, vil du sidde med en helt speciel følelse. Turguiden tager sig af alt det kedelige så som planlægning af hvor, hvornår og hvordan, så du blot skal koncentrere dig om, at nyde alle de oplevelser Indien har at byde på.

Rejsefakta

Pris fra kr. 7.300,- per person i dobbeltværelse.

Kontakt os for priser i enkeltværelse.

Prisen inkluderer:

 • Standard hotel/hostel (13 nætter), nattog (1 nat)
 • 1 morgenmad, 1 frokost, 2 aftensmad
 • Guidet tur i Taj Mahal (Agra) og Amber Fort (Jaipur)
 • Middag i ørkenen (Pushkar)
 • Rundvisning i Jaipur, Pushkar, Udaipur og Mumbai
 • Et besøg til Gandhi Ashram (Ahmedabad)
 • Landsby vandring i Tordi Sagar
 • Solopgang ved Savitri tempel (Pushkar)
 • Al transport mellem destinationerne og til/fra inkluderede aktiviteter

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly Danmark – Indien t/r
 • Måltider, der ikke er angivet
 • Valgfrie aktiviteter
 • Visum
 • Rejseforsikring og rejsevacciner
 • Drikkepenge til guider og chauffør

Højdepunkter:

 • Beundr det fantastiske Taj Mahal
 • Gåture i gader og markeder i de livlige byer
 • Nyd farverige landsbyer i Rajasthan
 • Sug Indiens kultur til dig
 • Slap af på stranden i Goa

Dagsprogram

Dag 1: Delhi

Ankomst til valgfri tid. Hvis du ankommer tidligt på dagen, har du mulighed for at gå en tur gennem hjertet af Indiens hovedstad og udforsk både det gamle og nye Delhi. Tag metroen eller en rickshaw og besøg den berømte Jama Masjid (Great Mosque), hvor du kan gå til toppen af minareten og få et fugleperspektiv over den gamle by. Udforsk Chandni Chowk, et af Indiens ældste og travleste markeder, eller undersøg det farverige krydderimarked – den perfekte mulighed for at tage nogle fantastiske billeder.

Glem ikke at være tilbage på hotellet til informationsmødet, hvor du vil møde de andre fra gruppen samt din rejseleder.
Vi rejser videre fra Delhi tidlig om morgenen på dag 2, så hvis du ønsker mere tid i Delhi anbefaler vi, at du ankommer en dag eller to før til denne særlige by.

  Dag 2: Delhi – Agra

  Vi hopper på morgentoget til Agra, som er mest kendt for det berømte Taj Mahal. Taj Mahal er en af verdens syv vidundere og er et ikon for Mughal arkitektur. Det blev bygget af kejser Shah Jehan som et bevis på hans kærlighed for sin kone, Mumtaz Mahal. Dette flotte marmor mausoleum tiltrækker besøgende fra hele verden.

  Valgfrie aktiviteter denne dag: Baby Taj Mahal (Tomb of I’timād-ud-Daulah). Besøg dette mausoleum, der ligner et stort smykkeskrin. Det blev faktisk bygget før Taj Mahal af Dronning Nur Jahan til hendes far, Mirza Ghiyas Beg. Oplev også Agra Fort, en paladslignende Mogul fæstning, der er bygget af rød sandsten og hvid marmor.

  Anslået rejsetid: Delhi – Agra 3 timer (tog)

   Dag 3: Agra – Jaipur

   I dag tager vi bussen (hvilket er et eventyr i sig selv) til Jaipur, hovedstaden i Rajasthan. Klædt i pink (imitation af sandsten) er Jaipur kendt som «the Pink City» og er en af Indiens vigtigste kulturarvsbyer. Her finder du også Indiens næstmest besøgte attraktion, Hawa Mahal – bedre kendt som ”Palace of the Winds”.
   Tag en cykel rickshaw til markederne og få en af guiderne til at give dig en rundvisning. Hvis du ikke har smagt det før, kan du her prøve den opfriskende masala chai (indisk chai te).

   Valgfrie aktiviteter denne dag: Jaipur City Palace, observatoriet eller se en traditionel Bollywood film i Indiens største biograf.

   Anslået rejsetid: Agra – Jaipur 7 timer (bus)

    Dag 4: Jaipur

    Om morgenen tager vi en tur til Amber Fort, der er kendt for sit unikke mix af hinduistisk og muslimsk arkitektur. Eftermiddagen er til fri disposition.

    Valgfrie aktiviteter denne dag: Jaipur City Palace, observatoriet eller se en traditionel Bollywood film i Indiens største biograf.

