Vælg en side

Asien

Asien – mangfoldighed og kontraster

Fra lækre strande og sneklædte bjerge, til den majestætiske Mekong flod og tætbevokset jungle. Den asiatiske natur bjergtager dig med indtryk, du aldrig troede, du ville opleve.

Ligeledes vil befolkningen og de mange variationer i kultur og religion fascinere og imponere. Udforsk naturen med dens høje bjerge, dybe skove og et mangfoldigt dyreliv. Smag på mad, du måske aldrig havde hørt om, med karry, nudler og lokale delikatesser.

Asien er et kontinent, hvor du kan rejse billigt rundt, og samtidigt kan det være alt det, du ønsker det skal være.

De Forenede Arabiske Emirater

For mange er De Forenede Arabiske Emirater ensbetydende med blot én by – Dubai – med ikoniske skyskrabere, palmeformede øer, gigantiske indkøbscentre, indendørs skiløjper samt paladslignende ferieresorter.

Men uden for venter seks andre emirater, med hver sin karakter og charme. Blot en time syd for Dubai finder du det olierige Abu Dhabi, der er landets hovedstad, og knudepunkt for kultur, sport og fritid.

Læs mere om De Forenede Arabiske Emirater

Filippinerne

Et land, der er karakteriseret af sine rismarker, travle storbyer, ulmende vulkaner, spøgelsesaber (tarsier), behårede vandbøfler, samt venlige og afslappede mennesker.

Med mere end 7000 øer er Filippinerne velegnet til alle strand-elskere, og her er du sikret en ø, der er perfekt til netop dig.

Læs mere om Filippinerne

Indien

Kaotisk, berusende, crazy, frustrerende, beskidt, smuk, skræmmende, overvældende og fantastisk.

Indien er alt dette og meget mere. Den mest populære rejserute i Indien er «the Golden Triangle», hvor du kommer til at opleve tre af Indiens mest besøgte destinationer: Delhi, Agra og Jaipur.

Læs mere om Indien

Indonesien

Dette spændende land byder på nogle af de sidste store eventyr på jorden.

Sid i døråbningen af et tog, der suser tværs gennem Java, slap af og nyd færgeturen, der tager dig til Kalimantan, sid bag på en scooter på Flores, vandr gennem vildmarken, som du kan være sikker på, at ingen før har set, eller udforsk en af Indonesiens 17.000 forskellige øer.

Læs mere om Indonesien

Japan

Japan er en verden ulig alt andet. Her er der opstået en unik civilisation og i dag kan man opleve en spændende kontrast mellem det traditionelle og moderne.

Med oplevelser som geisha dans i Kyoto, til skønheden i en «Zen rock garden», har Japan magten til at tryllebinde selv den mest verdensberejste. Vandr i de japanske alper, før du rejser sydpå til koralrevet i Okinawa.

Læs mere om Japan

Cambodja

Cambodja er et venligt land med en uforglemmelig historie.

The Killing Fields fra borgerkrigen giver et stærkt indtryk, der bør opleves. At vandre gennem templerne i Angor Wat og nyde synet af den smukke solnedgang er et minde, der vil brænde sig fast.

Læs mere om Cambodja

Kina

Uanset om det er dit første eller tyvende besøg i Kina, er landet så stort, varieret og i konstant udvikling, at hvert et besøg er som et nyt eventyr.

Beijing, Shanghai og Hong Kong er moderne byer, der står øverst på listen for de fleste, hvor det egentlig lige såvel kunne være naturoplevelserne, der stod øverst.

Læs mere om Kina

Laos

Med sine kalkstensgrotter, tætte skove og endeløse vandløb er Laos et drømmerejsemål for backpackere, der ønsker at rejse lidt væk fra alfarvej i Asien.

Dem, der søger adrenalinkick kan finde det i underjordiske flodgrotter, strømfald eller zipline gennem junglen. Interesseret i dyreliv? Her finder du nogen af Sydøstasiens mest uberørte skove og hjemsted for adskillige sjældne skabninger.

