Vælg en side

Uganda og Rwanda

Destinationer

Uganda og Rwanda

Bjerggorillaer, løver, leoparder, næsehorn, bøfler, geparder og elefanter. Listen over dyrearter er lang.

Det er dog ikke blot det fantastiske dyreliv med de enestående bjerggorillaer som hovedattraktion, der gør områderne attraktive. Områderne byder nemlig også på Afrikas højeste bjergkæde, udspringet til verdens længste flod, Nilen, og kontinentets største sø, Lake Victoria.

Uganda er ovenikøbet en af de fredeligste destinationer i Afrika.

Rwanda er kendt som landet med de tusind bakker, der alle er dækket af jungle og bambusskove. Her kan vi lede efter de berømte gorillaer, mens Virungas vulkaner tårner sig op ved siden af.

 

Billeder

vores rejser i Uganda og Rwanda

Herunder finder du en blanding af alle vores rejsetyper, hvor Uganda og Rwanda enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Culture & Wildlife of Uganda & Rwanda

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 19.245,-
Både Uganda og Rwanda er som en skattekiste, hvad angår spændende oplevelser, specielt efter, at turismen er blomstret påny i regionen.

12 Day Uganda Tour

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 13.825,-
“Afrikas Perle” – Uganda byder på en unik vifte af dyreliv, smuk natur og venlige mennesker. På denne oplevelsestur skal vi på vandretur i urskoven på udkig efter gorillaer og chimpanser.

East Africa Overland

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 29.995,-
Vi rejser gennem Østafrika på denne spændende oplevelsestur, fra det uforglemmelige dyreliv i Uganda til de gyldne strande på Zanzibar.

Kenya & Uganda Gorilla Adventure

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 19.245,-
Mød bjerggorillaer og andet storslået dyreliv på denne 2-ugers overland oplevelsestur. Kig efter chimpanser i Kalinzu Forest og tag med erfarne guider når vi rejser dybt ind i de ugandiske skove i søgen efter de truede bjerggorillaer.

Nyhedsbrev fra STA Travel

Vær den første til at modtage kampagnetilbud og eventyrlige rejsetips fra hele verden.

close-link