     Dag 5: Jaipur – Tordi Sagar

     Fra Jaipur til Tordi Sagar kører vi i firhjulstrækkere og disse biler behøver vi ikke veje, så vi kører uanset vejforhold. Se nærmere på den lille rolige landsby, der ligger langt væk fra de store folkemængder, og nyd den lokale gæstfrihed.

     Valgfrie aktiviteter denne dag: Jeep safari eller kameltur til sanddynene for at se solnedgangen.

     Anslået rejsetid: Jaipur til Tordi Sagar 3-4 timer

      Dag 6: Tordi Sagar – Pushkar

      I dag går rejser videre til Pushkar via Snake Mountain. I Pushkar findes verdens eneste tempel for Hindu guden Brahma, skaberguden. Byen er så hellig at kød, æg og alkohol ikke er lovligt her. Men de fleste rejsende kender byen af en anden grund: den årlige Pushkar messe, som er den største kamel messen i verden.
      Efter check in på hotellet kommer vi med på en guidet vandring rundt i byen for at blive lidt bedre stedkendt med området.

      Anslået rejsetid: Tordi Sagar til Pushkar 4 timer

       Dag 7: Pushkar

       Hvis du er en morgenmenneske eller til fantastiske solopgange, kan du ikke gå glip af solopgangen fra Savitri tempelet der ligger på toppen af bjerget Ratnagiri. Hvad passer bedre end en god morgenmad på en af de mange caféer efter en frisk morgentur?! Efter morgenmad ligger Pushkar for dine fødder og du kan gøre som du ønsker, fx yogakursus, en afslappende massage eller test din indre købmand på markedet.

       Om aftenen er det på tide at komme ud i ørkenen – tag på en kamelsafari iklædt traditionelt indisk tøj og nyd et fantastisk måltid tilberedt af lokale. Find dig godt til rette og hyg dig med musik, dans og underholdning præsenteret af en gruppe sigøjnere før vi returnerer til Pushkar.

        Dag 8: Pushkar – Udaipur

        Vi fortsætter rejsen sydpå mod Udaipur med de mange indsøer og Rajera paladser. Det lever absolut op til sit rygte for at være Indiens mest romantiske by.
        Udaipur er et godt sted at traske rundt og efter indtjek kan du komme med på en rundvisning, så du kan stifte bekendtskab med denne fantastiske by. Vi kan virkelig anbefale at tage med på bådtur, for at se byen fra søsiden, men også for at få en nærmere kig på Lake Palace, som blev kåret til Indiens mest romantiske hotel.

        Anslået rejsetid: Pushkar – Udaipur 7 – 8 timer

         Dag 9-10: Udaipur

         Det er så meget at se og gøre i Udaipur, og vi har lagt lidt ekstra tid her, så du kan nå at få mest muligt med af det byen har at byde på. Slap av og tag gerne del i frivillige aktiviteter som et besøg til Monsoon Palace, eller lær at lave indisk mad – og hvorfor ikke besøge Saheliyon-ki-Bari Garden? Få evt. også forslag til hvad dagen skal bruges på af din rejseleder – de har mange ideer om hvordan man bedst bruger tiden i Udaipur.

          Dag 11: Udaipur – Mumbai

          I dag hopper vi på en lokal bus til Ahmedabad for at udforske det berømte Gandhi Ashram ved Sabarmati. Derefter venter en helt særlig oplevelse, nemlig nattog til Mumbai.

          Anslået rejsetid: Udaipur – Mumbai 12 – 14 timer (bus + nattog)

           Dag 12: Mumbai

           Vi ankommer til Mumbai tidlig om morgenen efterfulgt af en rundvisning i Colaba og Fort Area. Oplev en guidet tur med Mumbais højdepunkter som fx Victoria Terminus Train Station (på UNESCOs verdensarvliste), Chowpatty Beach, Marine Drive, and Dhobi Ghat, det største udendørs vaske område i Mumbai. Du kan også tage en tur til slummen hvor filmen «Slumdog millionaire» blev indspillet. Eller sejl lidt væk fra Mumbai centrum til Elephanta Island (Gharapuri Island eller place of caves). Elephanta Island er berømt for sine grottetempler, som er udhugget ind i bjergene.
           Om aftenen kan du besøge Chowpatty Beach eller tag turen til Crawford Market, en af syd Mumbais mest berømte markeder. Prøv en af de mange lokale specialiteter på en af de mange gode restauranter eller tag en udeaften i det hektiske natteliv.

            Dag 13: Mumbai – Goa

            Først på dagen hopper vi på flyet til Goa. Slap af på stranden, besøg et af de mange portugisisk-byggede monumenter, de gamle kirker i gamle Goa (på UNESCOs verdensarvlisten), eller se oplev Panjim, hovedstaden.

