Vælg en side

Cambodja

Destinationer

Cambodja

Cambodja er et venligt land med en uforglemmelig historie.

The Killing Fields fra borgerkrigen giver et stærkt indtryk, der bør opleves. At vandre gennem templerne i Angor Wat og nyde synet af den smukke solnedgang er et minde, der vil brænde sig fast.

Cambodja er et lille land, men har meget at byde på. Oplev markederne i hovedstaden Phnom Penh foruden de hvide strande i Sihanoukville i den sydlige del af landet.

Billeder

Solopgang over Angkor Wat

Indgangen til Ta Prohm i Angkor Wat. Foto: Adrian Young

Natinalmuseet i Phnom Penh.

Slap af på stranden i Sihanoukville

vores rejser i Cambodja

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Cambodja enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Spicy Ways

Spicy Ways

Buspas i Asien
Pris fra kr. 12.175,-
På denne rute får du rig mulighed for at opleve højdepunkterne i det nordlige Thailand, Laos, Cambodja samt Vietnams østkyst.

læs mere
Buddha Bamba Ways

Buddha Bamba Ways

Buspas i Asien
Pris fra kr. 11.995,-
Ønsker du at fordybe dig i det sydøstlige Asien? På denne rute oplever du meget af, hvad Thailand, Laos, Vietnam og Cambodja har at byde på. Det bliver svært ikke at falde for den enkle men charmerende livsstil blandt de lokale.

læs mere
Cambodia & Vietnam: Bonfires & Banh Mi

Cambodia & Vietnam: Bonfires & Banh Mi

Oplevelsesture i Asien
Start din tur i Thailands hovedstad, Bangkok, en by, der aldrig sover, og slut af i Vietnam og Hanois livlige gader. Tilføj Cambodja og du får en tur, der er pakket med eventyr, byer og hvide strande.

læs mere
Cambodia: Ancient Ruins & Boat Rides

Cambodia: Ancient Ruins & Boat Rides

Oplevelsesture i Asien
Oplev det beundringsværdige syn af Angkor Wats ruiner og nyd det klare, turkise vand ved Koh Rong. Nyd de mange skatte, Cambodja har at tilbyde på denne 10 dages tur fra Thailand via Cambodja til Vietnam.

læs mere
Indochina Discovery

Indochina Discovery

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 16.550,-
Oplev Indokinas hjerte og sjæl på denne rejse gennem 4 forskellige lande. Oplev Halong Bay med båd og cykl gennem Vang Vieng.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os