Læs mere om Laos

Malaysia

Her finder du eksotiske strande på Perhentian Islands samt et unikt dyreliv og fantastisk natur på Borneo.

Hovedstaden Kuala Lumpur byder på skyskrabere, gamle kirker og templer. Du kan snuppe dig en bid mad i Chinatown eller Little India og slutte af med en heftig shoppingtur.

Læs mere om Malaysia

Maldiverne

Maldiverne kan byde på hvide drømmestrande og fisk, der svømmer lykkeligt i det varme vand i det Indiske Ocean.

Maldiverne har en af de mest komplekse og levende atolstrukturer, der eksisterer på nuværende tidspunkt. Der er 26 atoller, med forskellige navne og funktioner, der gør hver enkelt af dem ekstraordinær.

Læs mere om Maldiverne

Myanmar

Nu er det på tide at opleve dette ekstraordinære land, hvor de forgyldte pagoder ligger spredt.

Områder, der tidligere var uden for rækkevidde er nu tilgængelige og her har mange asiatiske traditioner overlevet tidens påvirkning. Inle Lake er en ikonisk destination i Myanmar, og med god grund. På trods af en voksende turiststrøm, har landet bevaret sin landlige autentiske charme.

Læs mere om Myanmar

Nepal

Klemt ind mellem Himalaya og de indiske sletter ligger Nepal, der er et land med snebeklædte bjergtinder, sherpaer, yakokser, klostre og myteomspundne afskyelige snemænd.

Den del af Himalaya, der ligger i Nepal er det ultimative mål for mange bjergentusiaster. Her finder du nogen af Himalayas mest ikoniske og tilgængelige bjergvandringer, og langs robuste stier kan du nå både Everest og Annapurna.

Læs mere om Nepal

Singapore

Moderne Singapore er et perfekt stop for et par dage, før man rejser videre.

Shop till you drop i den berømte Orchard Road, besøg Dolphine Lagoon og prøv den nye Singapore Flyer, der giver dig udsigt over til Malaysia og Indonesien.

Læs mere om Singapore

Sri Lanka

Kun få steder i verden kan tilbyde rejsende en sådan kombination af fantastisk landskab, uberørte strande, fængslende kulturarv og unikke oplevelser indenfor kort tid.

Med imødekommende mennesker, store flokke af elefanter, fantastiske surf steder, berømt te og velsmagende mad, har Sri Lanka noget for alle.

Læs mere om Sri Lanka

Thailand

Landet har en overflod af øer og flotte strande så som Koh Samui, Phuket, Krabi, Ko Phi Phi, Koh Lanta samt Koh Phangan, der er kendt for sine fuldmånefester.

I det nordlige Thailand kan du udforske den tropiske jungle og besøge byen Chiang Mai. I nord finder du også ”The Golden Triangle”, hvor Thailand, Laos og Burma grænser til hinanden.

Læs mere om Thailand

Vietnam

Fra magiske Ho Chi Minh by til smukke strande i Mui Ne er Vietnam et land med mange nuancer.

Udover natur og kultur kan du prøve kræfter med windsurfing, kajakroning, vandski eller blot slappe af på stranden. Rejs og oplev den smukke kyst op til den travle by Hanoi og tag videre til Halong Bay, hvor du kan sejle rundt og bo i bambushytter.

Læs mere om Vietnam

oplevelsesture i Asien

Her følger nogle forskellige forslag til oplevelser i Asien, som kan give dig idéer og inspiration.
Hvis du ikke finder præcis, dét du søger skal du blot – tage kontakt til os, så hjælper vi dig med at skræddersy din drømmerejse!

