Vælg en side

smukke, øde Namibia

Destinationer

Namibia

Namibia er et af verdens tørreste lande, og er tyndt befolket, men har en rig blanding af spændende kulturer og traditioner.

Landet har en lang kystlinje med søløvekolonier og frugtbare områder, men over 1/3 af landet består af ørken, høje temperaturer og meget lidt nedbør. Namibia betyder ”tomt område”, men tomheden er smuk, og man kan udforske sandklitterne med sandboarding, paragliding og ballonsafari.

Billeder

vores rejser i Namibia

Under finner du en blanding av alle vores rejser der Namibia enten udgør det hele eller dele af rejseruten.
Kontakt os, hvis du vil vide mere om turene!

Cape Town to the Serengeti

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 33.100,-
Lad dig fascinere og betage af verdens højeste sandbanker. Læn dig tilbage i de udhulede mokoro-kanoer mens du padler tværs over Okavango Deltaet, og mød de indfødte San-folk i Kalahariørkenen på denne episke tur i Afrika.

24 Day Southern Circle Tour

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 16.365,-
Dette er oplevelsesturen for de, som ønsker at opleve højdepunkterne i det sydlige Afrika samt bekvemmelighederne ved at flyve ind og ud af Johannesburg.

Serengeti, Falls & Cape Town Adventure

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 31.180,-
Lad verdens højeste sandbanker imponere dig, læn dig tilbage i en udhulet mokoro-kano mens du padler tværs over Okavango deltaet og mød de indfødte San-folk i Kalahariørkenen på denne episke oplevelsestur i Afrika.

Cape & Dunes Overland

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 9.235,-
Rejs gennem det fantastiske ørkenlandskab samt byer, hvor du kan opleve de mange skatte Sydafrika og Namibia kan tilbyde på dette 2 ugers eventyr.

Dunes, Deltas & Falls

Oplevelsesture i Afrika
Pris fra kr. 14.240,-
Hvis du ønsker at absorbere farverne, kulturen og naturen i denne fantastiske region er dette den ultimative ekspedition i Sydvestafrika.

Nyhedsbrev fra STA Travel

Vær den første til at modtage kampagnetilbud og eventyrlige rejsetips fra hele verden.

close-link