Vælg en side

De Forenede Arabiske Emirater

Destinationer

De Forenede Arabiske Emirater

For mange er De Forenede Arabiske Emirater ensbetydende med blot én by – Dubai – med ikoniske skyskrabere, palmeformede øer, gigantiske indkøbscentre, indendørs skiløjper samt paladslignende ferieresorter.

Men uden for venter seks andre emirater, med hver sin karakter og charme. Blot en time syd for Dubai finder du det olierige Abu Dhabi, der er landets hovedstad, samt knudepunkt for kultur, sport og fritid.

Nord for Dubai finder du Sharjah med sine specialiteter, kunst og kulturarv.
Vil du se, hvordan livet var før olien? Tag turen til Ajman og Umm Al Quwain og Ras Al Khaimag, der ligger tæt op af de mægtige Hajar-bjerge.

Den bedste badeoplevelse får du i Fujairah, hvor du kan boltre dig i det klare vand ved Gulf of Oman.

Foto: Igor Poleshchuk

Billeder

Dubai Marina. Foto: Igor Poleshchuk
Dubai Marina. Foto: Igor Poleshchuk

Udsigt over Dubai

Sheikh Zayed-moskeen i Abu-Dhabi
Dubai skyline

vores rejser i De forenede arabiske emirater

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor De forenede arabiske emirater enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os