Sri Lanka & Maldives Adventure

Sri Lanka & Maldives Adventure

Oplevelsestur i Asien
16 dage – fra 12.900 kr
Denne tourpakke vil føre dig op på tågede bjergtoppe, ned til solbeskinnede strande og på sporet af elefanter i nationalparkerne, for ikke at tale om en af de mest eftertragtede destinationer i verden.

læs mere
Uncover India – Delhi to Goa

Uncover India – Delhi to Goa

Oplevelsestur i Asien
15 dage – fra 7.300 kr
Dette er den perfekte oplevelsestur for rejsende på budget, som er ude efter en gruppetur pakket med alt det bedste, Indien har at byde på.

læs mere
Thai Intro

Thai Intro

Oplevelsestur i Asien
9 dage – fra 9.995 kr
Thaiintro er en ganske unik måde at opleve Thailand.

læs mere
Bali intro

Bali intro

Oplevelsestur i Asien
9 dage – fra 9.995 kr
Baliintro er den mest fantastiske måde at opleve Bali.

læs mere
5 Day Surf & Stay Bali + Yoga

5 Day Surf & Stay Bali + Yoga

Oplevelsesture i Asien
Ønsker du at mærke din indre ro og samtidig få en fed surferoplevelse, men vil ikke bo på de stille yoga resorts? Nu kan du kombinere surfercamp med daglige yogasessioner.

læs mere
Beijing to Hong Kong: Great Wall & Warriors

Beijing to Hong Kong: Great Wall & Warriors

Oplevelsestur i Asien
Tag afsted til Kina for at få en eventyrlig oplevelse for livet! Det er helt alvorlig talt, når vi siger, at du vil komme til at opleve de absolut største højdepunkter og, at du de næste mange år vil længes om at vende tilbage.

læs mere
Explore India & Nepal

Explore India & Nepal

National Geographic oplevelsestur i Asien
17 dage – Pris fra kr. 19.900,-
I løbet af 17 fantastiske dage kan du opleve Nordindiens berømte Golden Triangle.

læs mere
Vietnam Experience

Vietnam Experience

Oplevelsesture i Asien
Vietnam – 12 dage – Pris fra kr. 11.195,-
Med gyldne templer, turkisblåt vand, gule rismarker og farvet silke, er Vietnam en eksplosion af farver.

læs mere
Annapurna Circuit Trek

Annapurna Circuit Trek

Oplevelsesture i Asien
13 heftige dage med aktiv vandring. Du kommer til at vandre gennem rododendronskove, isolerede landsbyer og bjerglandsbyer.

læs mere
Kolkata to Goa by Rail

Kolkata to Goa by Rail

Oplevelsesture i Indien
Pris fra kr. 14.625,-
Tag toget gennem Indien og oplev højdepunkter som Taj Mahal, naturskønne Darjeeling, hellige Varanasi og kulturelle Rajasthan.

læs mere
Island Hopping The Philippines

Island Hopping The Philippines

Oplevelsesture i Asien
Næste gang du skal på eventyr, så vælg noget, der er anderledes. Meget anderledes! Disse ti dage på den nordlige halvdel af Filippinerne vil give dig oplevelser for livet.

læs mere
Vietnam on a Shoestring

Vietnam on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 6150,-
Med alt fra kaotiske Ho Chi Minh City til charmerende Hoi An, den kejserlige by Hue, pulserende Hanoi og den smukke Halong Bay, har denne tur noget for enhver smag.

læs mere
Everest Base Camp Trek

Everest Base Camp Trek

Oplevelsesture i Asien
Everest er mere end bare et bjerg og trekket til base camp er mere end en almindelig vandretur. Du følger en rute, der af nogle, kaldes for «trinnene til himmelen».

læs mere
Bangkok to Singapore: Markets & Pad Thai

Bangkok to Singapore: Markets & Pad Thai

Oplevelsesture i Asien
Læn dig tilbage og nyd strande i verdensklasse i det sydlige Thailand, før du bliver afkølet i Cameron Highlands i Malaysia. På denne 2 ugers tur bliver du introduceret til tre forskellige og mangfoldige nationer – samt regionens tre mest levende og pulserende byer.