            Anslået rejsetid: Mumbai – Goa 1 time

             Dag 14: Goa

             Nyd en fridag og gør lige det du har lyst til. Besøg nærliggende strande, køb spændende souvenirs på lokale markeder og ikke glem at smage den fantastiske mad der servered i syd Indien.

              Dag 15: Goa

              Dagen måtte komme og det er på tide at sige farvel til nye rejsevenner og din guide. Ikke helt klar for hjemrejse? Vi hjælper dig gerne med nogen ekstra dage i Goa, eller hvorfor ikke rejse videre sydpå til Kerala?

               Billeder

                Få hjælp til rejsen

                Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

                Kontakt os

                Flere oplevelsesrejser i Asien

                Tjek ut andre oplevelsesture i Asien!

                Sri Lanka & Maldives Adventure

                Sri Lanka & Maldives Adventure

                Oplevelsestur i Asien
                16 dage – fra 12.900 kr
                Denne tourpakke vil føre dig op på tågede bjergtoppe, ned til solbeskinnede strande og på sporet af elefanter i nationalparkerne, for ikke at tale om en af de mest eftertragtede destinationer i verden.

                læs mere
                Thai Intro

                Thai Intro

                Oplevelsestur i Asien
                9 dage – fra 9.995 kr
                Thaiintro er en ganske unik måde at opleve Thailand.

                læs mere
                Bali intro

                Bali intro

                Oplevelsestur i Asien
                9 dage – fra 9.995 kr
                Baliintro er den mest fantastiske måde at opleve Bali.

                læs mere
                5 Day Surf & Stay Bali + Yoga

                5 Day Surf & Stay Bali + Yoga

                Oplevelsesture i Asien
                Ønsker du at mærke din indre ro og samtidig få en fed surferoplevelse, men vil ikke bo på de stille yoga resorts? Nu kan du kombinere surfercamp med daglige yogasessioner.

                læs mere
                Beijing to Hong Kong: Great Wall & Warriors

                Beijing to Hong Kong: Great Wall & Warriors

                Oplevelsestur i Asien
                Tag afsted til Kina for at få en eventyrlig oplevelse for livet! Det er helt alvorlig talt, når vi siger, at du vil komme til at opleve de absolut største højdepunkter og, at du de næste mange år vil længes om at vende tilbage.

                læs mere
                Explore India & Nepal

                Explore India & Nepal

                National Geographic oplevelsestur i Asien
                17 dage – Pris fra kr. 19.900,-
                I løbet af 17 fantastiske dage kan du opleve Nordindiens berømte Golden Triangle.

                læs mere
                Vietnam Experience

                Vietnam Experience

                Oplevelsesture i Asien
                Vietnam – 12 dage – Pris fra kr. 11.195,-
                Med gyldne templer, turkisblåt vand, gule rismarker og farvet silke, er Vietnam en eksplosion af farver.

                læs mere
                Annapurna Circuit Trek

                Annapurna Circuit Trek

                Oplevelsesture i Asien
                13 heftige dage med aktiv vandring. Du kommer til at vandre gennem rododendronskove, isolerede landsbyer og bjerglandsbyer.

                læs mere
                Kolkata to Goa by Rail

                Kolkata to Goa by Rail

                Oplevelsesture i Indien
                Pris fra kr. 14.625,-
                Tag toget gennem Indien og oplev højdepunkter som Taj Mahal, naturskønne Darjeeling, hellige Varanasi og kulturelle Rajasthan.

                læs mere
                Bangkok to Singapore: Markets & Pad Thai

                Bangkok to Singapore: Markets & Pad Thai

                Oplevelsesture i Asien
                Læn dig tilbage og nyd strande i verdensklasse i det sydlige Thailand, før du bliver afkølet i Cameron Highlands i Malaysia. På denne 2 ugers tur bliver du introduceret til tre forskellige og mangfoldige nationer – samt regionens tre mest levende og pulserende byer.

                læs mere
                Island Hopping The Philippines

                Island Hopping The Philippines

                Oplevelsesture i Asien
                Næste gang du skal på eventyr, så vælg noget, der er anderledes. Meget anderledes! Disse ti dage på den nordlige halvdel af Filippinerne vil give dig oplevelser for livet.

                læs mere
                Vietnam on a Shoestring

                Vietnam on a Shoestring

                Oplevelsesture i Asien
                Pris fra kr. 6150,-
                Med alt fra kaotiske Ho Chi Minh City til charmerende Hoi An, den kejserlige by Hue, pulserende Hanoi og den smukke Halong Bay, har denne tur noget for enhver smag.

                læs mere
                Everest Base Camp Trek

                Everest Base Camp Trek

                Oplevelsesture i Asien
                Everest er mere end bare et bjerg og trekket til base camp er mere end en almindelig vandretur. Du følger en rute, der af nogle, kaldes for «trinnene til himmelen».

                læs mere