Vælg en side

Zambia

Destinationer

Zambia

Som rejsende i Zambia kan man udforske øde og hypnotiserende vildmarker og opleve et fantastisk, mangfoldigt og rigt dyreliv.

Victoria Falls ligger helt mod syd på grænsen til Zimbabwe. De berømte vandfald er et smukt syn, og landene bliver bundet sammen af den kendte bro, der er berømt for sine adrenalinfyldte bungyjumps. På hele 111 meter. Hvis man er vild med at være aktiv, kan man også komme med på rafting eller helikoptertur over vandfaldene. 

Bevæg dig ud i bushen, hvor både rovdyr og byttedyr vandrer frit omkring, og hvordet er svært at finde menneskelige aftryk. Her er aftentid lig med historiefortællinger rundt om lejrbålet.

Selvom Zambia ikke grænser op til noget hav, er det et frodigt land, der har tre store floder; Kaufe, Luangwa og Zambeziefloden. Sidstnævnte ender i de majestætiske Victoria vandfald.

 

Billeder

De mægtige Victoria vandfald

Mød lokalbefolkningen i Zambia

Elefanter i Zambezifloden 

vores rejser i Zambia

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Zambia enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Botswana & Falls Adventure

Botswana & Falls Adventure

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 7.300,-
Denne oplevelsestur tilbyder et fantastisk afrikansk eventyr på blot 8 dage. Indtag det mangfoldige dyreliv og naturen i Zambia, Botswana og Sydafrika under forskellige game drives og andre frivillige aktiviteter.

læs mere
Cape Town to the Serengeti

Cape Town to the Serengeti

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 33.100,-
Lad dig fascinere og betage af verdens højeste sandbanker. Læn dig tilbage i de udhulede mokoro-kanoer mens du padler tværs over Okavango Deltaet, og mød de indfødte San-folk i Kalahariørkenen på denne episke tur i Afrika.

læs mere
24 Day Southern Circle Tour

24 Day Southern Circle Tour

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 16.365,-
Dette er oplevelsesturen for de, som ønsker at opleve højdepunkterne i det sydlige Afrika samt bekvemmelighederne ved at flyve ind og ud af Johannesburg.

læs mere
Serengeti, Falls & Cape Town Adventure

Serengeti, Falls & Cape Town Adventure

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 31.180,-
Lad verdens højeste sandbanker imponere dig, læn dig tilbage i en udhulet mokoro-kano mens du padler tværs over Okavango deltaet og mød de indfødte San-folk i Kalahariørkenen på denne episke oplevelsestur i Afrika.

læs mere
Dunes, Deltas & Falls

Dunes, Deltas & Falls

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 14.240,-
Hvis du ønsker at absorbere farverne, kulturen og naturen i denne fantastiske region er dette den ultimative ekspedition i Sydvestafrika.

læs mere

Få hjælp til rejsen

Vores rejsekonsulenter hjælper dig gerne med inspiration, gode råd og planlægning af en rejse ud fra dine ønsker. Vi tror på at personlig rådgivning og udveksling af erfaringer er nøglen til at finde den rejse, der passer perfekt til dig.

Kontakt os