læs mere
Bangkok to Kuta: Summits & Sunsets

Bangkok to Kuta: Summits & Sunsets

Oplevelsesture i Asien
Spis ris nudler i skæret fra gadelygterne i Bangkok, og gå rundt mellem rismarkerne og templerne i Java – dette storslåede eventyr rummer nogle af de bedste sider af Sydøstasien.

læs mere
Crater Lake & Mount Bromo Adventure

Crater Lake & Mount Bromo Adventure

Oplevelsesture i Asien
Pris per person fra kr. 4370,-
Hvis du har begrænset med tid og ønsker at opleve de spektakulære vulkaner på den østlige del af Java, er denne 3 dages oplevelsestur lige noget for dig.

læs mere
Thailand Island Hopping – East Coast

Thailand Island Hopping – East Coast

Oplevelsesture i Asien
Fordyb dig i Bangkoks storbyslivsstil og oplev fantastiske strande på denne 8 dages oplevelsestur, som vil give dig en masse fede minder for livet. På turen fra Bangkok til Phuket, vil du komme til at se nogen af Thailands smukkeste øer, så som Koh Tao og Koh Phangan.

læs mere
Cambodia & Vietnam: Bonfires & Banh Mi

Cambodia & Vietnam: Bonfires & Banh Mi

Oplevelsesture i Asien
Start din tur i Thailands hovedstad, Bangkok, en by, der aldrig sover, og slut af i Vietnam og Hanois livlige gader. Tilføj Cambodja og du får en tur, der er pakket med eventyr, byer og hvide strande.

læs mere
Cambodia: Ancient Ruins & Boat Rides

Cambodia: Ancient Ruins & Boat Rides

Oplevelsesture i Asien
Oplev det beundringsværdige syn af Angkor Wats ruiner og nyd det klare, turkise vand ved Koh Rong. Nyd de mange skatte, Cambodja har at tilbyde på denne 10 dages tur fra Thailand via Cambodja til Vietnam.

læs mere
Rajasthan and Varanasi on a Shoestring

Rajasthan and Varanasi on a Shoestring

Oplevelsesture i Asien

Oplev charmen og mystikken i dette utrolige land. Fra monumenterne i Delhi til farverige områder i Rajasthan – oplev det bedste af det nordlige Indien på 3 uger.

læs mere
Hong Kong til Beijing

Hong Kong til Beijing

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 8.640,-
Du vil få mulighed for at nyde det autentiske Kina på en unik samt økonomisk overkommelig måde. Nyd komfortable, rene og trygge værelser på denne rejse, der tager dig gennem Kina i selskab med ligesindede.

læs mere
Japan Unrivalled

Japan Unrivalled

Oplevelsesture i Japan
Pris fra kr. 28.940,-
Sig Konnichiwa til hjemlandet for sushien, samuraierne og saken. Dette er vorers nye hotte desnination…vidunderlige Japan!

læs mere
Golden Triangle

Golden Triangle

Oplevelsesture i Asien

Turen er for dig med begrænset tid til at besøge dette fantastiske land, men som stadig ønsker at få det vigtigste med dig.

læs mere
Delhi to Kathmandu Adventure

Delhi to Kathmandu Adventure

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 7310,-
Indien og Nepal er to lande du bare må opleve, og denne tempofyldte 15 dages tur vil give dig en følelse af, at du lever hver dag til fulde.

læs mere
Indochina Discovery

Indochina Discovery

Oplevelsesture i Asien
Pris fra kr. 16.550,-
Oplev Indokinas hjerte og sjæl på denne rejse gennem 4 forskellige lande. Oplev Halong Bay med båd og cykl gennem Vang Vieng.

læs mere

Buspas i Asien

Hop-on Hop-off buspas inkluderer transport og i nogle tilfælde enkelte aktiviteter. Buspassene giver ofte adgang til diverse rabatter på hostels, ture og oplevelser undervejs på rejsen, samt tilbyder som regel daglige busafgange.

Rajasthan Ways

Rajasthan Ways

Buspas i Asien
Pris fra kr. 4.100,-
På denne rute vil du opleve det nordvestlige Indien og dets berømte steder, som verdensvidunderet Taj Mahal, Jaipur – der også er kendt som ’Den Lyserøde By’ – og den historiske by Jodhpur.

læs mere
Spicy Ways

Spicy Ways

Buspas i Asien
Pris fra kr. 12.175,-
På denne rute får du rig mulighed for at opleve højdepunkterne i det nordlige Thailand, Laos, Cambodja samt Vietnams østkyst.

læs mere
Satay Ways

Satay Ways

Buspas i Asien
Pris fra kr. 5.200,-
Med dette buspas kommer du til at stifte bekendtskab med ferieparadis som Koh Tao og Koh Phi Phi samt ”orientens perle” Penang i Malaysia. Derefter går turen mod spændende Cameron Highlands og livlige Kuala Lumpur, før turen afsluttes i farverige og pulserende Singapore.

læs mere
Babu Ways

Babu Ways

Buspas i Asien
Pris fra kr. 5.175,-.
Oplev Nepals storslåede bjergudsigt, tag på jeepsafari i Chitwan nationalpark, få et glimt af de små traditionelle landsbyer, sejl nedad Ganges-floden ved daggry og gå på opdagelse i Dehlis livlige gader. Mulighederne er mange!

læs mere
Buddha Bamba Ways

Buddha Bamba Ways

Buspas i Asien
Pris fra kr. 11.995,-
Ønsker du at fordybe dig i det sydøstlige Asien? På denne rute oplever du meget af, hvad Thailand, Laos, Vietnam og Cambodja har at byde på. Det bliver svært ikke at falde for den enkle men charmerende livsstil blandt de lokale.

læs mere
Full Myanmar Ways

Full Myanmar Ways

Buspas i Asien
Pris fra kr. 2.675,-
Oplev det spændende Myanmar på egen hånd. Dette buspas fører dig til Inle Lake (Nyang Shwe), Bagan, Mandalay og sidst men ikke mindst landets største by, Yangon.

læs mere
Thailand Koh Ways

Thailand Koh Ways

Buspas i Asien
Pris fra kr. 3.400,-
Vil du opleve Thailands smukke øer? Ikke noget problem! Dette buspas fører dig til dykkerparadiset Koh Tao, den festlige ø Koh Phangan, som er mest kendt for sine vilde ’Full Moon Parties’, spændende Krabi, vidunderlige Koh Phi Phi og ferieparadiset Phuket.

læs mere
Complete Thailand Ways

Complete Thailand Ways

Buspas i Asien
Pris fra kr. 4.975,-
Med dette buspas finder du ud af, at Thailand er mere end bare flotte strande. Kombiner øhop med kultur og natur i det nordlige Thailand. Oplev livlige Bangkok og farverige Chiang Mai.

læs mere
Ro Ruea Ways

Ro Ruea Ways

Buspas i Asien
Pris fra kr. 6.850,-
Ønsker du at fordybe dig i Thailand og Laos? Så skal du overveje dette buspas. Her får du nemlig det bedste fra disse to lande. Oplev blandt andet Luang Prabang, Vientiane, Bangkok, Koh Tao og Phuket samt mange andre spændende destinationer.

læs mere
Indochina Crossing Ways

Indochina Crossing Ways

Buspas i Asien
Pris fra kr. 12.600,-
Vil du opleve en anderledes side af den klassiske tur rundt i Indokina? Så er dette buspas lige noget for dig! Her vil du opleve det nordlige Thailand, store dele af Myanmar og Laos samt Halong Bay i Vietnam.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os